logo

Karadayı 113. Bölüm izle

Özet: Feride'nin Turgut'un elinde tutsak olduğunu öğrenen Mahir deliye dönmüştür. Turgut'un istediği parmak izlerini ona verecek ve Feride'yi kurtaracaktır ama parmak izleri çoktan emniyet yetkililerinin eline ulaşmıştır. Mahir'in fazla zamanı yoktur. Kendi elleriyle teslim ettiği delilleri emniyetten gizlice almak zorundadır. Üstelik Turgut'un bu delilleri ele geçirmesi bütün suçlardan da kurtulması demektir. Mahir parmak izlerini emniyetten almayı başarabilecek midir? Parmak izlerini Turgut'a verip onu adalete teslim etmekten vazgeçecek midir? Bütün bunlar olurken her şeyin başlatan kişinin Turgut olduğunu bilen Orhan bu gidişe dur demeye karar vermiştir. Turgut'u öldürüp intikamını alacaktır. Mahir ise Turgut'un adalet önünde hesap vermesini istemektedir. Mahir'in uyarısı Orhan'ı durduracak mıdır? Orhan Turgut'u öldürmeyi başaracak mıdır? Sınırda yakalanan Belgin nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye getirilir. Müdür Selim'i öldürdüğünü öğrenen Adnan Savcı panik olmuştur. Belgin şimdi de ondan kaçmasına yardım etmesini istemektedir. Aksi halde Adnan'ın bulaştığı bütün kirli işleri hakime anlatacağını söyler. Adnan sıkışmıştır. Belgin'i kaçırmak zorundadır. Adnan Belgin'i kaçırmayı başarabilecek midir?Necdet tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilir. Bu durum Ayten'in rahatlamasına yetmemiştir. Necdet onu teHD1it etmeye devam etmektedir. Ayten küçük Zeynep'i ve kendini Necdet'ten korumak zorundadır. Bunun için bir plan yapar. Ayten'in Necdet'ten kurtulma planı nedir?
Yayınlandı: 01/06/2015
Nurten demiş ki;
karadayi normalde 117. bolumle final yapacakti. 115 bolumle final yapmayi karar alinmis, umarim turgut asilir bu ne surekli oluyorlar olmaz boyle. bazi sahnelerde biraz sacmalik vardi en çok Mahirin teslim meselesi abartilmis git git yollar bitmek bilmedi, umarim butun cezalari hak edenler cezalarini çeker ve sevenler kavusur mutlu son bitirirler insallah. ben isterdim ki turgut ile bakan ve savcu polis asilsin ve belgin ayni nejdet gibi hapisi boylasin. isteklerimiz olmuyor. ama oyuncularimiza binlerce tesekur etsem az, yonetmen konunuza saglik bizleri her pazartesi atvye kilitlediginiz için tatli ve mukemmel bir dizi oldu bravo hepinize, amerikan dizilerini aratmadiniz bir dizi kolik olarak yaziyorum tabiki her dizilere de bakilmiyor onemli olan hikayesi
04.06.2015 - 02:58
0   0

st-sanem demiş ki;
uc sahne cok ama cok sacmaydi, Mahirin dosyayi almak icin karakolu basiyor, Feride Belgin ve savciyi durdurmak icin tek basina gidiyor ve ondan baska kimse yok ve Suna onlarin kactigini bile bile kapiye vurup acin acin demesi. ucuncusu Mahirin Turgutu teslim etmek icin iki saat araba suruyor ve bir bakmissin ormanlara cikmislar. cok basit ve sacma olmus. suclular ceza almak yerine oluyorlar. Turgut Mahire beni oldurmezsen rahat durmicem intikam alip rahat durmicam dedi,korkarim bir sezon daha uzatacaklar.
03.06.2015 - 11:00
1   0

murad.yusifov demiş ki;
allahi seversiniz qurtarin bu dizini olub fantastik dizi eseblerimiz gerildi artiq
02.06.2015 - 21:19
0   0

Kerem demiş ki;
iyice saçmaladılar, karadayı karakol basıyor...
02.06.2015 - 12:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler