logo

Kara Ekmek 19. Bölüm izle

Özet: Asiye, Ömer'in de yardımıyla Semra'ya bir adım daha yaklaşır. Ancak bu durum Çetin'le arasına soğukluk sokacaktır. Tek derdi gerçeği ortaya çıkarmak olan Asiye, yepyeni bir planla saldırıya geçer. Salim ve Pervin arasındaki gerginlik, aile içinde başka yakınlaşmalar doğurur. Etraflarında dolaşan tehlike yüzünden tüm aile, daha da yakınlaşacaktır.Semra'nın etrafı iyice sarılmıştır. Taylan bile büyük şüphelerle boğuşmaktadır. Ama Semra kararlıdır. Asiye'nin restine, çok daha sert bir yanıt vermekten geri durmayacaktır. Kan dökmeyi göze almıştır.
Yayınlandı: 29/05/2015
St-sanem demiş ki;
Guzel gidiyor da bakalim bu dizinin sacmaliklari ne zaman baslar, malum butun diziler uzatiyim derken diziyi bakmaz haline getiriyorlar umarim boyle olmaz. Mesela simdi Berkan aradi anneanenin yaptigini soyledi, buna da inanmazlarsa onun yaptigi ortaya cikmazsa yuh diyecem . Asiye ve Cetin cok tatlilar. Anneane tam bir felaket ama rolunun hakkini veriyor, konusma tarzi ve ses tonu beni bile korkutuyor. Umarim boyle devam eder ve her bolum baska bir heyecenla karsimizada olur.
31.05.2015 - 21:25
0   0

Hira demiş ki;
bakalim yaz dizileri nasil olacak
31.05.2015 - 17:08
0   0

gizemli demiş ki;
slm arkadaslar ben bu kara ekmekin yeni bolumi yani 19bolumi yarin izliyecem amma gercekten bunu dille getirmek istedim bende cetinle asiyeyi cok yakistiriyorum ve dediniz gibi super gidiyor bu dizi ve tahmin ediyorum yeni bolumide harika oldunda yarin yorumumu yazacam tabiki amma emegeyi gecen herkese tek bir kelimeyle harika umarim daim boyle basarili olur ee bu dizide yarine kaldi napam gec oldu iyi geceler arkadaslar
31.05.2015 - 03:17
0   0

sezzy demiş ki;
Boylesine cici ve tatli bir anneannenin torununu korumak icin boyle bir canavara donmesi gercekten de cok uzucu, Cetin.in inanmamasi cok normal. Gercegi ogrenince uzuntusu de hayal kirikligi da cok buyuk olacak:((( Geceoinduda gelin_kaynana yakinlasmasi cok guzeldi, kayinvalide gercekten cok anlayisli, ogluyla konusmasi cok guzeldi.Asiye ile Cetin cok tatli, gerci Cetin.in yaninda Asiye ondan epey buyuk gorunuyor ama konusurken didismeleri cok hos:))
31.05.2015 - 02:15
0   0

hira demiş ki;
Cetin le Asiye cok güzel bi cift, bayiliyorum onlara :) :) :) :)
30.05.2015 - 00:12
0   0

melis demiş ki;
ben bu bölüm daha cok acidim cetine yazik nasil bir annennesi var kabul etmesede.ahh asiye kendini zeki saniyorsun degilmi sikayet etsen neler olacagini bilmiyorsuun.gerekten her bölüm heyecanli cok iyi gidiyor dizi oyuncular hepsi basarili ama annenne cok cok basarili rolünde
29.05.2015 - 23:49
0   0

feride demiş ki;
cok guzel bolumdi.gidisata bakilirsa maceraya devam...
29.05.2015 - 23:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler