logo

Kara Para Aşk 50. Bölüm 720p izle

Özet: Metin,Tayyar Dündar'ın Hüseyin'in yaşadığını öğrenmesine engel olmak zorundadır. Aksi halde bütün planları alt üst olacaktır. Bunun için Ömer'i bir süreliğine etkisiz hale getirmek ister ve onu tutsak alır. Burhan'ı Hüseyin'e teslim edip Tayyar'ı öldürmesi için gereken koşulları sağlar. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Hüseyin Tayyar'ı öldürecek başka ülkeye gidecek, kendisi de Nilüfer'le yeni bir hayata yelken açacaktır. Kağıt üzerinde mükemmel gibi görünen planda hesaplanmayan şeyler vardır. Tayyar Metin'den şüphelenip onun peşine düşmüştür. Baba oğul arasındaki bu mücadelede galip gelen kim olacaktır. Ömer ortadan kaybolmuştur. Elif onun için deliler gibi endişelenmektedir. Arda ve Pelin de nerde olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Bir depoya zincirlenmiş olan Ömer'in ise tek amacı oradan kurtulup, Elif'in karar duruşmasında Hüseyin'in yaşadığını ispatlayabilmektir. Elif'i özgürlüğüne kavuşturmanın başka çaresi yoktur. Ömer Metin'in elinden kurtulup Hüseyin'i duruşmaya çıkarmayı başarabilecek midir? Elif'in desteğiyle yeni bir hayata başlayan Mert çok heyecanlıdır. Mezuniyet günü gelip çatmıştır. Mert'in mezuniyet töreni herkesin tahmininden büyük sürprizlere gebedir. Mezuniyette yaşanan olaylar Elif'in hayatını baştan sona etkileyecektir. Mert'in mezuniyetindeki sürpriz nedir?
Yayınlandı: 17/06/2015
Ayisigi demiş ki;
HAYIR 9 degil 49 canli Tayyar yasiyor. Hadi adalet cezasini versin diyelim ama evrene hükmeden Tayyar hapisten kacmanin bir yolunu bulacak. Ayy adam finalde hapisi boylarsa benim aklim Tayyar da kalicak-:))
20.06.2015 - 10:58
0   0

SbrKrkmz demiş ki;
Protez sağ Ayağında degılmıyı huseyın Demir :) bolum sonunda sol. Oldu... Guzel bir bölümdü . Sona yaklaşıyoruz galiba
18.06.2015 - 02:03
0   0

Ayisigi demiş ki;
Kötüler cezalarini bir bir buluyor. Ömerimiz de masallah zincir bile kirarmis-:) Ne yani tüm evreni sarip sarmalayan,A dan Z ye kadar planlari olan Tayyar kör bir kurśunla öldü mü? Eger 9 canli böbrek hasarli olarak yine kurtulursa adama takilacak böbrekte kalmadi artik-:)) Bari Tayyar neden böyle bir Tayyar olmus,flashback ile gösterseler bizlere. Ay bu Nilüferin bebegine yazik,annesi devamli ama devamli zirliyor,bebiśler hissederlermis üzüntüyü. Zaten Metin gibi bir babanin genlerini tasiyor,pek bir gelecegi olmaz-:) Farkindamisiniz hep olanlar cocuklara oldu. Hüseyin in biraktigi üc cocuk,Ahmet Denizerin biraktigi üc kiz,Ipek in oglu ve son olarak Elifin dogmamis bebegi. Tayyar da Fatih kücükken onu katil gibi yetistiriyor. Asli yi tahmin etmistim iślerin cözülmesinde yardimci olacak diye. Eger Tayyar tahtali köye gitmisse ki ben öldügünü saniyorum,tüh o zaman bu dizide de kötülerin en kötüsü adalete teslim edilmeden kolay yoldan gidiyor. Nedretin de pis yüzü ortaya ciksin,yilan gibi Denizer kizlarinin yuvasina cöreklenmesin. Hüseyin, polis Hüseyini Svetlana sevdasi ve para icin öldürdü,simdi Tayyari öldürüp katil Hüseyini öldürmek istiyor ve oglunu alip uzaklarda sifirdan baslamak. Ama gecmisi silmek o kadar kolay degil be Hüseyin. Ellerinde ki kac kisinin kani var,ya vicdanin onu nasil sifirliyacaksin? Son dört bölüm kaldi. Bakalim karadayi da yazdiklari mutlu sonu KPA icinde yazacaklar mi? Ben sanmiyorum,śu anki düsüncem böyle. Merak ediyorum Ömer Tayyarin oglu Mert i yegenine koca olarak kabul edecek mi? Offf Tayyarin kani Demir kanlariyla karisacak-:(( Elifte bunca bölüm neler cekti,ne acilar yasadi iyice bünyesi acilarla kuvvetlendi. Bence cocugunu kaybetmesini iyi karsiladi.
18.06.2015 - 01:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler