logo

Karadayı 115. Bölüm FİNAL izle

Özet: Mahir ve Feride savaşı kazanmıştır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerideyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle, heyecanla beklemektedir. Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş, halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur. Sadece ailesi değil, kendi dünyalarında adalet bekleyen insanlar da Karadayı’nın çıkışını heyecanla beklemektedir. Bu durum Mahir’in ve Feride’nin yeniden başlama, temiz bir hayat kurma umutlarına gölge düşürmektedir.
Yayınlandı: 15/06/2015
yilmaz demiş ki;
en gozel kino en sevdiyim baxdiglarim arasinda
2 yıl önce
1   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


sezzy demiş ki;
Karadayi sayfasina her girdigimde bir tane bile yorum goremeyince icim buruk buruk oluyordu, arasira dayanamayip yorum yazardim. Eskiden yorumcular yorum yazarken yarisirdilar adeta. Ama ucuncu sezonla ilgi azaldi ve o guzeli yorumlar bir bir kayboldu, final yaklasirken yorumlar az da olsa gorunmeye basladi ve final bolumunde bekledigim oldu, yorumcular da finale yakisir gibi sayfadan yorumlarini eksik etmediler. Hangi dizi olursa olsun ucuncu sezona gecince ilgi azalir ve kaybolur, yine de final guzeldi, Karadayi oldu sanarken yepyeni bir hayata yelken actilar, ilknur.un avukatla olacagini taaa onceden hissetmistim, o da aradigi mutlulugu buldu, hersey, herkes cok guzeldi. Hele cancagizimin en sonunda kafayi yemesi muthisti:)))Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.
18.06.2015 - 05:29
2   0

esmira demiş ki;
Super super super o kadar guzel final olduki ellerinize salik cok mutlu oldum cok sevindim.
16.06.2015 - 17:27
2   0

yildiz demiş ki;
Tek kelimeyle muhtesem filme muhtesem final.Emegi gecen herkese tesekkürler...
16.06.2015 - 12:36
2   0

Ayisigi demiş ki;
Nazim Hikmet in dedigi gibi "güzel günler" gördük. Finalde KARA ailesini mutlu ve huzurlu görmek istedim nitekimde öyle oldu. Simdi karadenizin muhtesem bir köyünde Feridemiz ve Mahirimiz mutlu mesut yasiyor olarak düsünecegim. Böyle bir güzel son ve güzel bir hayel verdikleri icin baśta senaristlere,ekibe ve oyunculara tek tek sonsuz TESEKKÜRLER. Ben bu masali sevdimdi,bu aśka inandimdi. Imkansizliklarini sevdim,hayellerini sevdim. Bu dizi benim icin adalet i,umudu ve aśk i anlatiyordu. Senaristler bazen cok yordular,bakmaya mola verdim,ama karadayi yi sevmeye devam ettim. Mahir iyi ki "karadayi" efsanesini bitirdi. Simdi sadece,bir baba,bir koca. Kücük Bahar da yoldadir. Beni okuyan herkese saglikli ve mutlu günler dilerim.
16.06.2015 - 11:28
1   0

st-sanem demiş ki;
Ayisigi, dizi hakkinda cok guzel seyler yazmissin ellerine saglik, benim yazmak istedigim her seyi en guzel sekilde yazmissin. Uc yil aci ve hapishane izledik ama deydi. keske Berguzar ve Kenani yine birlikte gore bilseydik. Benim icin Berguzar ve Kenan turkiyede en basarili oyuncular. hic kimseyi bu kadar beyenmedim. yollari acik olsun. Baska diziler icin artik yorum yapariz. hosce kal.
16.06.2015 - 09:09
0   0

st-sanem demiş ki;
Ay cok guzel final olmus, hic umudum yoktu ama AYISIGI sen hakli ciktin:) icim kipir kipir oldu vallahi. cok guzel bir ask izledik. gercekten Berguzar ve Kenan harikaydilar, yani soz bulamiyorum. oyunculuk bu kadar olur, guzel bakismalar, heyecanlar vardi Mahir ve Feridenin arasinda. Bu cifti cok sevdim, hikaye guzeldi, son harikaydi, her sey vardi bu dizide. senaristler ellerinize saglik, beklemiyordum ama guzel is cikardiniz, butun oyuncularin yolu acik olsun. umarim en yakin zamanda yine Berguzar ve Kenani baska diziler de izleriz. onlari cok ozlicem.
16.06.2015 - 09:01
0   0

fırat demiş ki;
birşey dikkatimi çekti ve final istenildiği gibi bitmedi neden derseniz bu sezon başlamadan bir fragman yayınlanmıştı.feride mahiri yargılıyordu.mahire sordu bütün suçları siz mi işlediniz diye mahirde evet hakıme hanım ben ısledım demıstı ve turk ceza kanunundan bahsederek ferıde mahırın kalemını kırmıstı.sonra dızı basladıgında 6 ay once dedı ve ama fınal ıstenıldıgı gıbı olmadı.tamam guzel bıttı mutlu sonla karsılastık.ama ben hep boyle dusundum fragmanını.acaba dedım mahir aılesının ıntıkamınımı alıcakta sonra ferıde mahırın kalemını kıracak dedım.bugunde fınalı ızlerken bunu bekledım necdetın mahırın aılesını oldurup ferıdenınde tekrar hakım olup mahırı yargılıycagını dusundum ama ıstenıldıgı gıbı olmadı.sızınde dıkkatınızı cekmek ısterım.
16.06.2015 - 04:37
0   0

Azeri demiş ki;
Helal olsun be....
16.06.2015 - 03:47
0   0

masal demiş ki;
Sonu kötü bitecek diye çok endişe ettim ama güzel bitti. Muhteşem oyunculuk sergilediler emeği geçen herkese çok teşekkürler. . Umarım nice başarılı projelerde izleriz yeniden .. Sevgiler ..
16.06.2015 - 01:41
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler