logo

Karadayı 114. Bölüm izle

Özet: Feride, Belgin'in kaçmasına izin vermez ve onu adalete teslim eder. Tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye gönderilen Belgin ifadesinde Adnan Savcıyı da ele vermiştir. Hastanede tedavi gören Adnan gözaltına alınacağını öğrenir. Suçlular birer birer cezalarını çekmeye, kötülüklerinin hesabını vermeye başlamıştır. Ayten'in tehlikede olduğunu düşünen Mahir onu ve bebeği de alır ve aileyi gözlerden uzak bir eve yerleştirir. Bu sırada bebek ateşlenmiştir, İzmir'e gitme planları yapan Ayten saklanmaktan ve kaçmaktan huzursuzdur. Bebeğini alıp gitmeye karar verir. Herkes uyurken gizlice kendi evine bıraktığı parayı almaya gider. Büyük bir hata yapmıştır. Mahalleyi izleyen Turgut'un adamları Ayten'i görür ve takibe başlar. Kara ailesi ölümle burun buruna gelmek üzeredir. Turgut'un adamları Kara ailesini yok etmeyi başarabilecek midir? Mahir ailesini kurtarabilecek midir?
Yayınlandı: 08/06/2015
St-sanem demiş ki;
Ayisigi cok guzel yazmissin, evet Poyraz bu bolum cok iyidi beklemiyordum. Hem biliyormusun yanlis hatirlamiyorsam, Bahri icin soylediklerini ilk soyledi, once bilgileri sen vardin sonra Bahri den bahs etti, savci kesti yine sordu ama CD de ilk soru vardi son sorularda vardi bence senarist hatasi.
12.06.2015 - 19:58
0   0

Ayisigi demiş ki;
SANEM ilker Kaleli muhtesem oyunculuk sergiledi bu bölüm. Mümtazdan da feci bir KAZIK yedi. Hayret hic kimse Aysegül ün nasil ciktigini sorgulamadi. Cigdem hic diziye gitmemis ne oyunculuk nede dizide ki karekter. Poyrazin "sen hic cocuk öldünmü albayim? Ben öldüm,cok canim acidi be" sözleri cok dokunakliydi. Bana dokunan bir sahnede Begümün ogluna bu Aysegül sana ne yapti böyle demesine karsilik Sinanin beni sadece sevdi demesi Begüme kapak olsun. Bu kadin karekteri de Paramparcada ki Dilara gibi sevgisini gösteremeyen biri. Kizinda pek sucu yok aslinda,babasindan sevgi görmemis. Bahrinin ses kaydinin tümünü dinlemesini isterdim. Savcinin Bahrinin yaninda ne gördün dediginde verdigi cevaplari keske dinleseydi. Ayni sekilde sen hic Bahri ve adamlarinin adam öldürdüklerini gördün mü dediginde Bahri ve tayfasini hep korudu aslinda Poyraz...
12.06.2015 - 17:20
0   0

st-sanem demiş ki;
PK kanal D sitesinden izledim, guzel olmus kotu olmus bir turlu karar veremedim. CDnin butun konusmalari dinlediler sadece Bahri icin soylediklerini dinlemediler. yine onu kandirdilar bu sefer kesin Mumtazi oldurecek. s
12.06.2015 - 04:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
SANEM adminlerin tavsiye ettigi ddiziizle.org sitesinde PK bulabilirsin. Ben canli seyretmemissem kanalin sitesinden seyrediyorum. Kertenkele dizisini hic bilmiyorum. Paramparca yeri malesef öyle oldu,birbirimize tahammülümüz kalmadi. Hele hele hicbir zaman dizi yorumu yapmayip gelip senin kisiligini,ilkokul mezunu olduguna dair ahkam kesenlerde geldikten sonra kalite iyice düstü. Zaten pek dizi yorumuda yapan yok orada. Burada karadayida yazan musti ve fanatik karadayili yasli adam nikli birisinin kulaklarini cinlatayim-:)) neyse simdi pk bakayim.
11.06.2015 - 23:39
0   0

st-sanem demiş ki;
POYRAZ KARAYELin yeni bolumu baska sitelerde neden yok? bulamadim yoksa ekrana gelmedi bu hafta.
11.06.2015 - 23:10
0   0

st-sanem demiş ki;
KPA bazi bolumlerini izliyorum once fragmani izliyorum hosuma gitse izlerim yoksa bende izlemiyorum. mesela Leventin Elife ilani ask ettigi bolumu izlemedim ama Fatih Omari vurdugu bolumu izledim, aslinda ben bu diziyi en cok Fatih icin izliyorum, oyunculugunu cok beyeniyorum. baska dizilerde ondan nefret ediyordum ama bu dizi de baska. PK izliyorum ama Begum geldikten sonra cok havesim kalmadi, simdi de ayrildilar tadim kacti, hala izlemedim. sasiracaksin belki ama ben KERTENKELE izliyorum, ama sasirma boyle sacma dizilerden sonra bunlar daha iyi, ben seviyorum hatta hic bir bolumu kacirmiyorum ve merakla bekliyorum. PARAMPARCAyi de izliyorum ama orda ortam cok kotu olmus artik insan kendini yabanci hiss ediyor, tartisma sevmiyorum, artik dizi yorumlari bulamiyorsun. vazgectim yorum yapmiyorum. KARA EKMEK ilk bolumunu izledim sonra biraktim, ama fragmanlari izledikten sonra Asiye ve Cetini cok sevdim izlemeye besladim. simdilik guzel gidiyor.
11.06.2015 - 23:08
0   0

Ayisigi demiş ki;
ST-SANEM dogru biliyordun,izlemeyi birakmistim. Su son bölümlere baktim,özelliklede Turgutun geri döndügü. Merhamet dizisinin finalini asla unutamiyacagim. Böyle üc sezon devam eden bir dizide izliyeciler mutlu sonu hak ediyor. Sen kpa biraktin mi? Orada da iyice sacmaladilar. Ben hep onu söylüyorum seyrettigim dizilerde mutlaka 15-20 bölümden sonra sacmaliklar baslamistir. Simdi de yaz dizileri basliyor hemde 20 dizi birden. Insanlari iyice dizikolik yaptilar-:))
11.06.2015 - 14:56
0   0

st-sanem demiş ki;
Merhaba IYISIGI, senin KRADAYI izledigini bilmiyordum, yani izliyordun ama irtibat kesildi, izlemiyorsun artik dusunuyordum, cunku ben de kac bolum izlemedim. Bu bolumu izledim yani Turgutun oyunculugu muhtesem cok guldum. bu bolum final bolumu gibi olmus. keske bitseydi. Dusunuyorum dusunuyorum Final bolum de neler olacak ki, iki saat dizi ben bir sey bulamiyorum her kes evlendi mutlu mesut yasiyor. kotuler oldu, sadece Necdet ve Seis var. Ben bu senariyoyu yazsaydim eger, Mahir ve Ferideye kiyamazdim. en cok onlar mutlulugu hak ediyor. Mahir hapisaneden kacmaz cunku onlarda adalet sevgisi var. bakalim Mahirin sonu ne olacak. Necdeti neden gormek istedi acaba. ben bu bolumu son bolum yazdim bir kenara. Hatirliyorum Merhamet dizisinde o kadar sok edici bir son hazirladilar ki ben kabullenemedim kendi senariyomu yazdim oyle bitirdim.
11.06.2015 - 05:21
0   0

Ayisigi demiş ki;
Iś güc iste ANNE,hayranlarimla ugrasmaktan ugrayamaz oldum-:)) SANEM sanada kocaman bir SELAM. Bence bak bu bölüme,en azindan Turgutun hücrede ki sahneleri müthisti. Finali merakla bekliyorum. Mecdeziri cok sevdimdi,hatta kizlarim anne bu genclik dizisine neden bakiyorsun derlerdi hep. Ama ben hep yan karekterleri sevmisimdir, Selim,orkun,sude. Ama orada güzel yorum ortami hic bir zaman olmadi. Cagatayyyy sana bayiliyorum mesajlarin oldugu yerde akli basinda ne yorum yazabilirsin-:)) Neyse umalim Mahir ölmemistir.
10.06.2015 - 15:24
0   0

anne demiş ki;
Merhaba Gül tesekkür ederim iyiyim ya sen nasilsin arada geliyordun benim bulundugum mintikalara ugramaz oldun hayirdir ne is ? :) karadayi usulunce sana selam olsun ;) adnanin ifadesi alinacakti sonuc oda hakettigi cezayi alacaktir evet ya mahir necdetle görüsmek istemisti zaman sicramasi oldu bu bölüm final tadindaydi gelecek bölümü izleyip moralimizi bozmayalim yangin sahnesi hepsinin kurtulmasi zamanlama inanilmazdi cünkü önceleri isleri yaver gitmezdi nede olsa bu senaristlerin uzmanlik alani entrika aklima geldi yaver demisken turgutun lakabiydi St Sanem evet gercekten muthisti karaktere jön verdi muhtesem oyunculuk sergiledi böylece hayranlari katlandi gelecek projesini merak ediyorum reaksiyondada süperdi, aytenin dudaksi konusmasi oyunculukta hala acemi tavirlar sergilemesi fazla deneyimi olmadigini belli ediyor oyunculuk kabiliyetini maalesef herkes gerektigi gibi sergileyemiyor bence yardim almali diye düsünüyorum. izlemedim ama dilerimki dedigin gibi medcezir hüsranla bitmez
10.06.2015 - 14:58
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler