logo

Kara Para Aşk 53. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer, Hakim'in kararı karşısında deliye dönmüştür. Ona göre onlarca kişiyi öldürmüş büyük bir suç makinesi ve cani için yedi yıl ceza değil, ödüldür. Üstelik Tayyar'ın hapiste yedi yıldan az kalıp çıkma ihtimali çok yüksektir. Hüseyin, Ömer'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratmış ve Tayyar'ı kurtarmıştır. Ömer, ailesi uğruna konuşmaktan vazgeçen Hüseyin'i asla affetmeyecek ve hayatından çıkaracaktır. Tayyar ise son derece mutludur. Bir kaç yıl içerden işlerini idare edecek sonra ebedi özgürlüğüne kavuşacaktır. Hapse girmesine karşın hala her şey istediği gibi ilerlemektedir. Tek sorun Nedret'in yakalanmış olmasıdır. Nedret'in konuşmasına engel olabilirse bütün sorunlarını çözeceğine inanmaktadır. Ömer'in elinde bir tek Nedret kalmıştır. Ne yapıp edip onu konuşturmak zorundadır. Tayyar'la iş birliğini itiraf edip bildiklerini anlatırsa Tayyar hak ettiği cezayı alacaktır. Halasının katil ve azılı bir suçlu olduğunu öğrenen Elif ise yıkılmıştır. Elif ve Ömer Nedret'i konuşmaya ikna etmek için çabalarlar. Bu sırada sürpriz bir ölüm Ömer ve Elif'in bütün planlarını alt üst eder. Masum insanları suçlulardan korumak için yemin eden Ömer büyük bir kararın eşiğindedir. Bu karar Tayyar'ın, Elif'in ve Ömer'in hayatını kökünden etkileyecektir. Ömer'in kararı nedir?
Yayınlandı: 08/07/2015
Ayisigi demiş ki;
FINAL ÖZETI: Yaşadıkları onca kötü olay karşısında birbirlerinde saf aşkı bulan ve güçlü bağlarla birbirlerine bağlandıklarına inanan Elif ve Ömer, Elif’in ani gidişiyle ayrılmıştır. Polis olduğu sürece karşılarına başka Tayyarların çıkacağını, Ömer’in defalarca ölümle burun buruna geleceğini düşünen Elif, onu değiştiremeyeceğini anlamış ve gitmiştir. Ömer ise Elif’in hiç bir açıklama yapmadan gitmesine içerlemiş, mesleğini bırakmasını istemesini de bencilce bulmuştur. Onca badire atlatan Elif ve Ömer bu sorunun üstesinden gelememiştir. Büyük aşkın bu şekilde sonlanmasını istemeyen Arda ve Pelin, Ömer’i ortadan kaybolan Elif’i bulması ve peşinden gitmesi için zorlar. Elif’in onsuz bir hayat kurmak istediğini düşünen Ömer yıkılmış ve öfkelenmiştir, Elif’i bulmak yerine kararına saygı duymayı seçer. Madem Elif Ömer’siz bir hayat düşlemektedir, Ömer de buna engel olmayacaktır. Kendini en iyi yaptığı işe mesleğine adayacaktır. Elif ise sıfırdan bir hayat kurmak için daha önce hiç gitmediği bir sahil kasabasına yerleşmiştir. Acıları ve yaralarıyla sığındığı bu küçük kasaba onu sarıp sarmalayacak ve Elif’e iyi gelecektir. İçten içe Ömer’in gelip kendisini bulmasını beklemiştir ama aylar geçmiş ve Ömer gelmemiştir. Elif’in eksik de olsa yeni bir hayatı vardır. Sade yaşamı içinde kendince mutlu olmaya çalışmaktadır. Mesafeler, yanlış anlaşılmalar ve zaman bu büyük aşkın yok olup gitmesine sebep olmak üzeredir. Elif ve Ömer'in masalının sonunda kazanan koşulsuz sevgi mi yoksa sonsuz ayrılık mı olacaktır? (Bunlar resmen ayrilmis ayol. Kosulsuz sevgi kazanacaktir diyorum ben.)
14.07.2015 - 12:56
0   0

Steve demiş ki;
Ayisigi aynen omer savciya filan gidemez , ben hala ne omer'in boyle bir sey yapacagina nede tayyarin oldugune inanmiyorum Tayyar abimiz 9 canli olmek bilmiyor..:-)) Annem hep gelir gider annemi gorurum ..Evet oralarin degistiginin farkindayim ben zaten turk dizilerini seyretmeye baslamamin sebeplerinden biride Turkiye'yi istanbulu cok merak etmemden dolayi olmustur sonrada aliskanlik yapti...:-))
14.07.2015 - 04:43
1   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE Ömerde SIKAR biraz savciya gidip Tayyarin intiharina ön ayak oldum demesi-:)) Birileri kirgin cicek dizisinde yorum yapmamamiz icin laf sokusturmus,bende hemen gidip oraya bir yorum biraktim-:)) Anneni bu 27 sene icinde hic gördünmü? Umarim güzel günler gecirirsin Türkiyede. Sana simdi hersey nasil degisik gelicektir. Melis i ergen dizisi kiralik ask dizisinde gördüm. Dün kendimi cok zorladim ilk bölümüne baktim ama beni acmadi.
13.07.2015 - 21:15
0   0

steve demiş ki;
Selam Canan ,Aynen dedigin gibi Polisiye dizisi gercek hayattan hic haberleri yokmus gibi soylediklerine katiliyorum .. Bunun sebebine gelince daha evvel senaristler diziyi uzatalim diye bir yigin bos seyler yazdilar simdide sanki yaz tatiline girsinler diye bir telas diziyi toplamaya calismislar gibi duruyor mesala bunlardan biride omer'in babasinin katilini sip diye bulmasi ..Ayisigi peki omer'in katil olmasini kabul etmiyorsun! omer'in bir insanin karsisina gecip olumunu seyredecek kadar piscopat biri oldugunu kabul ediyormusun? Bu gun america'da sarhos biri arabasiyla istemeyerekte olsa kaza yapip birinin olumune sebep olursa katil gibi ceza gorur ... Bizim Omer birak tayyari yanlislikla oldurmesini tayyari zorlayarak kendisini asmaya zorluyor bir insani zorla kendisini oldurmeye zorlayan insan KATIL degil de nedir?Zaten daha evvelde soyledigim gibi gitsin Savciya ben boyle boyle plan yaparak tayyari kendini oldurmeye zorladim desin bakalim.. Savci plan'liyarak bir insani olume zorlamaktan omeri iceri atiyormu atmiyormu?
13.07.2015 - 04:56
0   0

EMINE demiş ki;
Ayisigi ben bu senaristlerin dizilerini hic begenmiyorum oyunculari sevdigim icin izliyorum bunlarda olen diriliyor tayyar haftaya dirilirse sasmayin yer gok askta havva oldu sonra dirildi karadayida turgut oldu sonra dirildi lale devrindede tutarsizliklar pek coktu senaristler dizileri cok guzel baslatiyorlar sonra sacmaliklar tuttarsizliklar basliyor uzatmasinlar eger ki sikiliyorlarsa tadinda bitirsinler
13.07.2015 - 01:54
0   0

Canan demiş ki;
Yorum yazarken 1000 isaret ile yazabilmekte cok zorlandim :)) admin keske 1200 olsaydi cümleleri hep kisaltmak zorunda kaldim, baya zaman aldi :D
12.07.2015 - 03:19
0   0

Canan demiş ki;
Steve arkadasiim yazdiklarina katiliyorum. Bu dizideki tutarsizlik yüzünden izlemeyi birakmistim izlemeyi. Final oluyor diye baktim. Gecen bölümde üc kisi öldu. Fatih pisi pisine tekrar katil oldu, Nedretin kalp krizi gecirmenin zamanlamasi aptalca bir senaryo oldu. Final yaklasmis, daha mantikli olsbilidi. Mesela Nedret ölmemeliydi. Elif Filizi ikna edebilirdi annesi ile konussun ifade icin ikna etsin diye .Ömer de senin yazdigin gibi, bir serefli polise yakismadi. Tayyer'e kemer götürecegine, kayit aleti götürebilirdi, onu itiraf ettirip delil olarak kullanabilirdi, ama o diger sevmedigimiz polislerin sevyesine düstü ve Tayyer'e kayis götürdü. Tayyer ölmemeliydi, cezasini cekmeliydi....dizinin senaryosu berbat, Göya polisiye dizisi ama gercek hayattan hic haberleri yok gibi. Hapishanelere giren cikan belli degil, sorusturma odasina akrabalar girebiliyor ) Ömer Tayyer'e kemer götürüyor, ama o kemerde onun da el izi de olacak, degil mi yani, ama senaryoda kale alinmiyor :D
12.07.2015 - 03:12
0   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE Ömer i tabii ki katil olarak görmüyorum. Sonucta kemeri Tayyarin boynuna o gecirmedi. Ama yaptigi davranis hem mesleki acidan hem insancil acidan Ömere yakismadi. Metin,Tayyar ve Hüseyin i oynayan oyuncular en iyi rol yapan usta sanatcilardi. Vay be sen aglak Nilüfer ve Metin tarafiydin demek. Evet bu ikiliyi tutanlarda var. Ne demisler zevkler ve renkler tartisilmaz-:) Tayyari tabiki parmaklar ardinda,hatta Hüseyin ve ogluyla ayni kogusta görmeyi tercih ederdim. Herseyini kaybettigini,itibarini,gücünü elinden yok olmasini görmesini isterdim. Eminim ki böyle olmasini isteyenler cogunlukta. Haftaya final, Tayyarin ölmemis olabilecegine hic bir ihtimal vermiyorum. EMINE senin yazdiklarinda güzeldi. Hele karadayi ve bu dizide ölenlerin sayisini toplasak bir ordu olurdu demen cok dogru. Nasilsa ayni senaristlerin elinden cikiyor her iki dizide..
11.07.2015 - 22:08
0   0

semire demiş ki;
Her kese selam. Fragmanla ilgili yorum yaparken sadece fragmanı izlemişdim. Bölümü tam olarak daha dün gece izledim. Bende Tayyarın ölümünü ve de bu denli ölümünü saçma buldum. Ne yani şimdi Ömer komiser adaletmi sağladı? Her kes kafasına göre böyle bir yöntemle adalet sağlamaya kalkışırsa, vay dünyanın haline. Ne Nedret, ne de Tayyar böyle ölmemeliydiler. O kadar masum insanın canını almışlar. Hapishane köşelerinde muhabbet hapis cezası yiyerek, ömür sürece sürüm-sürüm sürünmeliydiler. Ne yani bir tek Nedretin sunacağı belgelerden başka elde hiçmi bir şey kalmamışmıydı? Böyle bir yönteme baş vurdular. Hem bunu yaparak, Tayyarın kendini asmasını soğukkanlılıkla izleyen Ömer, hem de ona yardımcı olan her kes en az Tayyar ve Nedret kadar katil ve suçlu. En azından Nedret keşke belgelerin yerini söyleseydi ve de bu deliller mahkemede Tayyarın alehinde kullanılsaydı ve de Tayyar hapsi boylasaydı. Hem tutki Nedret belgelerin yerini söyleyemedi. Babasının katilini şıp diye bulan supermen Ömer isteseydi şıp diye o belgelere de ulaşa bilirdi. Kısacası hanki yönünden tutarsan, saçma ve de tutarsız bir bölüm izledik. Final bölümünde ka hramanlarımız supermen gibi Marsda canlandırılsa, ben hiç şaşmam.:)))
11.07.2015 - 09:47
0   0

EMINE demiş ki;
omere hic yakismadi tayyarin olumune sebep olmak bende zannettimki tayyarin sesini kaydedip konusmalari mahmekede delil olarak kullanacak babasinin katilini sip diye bulmasida hic olmadi elifin meslegini birak demesine ne demeli omer olmasaydi elif su anda kara para aklamaktan icerdeydi hayati kaymisti ne cabuk unuttu bunlari nilufer nerde ne olurdu o da bir muamma neler geldi gecti baslarindan hep omerin sayesinde kurtuldular simdi ne olduda polis omeri begenmiyor fragmanda baskasiyla gayet mutlu elif nankor olur eger boyle biterse bu dizi ama bu senarsitlerden hersey beklenir bu kadar iyi oyuncular dizinin reytingleri yerde surunuyor cunku bir suru tutarsizlik var karadayida ve bu dizide olenleri toplasak bi ordu olur ne meraklilar insan oldurmeye nedrette tayyarda olmemeliydi surunmeliydiler hapiste ve yardim edecek kimseleri kalmamliydi final cok kotu olacak anlasilan yazik ipekte oldu hayatta olsaydi omerde onunla mutlu olurdu
11.07.2015 - 01:40
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler