logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 60. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran’ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar’ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş’i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir’in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir?
Yayınlandı: 01/01/2018
Yanar demiş ki;
Mehmetemin zengin iş adamıdır bu zenginliyi zekasıyla kazanmıştır.Efsun kızının yaptıklarının önünde aciz,salak, beceriksiz bir iş adamı gibi görünüyor.Aslında Hülya\' nın söylediğini düşünerek değerlindirseydi bu kadar problem olmazdır.
08.07.2015 - 08:34
0   0

Sule demiş ki;
Takip etmeyi birakmistim finale bakayim dedim final yapmamislar :) 1 sezonda daha uzatacaklar yani. Dizi en basindan beri sacma sapan gidiyordu ama artik sacmalikta tavan yapmis hangi ülke burasi anlamadim nöbetci mahkeme tutukluyor ertesi gün tekrar mahkeme oluyor üstelikte hemen karara baglaniyor ortada hic delil yok bahceden bir ceset cikiyor o kadar, pat Isvicrede bir cocuk, babasi Ates yani diyorlar ki biz gelecek sezon daha da sacmalayagiz. Bu kadar da gerizekali olunmaz senaryoyu yazan nasil utanmiyor kendinden bilemiyorum.
01.07.2015 - 02:33
0   0

naz demiş ki;
hahaha tmm bende biliyorum bu bir dizi ama SEVDOS hasret 20 once mehmetin yanina geldi ozamanda fulya sakladi yani bence mehmet zaten hasretindi
29.06.2015 - 13:42
0   0

Hayat Yolunda demiş ki;
Bu dizi gerçekten çok fazla saçmalamaya devam ediyor! Zaten az birşey izledim ve anlamadığım: bu dizi haziran ayında Final yapmıyacakmıydı?? Üstelik daha güzel olan dizileri final yapıyorlar ve nerde saçma sapan diziler var devam ediyor!!
29.06.2015 - 02:35
0   0

Gulcann demiş ki;
Boyle heyecanli yerinde final mi olur ya??? Off ben yaz boyunca diziyi dusunucem galiba ya
29.06.2015 - 01:50
0   0

Cahide demiş ki;
diziyi yarisina kadar seyrettim ve icim kalkti!!!!!! lanet olsun böyle kötü insanlara! sinirim'den artik seyretmiyorum bu diziyi, bu kadar kötülük olmaz ya! Bahar'da mizmiz halinle hala o ailede kaldi! yaziklar olsun millete bu kadar kötülük gösteriyorsunuz! bukadar vicdansiz piz ahlakli olunmaz, pez valla! bitti artik benim icin! Efsunun cenezi'de sinir, teyzesininde nur yok yüzünde! psychopath annesi gitti, psychopath teyzesi geldi. Ismail'de polis olacak, bu diziler türk polislerini iyicene salak yerine koyuyorlar!
29.06.2015 - 00:33
0   0

Fatma demiş ki;
Normal de final olmasi gereist artik ortaya cikti cikacak
29.06.2015 - 00:26
0   0

Sevdos demiş ki;
mehmet emir bey hasreti seven evlenmezdi bir qadinin hayatini kulanib sora atmazdi 20 yil hasretsiz yasadin simdi neden yasamiyorsun fulyanin hayati nolacak biliyorum bu bir dizi amma hayatda boyle hasret kimi kadinlara nifret ediyorum 20 yil dan sonra gelib yuva yikan emre hakli ihpar etdi bes bu cinayet kim acacak mehmet sucsusa cikar muge annesini abisini sevmeyen basqasinida sevmez allah efsun sultan kimi insanlardan qorusun senaristler neden fulyayi kotuye yonendiriyorsuz sevdiyimiz bir fulyadi onuda yazik etme
29.06.2015 - 00:03
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler