logo

Kara Para Aşk 52. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer, Tayyar'ı tutuklamayı başarmıştır. Tayyar sonunda mahkemeye çıkacak ve yaptıklarının hesabını verecektir. Metin'in Ömer'e verdiği belgeler Tayyar'ın hak ettiği cezayı almasına yeterli değildir. Ömer'in daha fazlasına ve mahkemede Tayyar'ın aleyhinde konuşacak şahide ihtiyacı vardır. Nilüfer hala Tayyar'ın elindedir ve adamları Nilüfer'i öldürmek için ondan gelecek emri beklemektedir. Elinin çok sağlam olduğuna inanan Tayyar, Ömer'e anlaşma teklif eder. Kaçmasına izin vermesine karşılık Nilüfer'i öldürmeyecektir. Nilüfer'in yaşaması Ömer'in vereceği karara bağlıdır. Ömer'in bu teklif karşısında tavrı ne olacaktır? Nilüfer'i bulup Tayyar'ın oyununu bozmayı mı yoksa Nilüfer'i kurtarmak için Tayyar'ın kaçmasına yardım etmeyi mi seçecektir? İpek'in ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Yağız annesiz ve babasız kalmış, en yakın silah arkadaşlarından birini, dostlarını kaybetmişlerdir. Katilin peşine düşerler. En büyük şüpheli Nedret'tir ve ortadan kaybolmuştur. Üstelik ellerinde hiç bir delil yoktur. Oysa İpek ölmeden önce arkadaşları için ipucu bırakmayı başarmıştır. Arda ve Pelin bu ipucunu bulabilecek midir? Elif, Nedret halasının gerçek yüzünü öğrenecek midir?
Yayınlandı: 01/07/2015
gizem demiş ki;
steve ben melindayı tanımıyorum. ama bana adanalı diyen lalem di. asareh de aynı lalemin söylediklerini söylüyor. hülya da aynı tarzdı söyledikleri. sanki tornadan çıkmış gibi. büyük ihtimalle selsel ortalık karıştırıyor. kadın bana uyuz.
08.07.2015 - 11:24
0   0

Canan demiş ki;
Merhaba Steve, umarim iyisindir.... bende Ayisigi arkadas gibi Zeynebi cikaramadim. Ama ikinci fragmani izledim, ölen kisi gercekten düsündügünüz gibi Hüseyin olabilir. Ömer yikilmis ve cok üzgün, ve hala ayni T-Shirt var üstünde..... belki Ömer abisine söyledigi agir sözler Hüseyini cok üzer ve kendini öldürür, ama Ömer delilik yapip Tayyeri öldürmesin diye, o Tayyeri öldürür kendi gitmeden önce Tayyeride yanina alir öyle göcer dünyadan diye düsünüyorum....bakalim nasil olacak :D. Sevgilerimle
06.07.2015 - 20:38
0   0

Mary jo demiş ki;
Simpsonlardaki fat Toni & Gang Rose buraya taşınmış atıp tutmak için. Ortaklık çok yakışmış İkiside asalet pur. Sizin yüzünüzden yazmayı bırakan sizden beter olsun. Biri ANC artık mailaction lara para vermediği için öbürürde ortalık karıştırma nöbeti tutuğu için şanslarını buralarda deniyorlar , ama bu sefer pabuç pahalı herhalde!!! Have good sport.
05.07.2015 - 19:37
0   0

Semire demiş ki;
Arkadaşlar! Size arkadaş dememde belki sakınca yok. KPA-nın son bölümünü şimdi izledim ve de ister istemez gözüm yazılarınıza sataştı ve de son defa söylüyorum. Ben Türkiyeyi ve Türkleri çok sevdim. Bu nedenle sitede olan kimseyle savaş halinde olmak istemiyorum. Steve beyin sorusun şöyle cevap vereyim. Bu nedenle bir türlü gidemiyorum. Hem yeni ders döneminde sınav vereceyim. Bu nedenle yine dizi izleme zamanım sınırlanacak. Belki o zaman temelli giderim. Ama bu gün 8 ay sonra olacaklar için karar veremem. Siz bir türlü benim iyi niyetime inanmadınız. Bu da artık beni çok yordu. Artık sizi inandırmak zorunda hiss etmiyorum kendimi. Steve bey! Ben Azerbyacanlıyım ve de Azerbaycanda yaşıyorum. Sizin kuşkularınız yersiz. Çünki Ayişığı da şahittir ki, ben ilk başlarda hatalarla yazıyordum. Sonra düzelttim. Sadece çok başarılı bir okul hayatım olmuş, her şeye kısa zamanda adepte olup, her şeyi kısa sürede hall etmek kabiliyetim var. Ayişığı! Ben seni suçlamadım. Sadece yazdığından bunumu algılamalıyım? diye sordum. Ve devamında Eğer öyleyse, o zaman orada bana Maydonoz diyen başka biri de var dedim. Ne tuhaf ki, bana maydonoz diyen o kişi senden de , benden de, Lalemden de nefret ediyor. Bana da seni savunmak istediyim için saldırıyor. Bunu neden bir türlü sana anlatamıyorum. Artık inanıp inanmaman sana kalmış. Ama senin gizli bir duşmanın var. O ne Lalem, ne de Selindir. Bundan adım gibi eminim. O kişi çok iyi maskelenmiş biri. Artık hiç bir şekilde dizi yorumundan ve de saygıyla selamlaşmaktan başka bir şey ne yazacağım ne de söyleyeceyim. Bitti.
05.07.2015 - 19:23
0   0

steve demiş ki;
simdi fragmanina baktim supriz olum huseyin olabilir.. omerin sozlerine dayanamayip intihar edebilir? ikinci fragmanda omer elif hastanedeler huseyin olure belki omer yeter artik deyip bir sekilde tayyarin yanina gider (belki de suc isleyerek ) tayyyari oldurmek istiyor ama yapamiyor...
05.07.2015 - 12:48
0   0

Ayisigi demiş ki;
CANAN bence ya Metin ya Hüseyin diyorum. Ama keske Tayyar olsa,o ölmeden bana rahat yok-:)) STEVE zeynep kim ayol?-:) Bende sansürlerdeyim. Semire beni birseylerle sucladi cevap hakkim elimden alindi,asareh gelip adi adi senin hakkinda ve benim hakkimda yorumlar yazdi,cevap hakkim elimden alindi. Neyse ki asarehin o yorumu ben sikayet etmeden silindi. Mary jo laf sokusturdu sanada banada,yine cevap hakkim oldugu halde sansürlendim. Simdi de selin atip tutuyor. Gülünc olan ne Steve biliyormusun sol tarafta onlarca dizi var,gidicez gidicegiz dedikleri halde paramparcayi birakip gidemediler bir türlü-:))
05.07.2015 - 12:39
0   0

steve demiş ki;
Berran Sen bana '''TERTIP'in selamlari var diye iletirsen sevinirim demissin ben se nin selamini melindaya nasil iletecegim?...:-)) son olarakta Ayisigina Melindanin Asareh oldugunu zannetmiyorum demissin gerci benim icinde asarehin melinda olmasini kabul etmek zor ama bana oyle gosteriyor ..Berran ,ayisigi, gizem ve bu soruma cevap vermek isteyen diger arkadaslar simdi size verecegim ornek evet ya asareh melindadir dedirticekmi size? Asareh demiski;steve, long time, no see you!...:)) bakiniz (paramparca 31.bolume 30.06.2015 - 23:07) Simdi de eski bir dizi olan Kuzey guneyi'n 80. bolumun sayfasina gidiniz Melindanin 03.07.2013 - 06:01 son yorumunu okuyunuz ...orda bana ''''STEVE merhabalar, long time, no see you!...:)) .....' Simdi size vermis oldugum ornek Asareh In Melinda olma ihtimalini yukseltimi? eger asareh melinda diyorsaniz size baska bir ornek daha vermeye hazirim Bu konudaki dusuncelerinizi cok merak ediyorum yazarsaniz sevinirim.. simdilik hoscakalin ...((-:
05.07.2015 - 11:59
0   0

steve demiş ki;
Selam Canan , Supriz olum bence Zeynep olabilir ...Sibelin annesi olse benim icin supriz olmaz..selamlar ayisigi sansurlerdeyim
05.07.2015 - 04:51
0   0

Canan demiş ki;
Süpriz ölüm mü? Yine mi ölüm??! Acaba bu sefer kim ölecek? Belki de Nedretin kizi kendini öldürür, ögrendikleri ona agir gelir....belkide Sibelin annesi ölür...Ayisigi arkadasim sence kim ölür?
05.07.2015 - 02:22
0   0

Ayisigi demiş ki;
53. BÖLÜM ÖZETI: Ömer hakimin kararı karşısında deliye dönmüştür. Ona göre onlarca kişiyi öldürmüş büyük bir suç makinesi ve cani için yedi yıl ceza değil, ödüldür. Üstelik Tayyar’ın hapiste yedi yıldan az kalıp çıkma ihtimali çok yüksektir. Hüseyin Ömer’i bir kez daha hayal kırıklığına uğratmış ve Tayyar’ı kurtarmıştır. Ömer, ailesi uğruna konuşmaktan vazgeçen Hüseyin’i asla affetmeyecek ve hayatından çıkaracaktır. Tayyar ise son derece mutludur. Bir kaç yıl içerden işlerini idare edecek sonra ebedi özgürlüğüne kavuşacaktır. Hapse girmesine karşın hala her şey istediği gibi ilerlemektedir. Tek sorun Nedret’in yakalanmış olmasıdır. Nedret’in konuşmasına engel olabilirse bütün sorunlarını çözeceğine inanmaktadır. Ömer’in elinde bir tek Nedret kalmıştır. Ne yapıp edip onu konuşturmak zorundadır. Tayyar’la iş birliğini itiraf edip bildiklerini anlatırsa Tayyar hak ettiği cezayı alacaktır. Halasının katil ve azılı bir suçlu olduğunu öğrenen Elif ise yıkılmıştır. Elif ve Ömer Nedret’i konuşmaya ikna etmek için çabalarlar. Bu sırada sürpriz bir ölüm Ömer ve Elif’in bütün planlarını alt üst eder. Masum insanları suçlulardan korumak için yemin eden Ömer büyük bir kararın eşiğindedir. Bu karar Tayyar’ın, Elif’in ve Ömer’in hayatını kökünden etkileyecektir. Ömer’in kararı nedir?
04.07.2015 - 12:12
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler