logo

Kocamın Ailesi 46. Bölüm izle

Özet: Güneş’in öğrendikleri, Şeniz’le ilgili şüphelerinin iyice artmasına neden olur. O artık Tarık’ın kaçırılmasında gizemli yengenin parmağı olduğundan emindir. Ar ailesinde ise Engin’lerine kız isteme telaşesi vardır ancak Güneş’i isteyecekleri ailenin Altın kızlar olması işleri karıştırmaya yetecektir. Finalde yaşanan yüzleşme ise her şeyi daha karmaşık hale sokar.
Yayınlandı: 21/05/2015
secil demiş ki;
Bu Dizideki AILE hangi Gezeegnde yasiyor??? Türk adetlerini yerle bir ediyorlar. Ban böyle kavgaci,terbiyesiz, kibirli burnu kaf dagind bir AILE görmedim. :-() Birbirlerine dvranislari, komsulrina davrnislari, gelin Adaylari ve onu Ailesine daavraanislarlari YOOOOOK ARTIIIIIIKKK dedirtecek cinste...Surartsiz,beceriksitz büyük kizlari. Cirkin ortnca kizlari (Fatihe burun kivirmasi SANSASYONEL di:-() Simarik kücük kizlari ucuk ergen hareketleri!! Bunlar bir Türk Ailesi olamaz...Ihtiyarlar ayri bir CADI! Gazanferle esine GERDEK GECESI Ihtiyar Cadinin yptiklari. Bir defa AYIP denen bir sey vardir. Sen Büyük bile olsan O yeni evli Cifti rhatsiz edip eziyet etmeye hkkin yok...Valla yapimci neyin pesinde ama izleyiciyi ENAYI yerine koyup biz ne kakalrsak izlenir!!! diye bu APTALLIK KOMEDYASI ni izletmeye haklari yok. Günesin Aileside hem matrak hemde evlere senlik:-() DEmek onun Ukalaligi Ailesinden geliyor. YAZIK...COK YAZIK TARIGA :-((( Insallah FINAL olur!!!
23.05.2015 - 14:35
0   0

İsim demiş ki;
cok guzel filim bu cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
22.05.2015 - 17:21
0   0

fatih miray delisi demiş ki;
ben bu dizyi sirf fatih ve mitay icin izliyorum lutfen bu dizi sezon finaline ve ya finale cikmasin. biz butun aile olarak izliyoruz bu diziyi.
21.05.2015 - 16:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler