logo

Kara Para Aşk 49. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer ambulans şoförüyle konuştuktan sonra Hüseyin'in yaşadığına emin olmuştur. Haklı çıkmıştır. Elif pis bir komploya alet edilmiştir. Hüseyin'in yaşadığını ispat edip Elif'i kurtaracaktır. Ömer'in harekete geçtiğini anlayan Metin ona engel olmaya çalışır. Ömer her şeye rağmen Hüseyin Demir'in yaşadığını ispat etmeyi başarabilecek midir? Bütün bunlar olurken cezaevinde uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Elif yaşam mücadelesi vermektedir. Elif'in başında bekleyen Ömer aldığı haberle yıkılır. Ömer'i yıkan ve Elif'in öğrenmesini istemediği bu haber nedir? Ömer'in peşinde olduğunu öğrenen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Metin ise yarım bıraktığı işi bitirmesini için onu zorlamaktadır. Hüseyin işi bitirip ülkeyi terk etmek için Metin'den Burhan'ı istemektedir. Metin Ömer'e rağmen Burhan'ı almanın bir yolunu aramaktadır. Melike iş ararken Fatma'nın aklına uyup yanlış bir yola girmiştir. Farkında olmadan Mümtaz'ın ağına düşen Melike büyük bir çıkmazdadır. Mümtaz tarafından tehdit edilmektedir. Melike Mümtaz'ın isteğini yerine getirecek midir?
Yayınlandı: 10/06/2015
Ayisigi demiş ki;
Merhaba Semire evet karadayi da aynen öyle oldu gercekten.
11.06.2015 - 22:28
0   0

Semire demiş ki;
Ayişığı! Merhaba. "Karadayıda öyle bir şeymi olmuş. Yani ikiz bebeklerden birini Feride düşürmüş, digeriyse yaşıyormuymuş????:)))) Allah bunların iyiliyini versin. "Paramparça"-yı hala izleyemedim. İzlemediyim sürece de yazmıyacağım. Birilerinin üzerime saldırması neme lağzım.
11.06.2015 - 20:48
0   0

Ayisigi demiş ki;
Sirlar bizi bu duruma soktu diyen Asli nin tutumunu anlamiyorum. Elifin iyiligi icin, ne iyiligiyse Elife yalan söylüyor,hamileligini gizliyor. Hüseyinin de Tayyari neden öldürmedigini bir türlü anlamadim. O kadar mantiksizca bir sahneydi ki. Hüseyin Tayyara bile güvenmezken Metine neden güveniyor? Metin Tayyarin parmagi bile olamaz,birde imparatorlugun sahibi olacakmis. Hüseyin bu protez bacakli,kacak,öldü biliniyor haliyle birde kücük bir cocugu neden pesine takmak istiyor? Mümtaz da Metin icin calisiyor,Melike den cocugu alma oyunu güzeldi. Ama Mümtaz Tayyarin uyudugunu,hicbirsey den kuskulanmadigini saniyir,hava aliyor! SEMIRE Elifin hamile oldugunu ve bebegini kaybedecegini bildin. Sanki bana Elif hamile oldugunu biliyordu gibime geldi,ondan hemsireye baska birsey yok degil mi dedi. Ömerin Elife sevgilim senide bebegimizi de koruyamadigim dedigi sahneler güzeldi. Nasil olsa senaristler ayni bunlar karadayi da bebegini düsüren Feride ye bebek ikizmis yazip Ferideyi tekrar hamile yazdiklari gibi ayni iyiligide Elif icinde yapmasinlar. Olur mu olur.
11.06.2015 - 09:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
Keske 50. bölümde final olsaymis. 4 bölüm daha uzatmislar. Kabak tadindan daha beter tat vermeye basladi. Savcisi,adli tip doktoru,psikologu,ceza evi müdürü hepsi ya Tayyar yada Metinin adami. Yakinda tüm Türkiyeyi satin alacaklar. Emniyetin icindeler. Ayol memlekette hic mi helal süt emmis adam gibi adamlar kalmamis? Tutarsizliklar diz boyu. Bir bölüm öncesi ambulans soförü biyikli,boylu poslu biriydi diyor,bu bölüm ise Arda Hüseyinin resmini gösterdiginde suratina bakmadim diyor. Senaristler bir bölüm önce yazdiklarini diger bölüm unutuveriyorlar-:) Sonra anliyamadigim neden bile bile AYNI doktora DNA testini yaptiriyorlar? Nilüfer gibi kardes olmaz olsun! Nasil susmaya devam ediyor,ablasini iyilestiginde tekrar sucsuz oldugunu bildigi halde hapishaneye yollanmasina gönlü razi olabiliyor? Devamli herkes birbirinden birseyler gizliyor. Pelin kuskularini,Sükrüden istediklerini neden paylasmiyor? Elif kilkuyrugun söyledigini Asli ile paylassa Asli da nedret haladan kendisininde kuskulandigini söylese ya.
11.06.2015 - 01:15
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler