logo

Kara Para Aşk 51. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer, Hüseyin'i mahkemeye çıkarmayı başarmıştır. Elif'e kumpas kurulduğunu anlatan Hüseyin'in ifadesinden sonra Elif özgürlüğüne kavuşmuştur. Elif ve Ömer çok mutludur ikinci baharları başlamıştır hasret kaldıkları günlerin acısını çıkarmak için her şeyi unutup baş başa vakit geçirmeye karar verirler. İki sevgilinin mutlu anları Nilüfer'in kayıp olduğu haberiyle son bulur. Elif ve Ömer hayatından endişe ettikleri Nilüfer'i bulmak zorundadır. Tayyar bir kez daha ölümden dönmüş, Hüseyin ve Metin hapse girmiştir. Oğlunun kendisini öldürmek için Hüseyin'le iş birliği yaptığından emin olan Tayyar büyük bir intikam planı içindedir. Hem Metin'in canını yakacak hem de onun elinde olan ve hapse girmesine neden olacak belgeleri alacaktır. Bunun için Metin'i en zayıf noktasında vurmaya karar vermiştir ve Nilüfer için akıl almaz bir oyun hazırlamıştır. Metin bu oyuna gelecek midir? Ömer Tayyar'ı yakalayabilmek için son şansı olan belgeleri ele geçirebilecek midir? Elif ve Ömer Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmesine engel olabilecek midir? Nedret'in peşinde olan İpek, Aslı'nın yardımıyla telefonlarını dinlemeye başlar. Nedret'i yakalamaya çok yaklaşmıştır. Filiz'in karşısına çıkıp onunla konuşmak istediğini söyler. Nedret'in annesi olduğu gerçeğini ona açıklayacaktır. Son anda her şeyi fark eden Nedret, İpek'i durdurmaya karar vermiştir. Bu uğurda onu öldürmeyi bile göze almıştır. Nedret ve İpek savaşının galibi kim olacaktır?
Yayınlandı: 24/06/2015
Ayisigi demiş ki;
Merhaba CANAN,malesef fragmandan da anladigimiz kadariyla ölmüs. Oglu annesini soruyor-:( Yo birsey kacirmadin,Tayyar ayni Tayyar,ruh ikizi Nedretle el ele bermisler evreni yönetiyorlar-:))
30.06.2015 - 22:13
0   0

Canan demiş ki;
ayisigi arkadas, sana katiliyorum...bu diziyi uzun zamandan beri izlemiyordum, bir kac bölüm sonra final yapacakmis diye bir göz atayim dedim....ama ne göreyim biraktigim yerden devam ediyor. Tayyar hala astigi astik kestigi kestik...mübarek sanki paralel devlet her türlü pisligi yapabiliyor :)) ....Ipegin Ardayi araken ambulans da yaninda getir yaraliyim diyebilirdi....veya senin yazdigin gibi ilk kurtulup arabaya bindiginde haber vermeliydi.....ama malesef özette ölecegini yaziyor!!!
30.06.2015 - 20:58
0   0

Ayisigi demiş ki;
52. BÖLÜM ÖZETI: Heyecanli bir bölüm olacagi belli-:) Ömer Tayyar’ı tutuklamayı başarmıştır. Tayyar sonunda mahkemeye çıkacak ve yaptıklarını hesabını verecektir. Metin’in Ömer’e verdiği belgeler Tayyar’ın hak ettiği cezayı almasına yeterli değildir. Ömer’in daha fazlasına ve mahkemede Tayyar’ın aleyhinde konuşacak şahide ihtiyacı vardır. Nilüfer hala Tayyar’ın elindir ve adamları Nilüfer’i öldürmek için ondan gelecek emri beklemektedir. Elinin çok sağlam olduğuna inana Tayyar Ömer’e anlaşma teklif eder. Kaçmasına izin vermesine karşılık Nilüfer’i öldürmeyecektir. Nilüfer’in yaşaması Ömer’in vereceği karara bağlıdır. Ömer’in bu teklif karşısında tavrı ne olacaktır? Nilüfer’i bulup Tayyar’ın oyununu bozmayı mı yoksa Nilüfer’i kurtarmak için Tayyar’ın kaçmasına yardım etmeyi mi seçecektir? İpek’in ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Yağız annesiz ve babasız kalmış, en yakın silah arkadaşlarından birini, dostlarını kaybetmişlerdir. Katilin peşine düşerler. En büyük şüpheli Nedret’tir ve ortadan kaybolmuştur. Üstelik ellerinde hiç bir delil yoktur. Oysa İpek ölmeden önce arkadaşları için ip ucu bırakmayı başarmıştır. Arda ve Pelin bu ip ucunu bulabilecek midir? Elif, Nedret halasının gerçek yüzünü öğrenecek midir?
29.06.2015 - 12:42
0   0

Ayisigi demiş ki;
S yine engellendin galiba-:(( Neyse emir büyük yerden,yapilacak birsey yok.
29.06.2015 - 01:02
0   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE ahh hatirladim o afganistanli yorumu,ama o kisi senle dalga gecmek icin yazmisti. Ya su Berran ve Semire icime kurt düsurdü Steve acaba diyorum asareh melinda olamaz mi? Ama senin onunla bir sorunun yoktu. Simdi sana soruyorum benim bilmedigim onla bir sorun yasadin mi? Cünkü mel de cok detayci biriydi,hafizasi cok kuvvetliydi. Ben tahmin ettim senin diger tarafta sansürlendigini. Valla su Selmayi hepsinin tanimasida bir hayli ilginc. Ama lalsel ler U dönüsü yaptilar birden bire onlarin ki ayni selma degilmis-:))) Hey allahim. Lalsel konusunda seninle hemfikirim,bende aynen düsünüyorum ama asareh te bir soru isareti var?
28.06.2015 - 22:22
0   0

Steve demiş ki;
selam ayisigi paramparca'da yorum yazamiyorum sansurlendim benim bununla beraber 5 yorumum gumrukte takildi buda yayinlanirmi bilmem ...::-)) onlar cevap veremedigimi saniyorlar ama yaniliyorlar bunlardan biri ''asereh isimli yorumcu bana ve sana dokturmus birde ''hani su selinin oglan kardesi ile Cuba'ya gobek atmaya giden SELMA yi taniyan baska biri cikmasi ne ilginc dimi ? sayfada 6 kisi yorum yapiyor yorumcularin ucu ''gobek atarak Cuba'nn baskenti havana yi fetheden SELMA yi taniyor'''hahaha bizim mersinli arkadasimiz ASAREH bey de Selma taniyormus!!! oda Mersinden cuba ya gitmis selmay'la beraber ''sen Mersin'den ben Izmir'den hadi gulum yandan yandan' sarkisini soyleyip gobek atmislar ....:-))Ayisigi ben Asereh yakaladim ben daha evvel selin ile lalem'los teyzemin ayni kisiler oldugunu artik bildigimi ve hayatlarindan sadece 5 dakikasini ayirip bana ayri ayri kisiler olduklarini kanitlasinlar ikisinede yeni laptop hediye edecegime annemin uzerine yemin etmistim o zaman bu ASAREH ozaman karapara ask dizisinin 25.bolumunde bana kendisinin Afghanistandan oldugunu benimle cok ortak yani oldugunu benim gibi yakiskli ama cok gariban filan diye bir yorum yazmisti ...asareh yorumu burda asareh demiş ki; Steve bey, Afganistanada laptop gönderiyormusunuz? Ben sizinle cam görüsmesine hazirim. Ortak taraflarimiz cok. bende cok yakisiklliyimdir ayni sizin gibi ve banada her gören kiz asik oluyor. ama cok fakir oldugum icin hicbiri benle kalmiyor. he dersen nasil baglanti kurucaz? demis hahaha Neyse sen ben param parcada yazamiyorum ama ona sobelendigini haber verebilirsin benim daha evvelki yayinlanmayan yorumumda demistimki ASAREH artik karar versen nereli olduguna mersinlimisin ?? Afkanistanlimisin ?yoksa azerbeycanlimisin?..... sobe,sobe,sobe ,SOBELENDINIZ ...:-)) valla bunlar kiminle dans ettiklerini bir bilseler ;-)) birde bana simdiye kadar american boy dan tut red kit okyanus otesi diye bir cok at taktilar ama asareh arkadasimiz harici bana bana STEVE Bey diye hic hitap aden olmadi cok duygulanmistim :-(( ha birde Semire arkadas bana Steve Bey diye hitap eder ..;-)
28.06.2015 - 18:27
0   0

Ayisigi demiş ki;
TWEETY kendini alistirsan iyi olur,cünkü 54 bölüm FINAL! Yapimcida,kanalda ve oyuncularda final olacagini beyan ettiler.
26.06.2015 - 21:35
0   0

TWEETY demiş ki;
final olmaz sezon finali olur.bu dizi öyle kolay kolay bitmez...
26.06.2015 - 15:42
0   0

Ay peri demiş ki;
Baydi artik . Fantasi diziye dönüstü cizgi filmdeki gibi . tayyer kacinci defa böbreginden vuruldu biölmedi adam. hüseyin öldü diye bilinen ortaya cikiyo sok yasamalari gerekiyo ama sanki herkez biliyo gibiydi.su kizlari hapize düsen o yasiyla güya kara para aklicak sonra fatihin adami cocugu almak icin onlari buluyo tesadüfe bak.baya sacmaladilar yani.gecen bölümde elif dua ediyo ömere bisey olmassin ömerde battal gazi misali demirleri söküyo bu ne arkadaslar???? diziler hepsi veya cogu iyi basliyor sonra biseyler cikiyor yani. saygillarrrrr
25.06.2015 - 22:12
0   0

asl demiş ki;
Tayyar testere olmus ondan bu sogukkanli seri katil tripleri
25.06.2015 - 10:54
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler