logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 58. Bölüm izle

Özet: Sultan'ın sinsi ama bir o kadarda akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir’i kaybetmemek için bu güne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza’nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sonunda CD’nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun’un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir’i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır.
Yayınlandı: 01/01/2018
Gökçen demiş ki;
Dizinin senaristlerinin değişmesi iyi olmadı.Çok seviyorum bu diziyi ama Oya Başar bu role hiç olmadı bence..Konuyu iyi düzenlemeliler biraz saçmalamaya başladılar...
18.06.2015 - 13:12
0   0

Matil ala demiş ki;
Birçok birçok kez uzadı bölüm Tanih bent Hülya yine insanlar ve çeşni kavga. Ve bu hikayenin yeterince zaman gerekli artış uzatılmış kaçırdı. Ve teyze Ofsson yıl sonra geldi ve onları bilinen ve zihin girmezseniz yer Nourhanne hikayesini aldı bilmiyorum.
17.06.2015 - 14:21
0   0

Bülent demiş ki;
Dizi iyice salaklaştı.Aklımızla alay eder gibi bir sürü saçmalık.Lütfen biraz mantık katın senaryoya.
15.06.2015 - 17:10
0   0

Aysun demiş ki;
Bahar cok guzel, guzel bir dizi,Efsunun cok konusmasina bayiliyorum
15.06.2015 - 10:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler