logo

Kocamın Ailesi 51. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Sefer'in gelişi karanlıkta kalmış birçok şeyi gün yüzüne çıkartıyor. Ar ailesi Tarık'ın beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönerken, Dilaver'in gelişiyle ortalık bir anda şenleniyor. Sezon finalinde büyük sır açığa çıkarken, aileyi bekleyen tehlikeden ise onları ancak birbirlerine duydukları sevgi kurtarabilecek.
Yayınlandı: 25/12/2017
Canan demiş ki;
Kursun Bakalim kime saplanacak....Engine degil, cünkü o yere düsüyor bence Günese saplanacak.....ne aksiyonlu bir aileymis bunlar :) Senaryocu senaryo yazarken uyusturucu kullaniyor galiba gerceklerden tamamen dogrudan uzak ve bol aptalca senaryodan uzak. Babaannede hic sevecan tatli dilli bir babaanne degil, herkesi kapip kapip kiriyor....Tüm aksiyonlar bir ailede toplanmasi cok aptalca bir senaryo oldu.... Ve Riza Bakrdan bir türlü kurtulamadik, herhalde torpilli ki cikmadi diziden bir türlü....Ne aptalca senaryo ki, ailenin iki erkek evladi da yetimhanede büyümüs....Aysel karekteri ve Dilaver karekteride diziye taskinlik veriyor...ikiside cok fazlalik geluyor....gitsinler. Miray karekteride durmadan ortaliklarda yok....bu diziye iyiki devamli bakmamisim. Aslinda sezon finali degilde tam bitmekiydi!
29.06.2015 - 13:15
0   0

Cahide demiş ki;
Dilaver hic yakismadi bu diziye, diziyi iyicene bozdular. babaanne zaten sapik. Gazo Amerika'dan dönsün artik, Dilaver ayrilsin diziden. Her dizide caris baris, insan sevk alamiyor artik!
27.06.2015 - 15:07
0   0

Mira demiş ki;
Bu ailenin hepsinin genlerinde var Psikopatlik.En basta Babaanne...Aile dizisini ne hale soktular.Cok sacmlasti...
26.06.2015 - 08:42
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler