logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Diriliş Ertuğrul 25. Bölüm 720p izle

Özet: Kayılar, Tapınakçıların kalesini bir anda kuşatmışlardır. İslam dünyasına büyük iftiralar atan ve zulümler yapan haçlıların beyin takımı olan Tapınakçılar, kendi kalelerinde fare gibi kapana sıkışırlar. Deli Demir’in, İsodora’nın getirdiği planlarla kaleye gizlice açtığı dehliz ise kapatılmıştır. Yaşanan bu hayal kırıklığı, Kardinal Tomas ile Konstantiniyye’ye zorla götürülen Yiğit’in, Gündoğdu tarafından kurtarılarak ikinci dehlizi göstermesiyle büyük bir sevince dönüşür.İkinci dehlizi kullanan Ertuğrul’a bağlı kırk kişilik Kürşad takımı kaleye sızar. Ertuğrul’un, Kayı bayrağını göndere çekmesiyle kale düşmüştür. Ne var ki Titus, karanlıktan istifade ederek kaleden kaçmayı başarır.Artık tek başınadır ve intikamdan başka bir şey düşünmemektedir.
Yayınlandı: 18/04/2017
Reyyan demiş ki;
Korkak titus. Ya olan gine Gündoğuduya oluyor.bari bu defa Selcan bebeğini düşürmese gündoğdu için çok iyi olur zavallı hep kaybeden o
24.12.2015 - 10:42
0   0

ipek demiş ki;
sona yaklasildi. bu bölüm zafer vardi, düsmanlarin hepsi alasagi edildi.iyiler galip oldu güzeldi. ama heyecan azdi. tabi kurdoglu gitti,selcen tövbekar oldu, kale zaptu rapt edildi. ugrasacak kimse yoktu bu bölümde. tahminim seneye mogollarla ya da bizansla ugrasirlar. selcukluyla eyyüblerle arayi düzeltip icteki hainler temizlenince geriye onlar kaliyor. bakalim diziye yeni sezonda hangi karakterler katilacak?
11.06.2015 - 00:49
0   0

Esma demiş ki;
Korkak Titus :) ya Halime ne gicik ne pasif kadinsin hee
11.06.2015 - 00:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler