logo

Karagül 88. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Doğulu zengin bir ailenin oğlu Murat, İstanbul'da zarif eşi Ebru ve 3 çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Bu peri masalı Murat'ın aniden ortadan kaybolmasıyla Ebru ve çocuklar için büyük bir yıkıma dönüşür. Murat'ın kayboluşunun ardından Murat'ın memleketi Halfeti'ye giden Ebru, kocasının kendinden gizlediği iflas gerçeğiyle yüzleşir. Diğer yandan eşinin ailesiyle mücadele etmek zorunda kalır. İstanbul'dan gelen bu narin ve iyi yetişmiş kadın, karagül gibi bu topraklarda kalmak için direnecek mi yoksa tüm bu mücadeleden vazgeçip kendi yolunu mu çizecek?
Yayınlandı: 01/01/2018
Samya kestey demiş ki;
cok guzel bir dizi ne zaman baslayacak yeni sezon?
08.07.2015 - 23:22
0   0

esmira demiş ki;
Cok gozel kas 5 sezonda devam etse yene bakardim cok guzel sezon finali oldu ebru icin seviniyorum narin icin uzuluyorum her ikisini anliyorum seve seve izliyorum
15.06.2015 - 10:32
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba. Sezon finali diye sacma sapan, mantik disi olaylar yarattilar, Kenan, Kendal.in daha once de annesini kacirdigini bile bile, o kadar adami varken bir tanesini bile annesinin yaninda birakmadi. Ve daha bunun gibi pek cok sacmaliklar. Senaristler Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon.sa o diziyi izlemeden once iki defa dusunmek gerekirmis. Cunku insanlarin canini cikara cikara kotuleri herzaman kazananalar olarak gostdrirler. Bir sezon daha neler yumurtlaya zklar Allah bilir. Gecenlerde yazdigim yorumumda bunlar Kadriye anayi bile asik ederler ama Ebru ile Kenan.in asik olacaklari yok demistim, yorumumu mu okudular hilemuyorum ama hapishanedekj terzi baba Kadriye hanimin gonlundeki aslan cikti:)))
15.06.2015 - 05:17
0   0

kamile demiş ki;
bence final ollsa da iy olurdu
14.06.2015 - 07:52
0   0

Hezal demiş ki;
berbat bir final oldu, ve bir sezon daha devam edecek.. Kenanin diziye girmesine hic bir anlam veremedim hic bir halt beceremedi intikam diye dolaniyor ortada ama yaptigi bir sey yok.. aciz melek pisirik korkak b... yoluna olecek kendalin herseyini biliyordu ve hep sustu, oguz komutana anlatsaydi kendalin isi coktan bitmis olurdu.. narinde hala neyin pesinde anlamis degilim aman sinir bir finaldi keske son olsaydi..bos bosuna millet oyalamaktan baska birsey yaptiklari yok.
13.06.2015 - 20:18
0   0

Cihan demiş ki;
Sezon finali çok ama çok can sıkıcı ve son derece saçma bölümlerden biridi! Hep uzun uzun rüyalarla geçti. Baranın kimliği öyle hale gelmişti ki dizi yapanlarda sanki söylemekten korkıyorlar ve beceremıyorlar! Manasız ve gereksız uzatmalar, sebepsız ve sadece uzatmak için sahneler ve konuşmalar. Bıktım ya! Yeminle, kaç kere kendime küfür ettim bu diziyı seyıretmek ve takip etmekden! Sanki milleti enayi yerine koymuş herkese hikaret ediyorlar.
13.06.2015 - 02:01
0   0

anne demiş ki;
Nihayet 3 sezon sonra ebru baranin oglu oldugunu ögrendi umarim baran ebrunun annesini ögrenmesini ana ogul kavusmasini bir 3 sezon daha beklemeyiz.. güzel duygu yüklü bölümdü karagül canlar hepinize iyi tatiller ve hayirli Ramazanlar dilerim
13.06.2015 - 00:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler