logo

Kara Para Aşk 48. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer son dakika olay yeri inceleme şefiyle adliyeye gelir, tam mahkeme salonuna doğru giderlerken Şef Osman bir tetikçi tarafından konuşmaması için öldürülür. Ömer Elif'i kurtarmayı başaramamıştır. Elif tutuklu yargılanmaya devam edecektir. Şef Osman'ın anlattıklarıyla komplodan emin olan Ömer, bütün delilleri yeniden incelemeye karar vermiştir. Bir ipucu ararken Osman Şef'in son nefesini vermeden söylediği bir söz Ömer'in harekete geçmesine neden olur. Ömer bu ipucunun peşinden giderken Hüseyin'e ulaşabilecek midir? Ömer, Hüseyin'in yaşadığını öğrenecek midir?
Yayınlandı: 27/05/2015
Semire-lyasolfami demiş ki;
Ömerin Elifden duyarsa, yıkılır diye sakladığı gerçek; "Elif hamile. Şiş bebeye deng gelmiş ve bebek dünyaya gelmeden annesinin karnındayken ölmüş."
02.06.2015 - 18:15
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bu hafta Galatasaray macindan dolayi KPA yok. Bizde yeni böüm özeti ile avunalim. 49. BÖLÜM ÖZETI: Ömer ambulans şoförüyle konuştuktan sonra Hüseyin’in yaşadığına emin olmuştur. Haklı çıkmıştır. Elif pis bir komploya alet edilmiştir. Hüseyin’in yaşadığını ispat edip Elif’i kurtaracaktır. Ömer’in harekete geçtiğini anlayan Metin ona engel olmaya çalışır. Ömer her şeye rağmen Hüseyin Demir’in yaşadığını ispat etmeyi başarabilecek midir? Bütün bunlar olurken cezaevinde uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Elif yaşam mücadelesi vermektedir. Elif’in başında bekleyen Ömer aldığı haberle yıkılır. Ömer’i yıkan ve Elif’in öğrenmesini istemediği bu haber nedir? Ömer’in peşinde olduğunu öğrenen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Metin ise yarım bıraktığı işi bitirmesini için onu zorlamaktadır. Hüseyin işi bitirip ülkeyi terk etmek için Metin’den Burhan’ı istemektedir. Metin Ömer’e rağmen Burhan’ı almanın bir yolunu aramaktadır. Melike iş ararken Fatma’nın aklına uyup yanlış bir yola girmiştir. Farkında olmadan Mümtaz’ın ağına düşen Melike büyük bir çıkmazdadır. Mümtaz tarafından tehdit edilmektedir. Melike Mümtaz’ın isteğini yerine getirecek midir?
01.06.2015 - 18:57
0   0

Ayisigi demiş ki;
Yine tahminlerim dogru cikti,Nedret halanin evladini kendisinden alan abisinden intikam almis,bütün bu yaptiklarinin nedeni buymus.Arda ve Pelin iliskisinde beni rahatsiz eden birsey var. Oda zengin ve fakir kadin ayrilacagina gittikleri icin. Ömer öldürülen nisanlisinin bakire oldugunu ispatlama cabasini gördük. Elifle mucuk mucuk bir sorun yoktu. Ayni sekilde Metin ve Nilüferde öyle.Mert ve Demet ise mesajlasma durumundalar hala. Arda ve Pelin beraber uyuyorlar ama Pelinin "evlenmeden olmaz" lafi gitmemisti be. Ucurtma sahnesi güzeldi onu söylemeden gecmiyeyim. Haftaya neler olur dedigim gibi Tayyarin Metine oynadigi bir oyundur bu,ameliyat falan yoktur. Hüseyini kendi tarafina almayi basarir. Ömer abisinin yasadigini anlar ve mezari actirir. Böylece Elif tutuksuz yargilanir yada kimbilir serbest birakilir. Nefret hala Elifi eve getirmek icin cok caba gösterir ama Ömerimiz Elifini beraber tuttuklari eve götürür. Bizlerde Ömer/Elif sahneleri görüp mest oluruz-:)) Nedret halanin gercek yüzünü Asli ve Ipek gün yüzüne cikarir.
31.05.2015 - 11:38
0   0

Ayisigi demiş ki;
Senaristler Metini aklama yolunu bulmuslar,Hüseyin yerine öldürdügü insan pedofilmis. Oldu aferin Metin diyelim,bir pislik temizledin. Fatma hic bir zaman akillanmiyacak. Iki kizininda baśini yakti,biri toprak oldu digeri hapiste.Simdi Melikeyi de bu pis iślere bulastiracak. Haklisin Fatma kara para aklama ucak ile yapilmazsa suc degildir,kandir dur kendini-:))Bence dokuz canli Tayyara birsey olmayacak,hatta o Metine oyun oynuyor/oynayacak ve Hüseyini kendi tarafina alacak. Nilüferi hic birzaman sevemedim gitti. Asli kendisine Elifin durumu cok kötü diyor,bir kere olsun nesi var diye sormadi. Yok efendim yalniz kalacakmis,bencil,ben merkezli kadin nolcek-:) Elifin kogusunda o kötü ruhlu kadinin ifadesi alindiktan sonra ayni kogusa gelmesi cok fazla mantiksizca olmus. Madem senaristler bu kadina Elifi öldürmeye kalktigini yazip heyecan katmak istediler,bari kadin sorguya gitmeden yapsaydi bu iśi,daha mantikli olurdu. NIRVANA Nilüfer konusunda sana katiliyorum,ama bunca bölüm mimiklerini degistirmeyen oyuncu bundan sonrada degistirmez-:))
28.05.2015 - 13:49
0   0

nirvana demiş ki;
Dizideki niluferin mimiklerinden ve surekli aglamasindan biktim, kadinda oyunculuk sifir. Yutkunurken adem elmasini ve aglarken cirkinlesen yuzunu surekli aglamakli sinir eden sesini duymaktan ve bi deri bir kemik gormekten cidden gina geldi, cikarin sunu diziden yada baska mimim ezberlesin rolunu degistirin. Surekli aglayan mizmiz gicik karakter
28.05.2015 - 02:04
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler