logo

Kara Para Aşk 48. Bölüm izle

Özet: Ömer son dakika olay yeri inceleme şefiyle adliyeye gelir, tam mahkeme salonuna doğru giderlerken Şef Osman bir tetikçi tarafından konuşmaması için öldürülür. Ömer Elif'i kurtarmayı başaramamıştır. Elif tutuklu yargılanmaya devam edecektir. Şef Osman'ın anlattıklarıyla komplodan emin olan Ömer, bütün delilleri yeniden incelemeye karar vermiştir. Bir ipucu ararken Osman Şef'in son nefesini vermeden söylediği bir söz Ömer'in harekete geçmesine neden olur. Ömer bu ipucunun peşinden giderken Hüseyin'e ulaşabilecek midir? Ömer, Hüseyin'in yaşadığını öğrenecek midir? İlacı içmeyi bırakan Elif, Ömer'in de desteğiyle toparlanmıştır. Ömer onun için harika bir de sürpriz hazırlamıştır. Koğuştaki kadınlar Elif ve Ömer'in aşkına hayran kalmıştır. Elif'in koğuş arkadaşlarıyla arası düzelmiştir. Bu durum Hande'yi rahatsız etmektedir. Elif, Hande'nin Ebru'ya istemediği bir şey yapmaya zorladığını öğrenir ve engel olur. Hande çok öfkelenmiştir. Elif'i cezalandırmak istemektedir. Hande'nin Elif için hazırladığı plan nedir? Tayyar Dündar tam anlamıyla sağlığına kavuşmak için böbrek nakli ameliyatına girecektir. Metin bu durumdan faydalanıp hasta yatağındaki Tayyar'ı öldürmeye karar vermiştir. Tetiği çeken Hüseyin olacaktır. Hiç kimseye güveni olmayan Tayyar en savunmasız olduğu anda bir saldırıya mazur kalmamak için önlemler almıştır. Metin ameliyat sonrası Tayyar'ın nerde olduğunu bilmemektedir. Metin, Tayyar'ı bulup Hüseyin'in onu öldürmesini sağlayabilecek midir? Hüseyin sonunda Tayyar'la hesaplaşabilecek midir?
Yayınlandı: 27/05/2015
sezzy demiş ki;
Guzel bolumdu ama sonunda Elif.in sislenmesi hic de iyi olmadi. Omer, agbisinin yasadigini ogrendi:))
29.05.2015 - 03:37
0   0

Esra demiş ki;
muhtasem bi bolum oldu cok gozel dizi hec teponu bozmadan hep boyle devam etse
28.05.2015 - 16:15
0   0

sezzy demiş ki;
Slm Gizemli, ben de diziyi izlemeden yorumu okumak istedim, insallah senin dedigin gibi olur ve Omer agbisinjn yasadigini ogrenir, insallah Huseyin, ayyar.i oldurmeyi basarir, butun dizilerdeki kotukarakterlerden gina geldi artik.
28.05.2015 - 02:23
0   0

gizemli demiş ki;
slm arkadaslar yarin kara para aska bakacam amma ozeti okuyunca bunu dille getirmek istedim omer bu bolumde elifi kurtaracak ve abisinin yasadini ogrenecek ve gorecekte buda benim hisetiklerim ve bundanda eminim arkadaslar zaten yarin allah izin verirse bakcam ve kesinlikle yoruma cevap yazacam cunku hakliyim ve buna inaniyorum kara para ask mukemel dizi severek izliyorum valla yarin bakacam aksam ve kesin yoruma cevap yazacam ve hakli oldumi butun bu diziyi izliyenler gorecek hakli oldumi
28.05.2015 - 01:50
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler