logo

Kara Para Aşk 54. Bölüm 720p FİNAL izle

Özet: Yaşadıkları onca kötü olay karşısında birbirlerinde saf aşkı bulan ve güçlü bağlarla birbirlerine bağlandıklarına inanan Elif ve Ömer, Elif'in ani gidişiyle ayrılmıştır. Polis olduğu sürece karşılarına başka Tayyarların çıkacağını, Ömer'in defalarca ölümle burun buruna geleceğini düşünen Elif, onu değiştiremeyeceğini anlamış ve gitmiştir. Ömer ise Elif'in hiç bir açıklama yapmadan gitmesine içerlemiş, mesleğini bırakmasını istemesini de bencilce bulmuştur. Onca badire atlatan Elif ve Ömer bu sorunun üstesinden gelememiştir. Büyük aşkın bu şekilde sonlanmasını istemeyen Arda ve Pelin, Ömer'i ortadan kaybolan Elif'i bulması ve peşinden gitmesi için zorlar. Elif'in onsuz bir hayat kurmak istediğini düşünen Ömer yıkılmış ve öfkelenmiştir, Elif'i bulmak yerine kararına saygı duymayı seçer. Madem Elif Ömer'siz bir hayat düşlemektedir, Ömer de buna engel olmayacaktır. Kendini en iyi yaptığı işe mesleğine adayacaktır. Elif ise sıfırdan bir hayat kurmak için daha önce hiç gitmediği bir sahil kasabasına yerleşmiştir. Acıları ve yaralarıyla sığındığı bu küçük kasaba onu sarıp sarmalayacak ve Elif'e iyi gelecektir. İçten içe Ömer'in gelip kendisini bulmasını beklemiştir ama aylar geçmiş ve Ömer gelmemiştir. Elif'in eksik de olsa yeni bir hayatı vardır. Sade yaşamı içinde kendince mutlu olmaya çalışmaktadır. Mesafeler, yanlış anlaşılmalar ve zaman bu büyük aşkın yok olup gitmesine sebep olmak üzeredir. Elif ve Ömer'in masalının sonunda kazanan koşulsuz sevgi mi yoksa sonsuz ayrılık mı olacaktır?
Yayınlandı: 15/07/2015
Steve demiş ki;
birisi '' Ömerin süper kahraman degil bütün insanlar gibi gri bir yönünün oldugunu göstermelerini de dogru buluyorum demis Hee bizde omer gibi psikopat oldugumuzdan her gun insan oldurmek icin omer gibi planlar yapip sonrada karsimizdakini kendisini asmaya zorlayip karsisina gecip gobek atiyoruz...hahaha benim yorumumun seni guldurmemesine uzuldum ama ben senin bize laf sokmaya calistigin yoruma ayy guleyim bari diyemiyecegim! cunki o birdbrain'le hala bizi alt edecegini saniyorsun ve her seferinde yuvarlaniyorsun buda beni cok gulduruyorr sayende kahkahalar atiyorum ...HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
27.07.2015 - 10:32
2   0

mürvet demiş ki;
Dizinin son bölümünü ancak izleyebildim, bence degisik bir son oldu. Ben begendim. Ömerin süper kahraman degil bütün insanlar gibi gri bir yönünün oldugunu göstermelerini de dogru buluyorum ve bencede burada çok komik seyler oluyor. Yorum mu yapiliyor herhangi bilmedigimiz yorumcularmi elestiriliyor belli degil. Burada yazmayan kisilerin burada neden elestirildigiyse hic belli degil. Yapilan yorumu anlamakda zor daha dogrusu yorum yazmak icin degil baska amacla yazilmis gibi.
26.07.2015 - 14:41
0   0

Gülten demiş ki;
Ay güleyim bari. Ne komik şeyler oluyor.
25.07.2015 - 20:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE bu diziyi sitede bulabilmek icin cok ugrastim-:)) Adminler bir hafta icinde eski dizilere atmislar. Su son yorumunu okudum. Ehh sen gelince yorumlar reyting yapiyor,anlamadin mi hala bunu?-:)) Valla ben bir Sel den duydum birde sende yorum dosyasini! Ben ne yorum tutarim,birde yaslilikmi desem yazdigimida unuturum-:) Birde anlamissindir herhalde kinci degilim. Allah iyiligini versin paramparca da. Bir yorum yazmissin taka muka ödüm yine gülmekten. Ayy sen ne güzel birde kpa yorumcularina veda sözleri yazmissin. Lalsel i sevdigini bile söylemissin ehum inanayim mi?-:)) Neyse bakalim bu yorumu görebilecekmisin? Türkiye yaklasti,hayirli yolculuklar ve iyi tatiller...
22.07.2015 - 20:18
2   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE Ege karekterini tarla faresine benzetmen sabah sabah beni cok güldürdü-:) Sayende güne iyi basladim. Sana birsey diyeyim,sen satire yazabilen en iyi yorumcusun,kralisin. Ögretmenle anin ve senin o meshur iśkembedebn fosh atislarin ise ayri bir komedi. Ne diyelim bizde bu iki senaristlere KPA dizisini bu sekilde boś boś yazdiklari icin 2 verelim ve onlari sinifta birakalim!
22.07.2015 - 10:40
1   0

Steve demiş ki;
son olarakta ayisigi arkadasimiz gunaydin gazetesinin dizi ile ilgili yazdigi detayli bazi bilgiler sunmus bize bende bu dizi ile ilgili bazi onemlin bilgiler ilave etmek istiyorum ...Bu dizide yorumlar 20.Bolume kadar bir iki bolum harici hic bir bolum 35 yorumu gecmemis ben 21.haftadan itibaren yorum yapmaya baslamisim yorumlar 35den 75 cikmis yani yorumlar double olmusdur ve sonraki hafta 100 yaklasmis daha sonraki 25.hafta 182 rekor kirip zirve yapmis 26 ve 27 hafta bazi yorumcu arkadaslarin adminere israri uzerine yorumlarim silinmeye ve sansurlenmeye baslamis bende hem istedigimi elde ettigim icin hemde eskiden adminlerle aramda gecen tatsiz olay bir daha yasanmasin onlari zor durumda birakmayim diye istemiyerekte olsa yorum yapmayi birakmak zorunda kaldigimdan 28 bolum ve sonraki bolumler black friday yani siyah cumayi burda yasamisdir...:-)) bazi yorumcularda onlara cevap veremedigimi zannedip hakkimda atip tuttumaya devam etmislerdir halbuki ben hic bir kimsenin hakkimda yazdigi iyi veya kotu yorumlari cevapsiz birakmadim ve selin teyzemin bska yorumcukar hakkinda arsivii oldugu gibi benimde kendi yorumlarimin arsivi var silinmis veya yayinlanmamis iki yuz altmis sekiz yorumum gmailimin draft'inda hazir olarak sahiplerini beklemektedir...kaleninin benim kalemimden cok ustun oldugu yanilgisina dusen ve bu yuzden onun yorumuna cevap yazamadigimi hayeline kapilmis arkadaslar varsa diziyi ve tarih yazsinlar aninda zamaninda yazmis oldugum yorumu gonderirim.. ;-) iki saniyeme bakar , yakinda dizi seyretme sitelerinde en cok yorumu silinen yorumcu diye Guinness rekorlar kitabina girecegim ...hehehe ben kara para ask dizisinde de 120 civari yorum yapmisim 120 yorumdan 90 civari yayinlanmis 30 ile 40 arasi yorumlarim silinmis 30 dan fazla sida hic yayinlanmamis .. :-)) Ayisigi gunaydin gazetesi bunlari yazmayi unutmus herhalde ...;-)) gerci ben bu onemli bilgiyi Selin teyzem arsivine koysun diye veriyorum duydumki selin teyzem herkez hakkinda onemli bilgileri arsiv'inde biriktiriyormus bende yardimci olayim dedim .....;-)) biliyorum selin ve lalem teyzem bana kirginlar ama ne yapayim bende onun gibi hep ben hep ben olayin diyorum cok seymi istiyorum yanin? ben onlari hakikaten cok seviyorum artik bayramlarla isi olmayan ben hem sizlerin hemde lal sel,teyzemin seker bayramlarini kutluyor elerinden opuyorum ... daha ne yapayim? Uff ya Amma uzun yorum oldu en iyisi ben bu yorumu uc kisima ayirip yollayimda millet sikilmasin Ayisigi benden dizi ile ilgili son yorumu yazmami istedin seni kirmadim yazdim sende oku olurmu ? sonra sozlu yapacagim haberin olsun...:-)) sizlere sonunda bir gram mantik olmayan (bir gram mantikta neymis hic duymadim...hahaha )bir diziden veda ederken ilerde daha mantikli dizilerde tekrar birlikte olma umudi ile Simdilik Esenkalin Dostlar diyorum...:-))
22.07.2015 - 05:13
1   0

Steve demiş ki;
Evet geldik yorumumuzun kismina hele o son sahne neydi oyle? Omer kardesimize meslegini biraktiran elif hanim bir bakiyorsun tekrar'dan polisci'lik oynamak istiyor, kilibik omer'de olur deyip self-centered yani bencil karisinin elini tutup yeni maceralara yelken acmayi umut ediyor . HAHAHA eskiden benim cocuklugum'da ''Tatli Sert ''diye bir polisiye dizisi vardi, bu dizinin turk versiyonu yapip Omeri MR STEED Elifi 'de MISS EMMA PEEL yapacaklar galiba hahahaha Bu dizi gine bana benim her zaman soyledigim foss foss atislari ve anisini hatirtlatti ben sultan ahmet ticaret lisesine giderken arka siralarda hep kizlarla muhabbet yapardim zaten bizim okulumuzda ve siniflarimizda sekreterlik yapmak isteyen kizlar yuzunden erkekten cok kiz vardi.. okulda birde matamatik hocamiz vardi lise bir ve lise ikide matamatik derslerimize hep o gelmistir bana ilk senemin ortalarina dogru takti kafayi baskalari'da konuss'a hic fark etmezdi hep beni yakalar sozluye kaldirirdi ve iki sene boyunca her dersinde isteyerek veya istemiyerek kendisine yakalanirdim matamatigim iyiydi ama hoca cevap veremeyim diye hep en zor konulardan sorardi bende ayni bu dizi gibi iyi baslardim ama sonunu ayni bizim senaristler gibi getiremedigimden sallardim ...oda o kadar sacma sapan olurduki !! cok komik duruma ,dusdugum zamanlar olmustur hic bir zaman 1 veya 3 ve ustu almadimn hep sozluleden 2 aldim hoca bunuda bana sozluden hafif bir siritmayla 2aldin otur yeine der di bir gun gine bos animda yakalandim oyle bir sallamisimki sinif guluyor hoca susun diyor herkesin sustugu bir an da hoca kendini tutamayip elini kolunu oynatarak ''' iskenbeden atislarrr fosss fosss ''''demeye sonrada kahkaha atmaya basladi !! hoca sanki kafayi yedi gibi guluyordu bizde basta ne oldugunu anlayamadik sasirdik herkez birbirimize bakarak '''O Neydi Giz?'' der gibisinden hafiften gulme basladi sonra lafi iyicene idrak etmeye baslayinca gulme kirizine girip siralardan yerlere dusup yuvaranmaya basladilar o gunden sonra hangi ders olursa olsun sozlude kim konunun sonunu getiremeyip sallarsa hepimiz hep beraber iskenbeden atislar fosh fosh derdik ....:-)) Hay allah ne yapsam ?Simdi bu isin kitabini okumus senaristlermiz daha evvel bana baska dizide IQ mun yerlerde surundugunu gostermislerdi ve simdi burdada IQ mun 1 oldugunu gozume soka soka kanitladiklari icin kendilerine tesekkur mu etsen yoksa senaristerimizi sozlu notu 2 verip hep birlikte iskenbeden atislar fosss fosss mu desek bilemedimki?..;-))
22.07.2015 - 03:54
1   0

Steve demiş ki;
Dizide Bir bakiyorsun 3 ay gecmis elif hanim bursa'da!! (laf aramizda 3ay yerine 25 senede gecebilirdi dimi yani ?...;-))Abov o ne? elifin yaninda'da sudan cikmis bir tarla faresi var bu tarla faresi bucur haliyle kusa kargaya yem olurum diyede korkmuyor devamli elifin dibinde dolanip habire elife ben seninle birak italya'ya gitmeyi Aya giderim yeterki sen iste deyip serenatlar yaziyor....hahaha elif yanlislikla bir agzini acsa suluk gibi yapiskan olan bu tarla faresi lup diye elifin agzinin icine dusecek! nerden bulmuslarsa bu yilisik cuceyi? valla dizinin son bolumune tam uymus masallah lol ...Neyse Elife yilisan ve Omere artislik yapan hayel peres tarla faresi Omer'den de yumrugu yeyince birden bire Elifin enistesi oldugunu hatirliyor !! hahahahhha guleyimmi?aglayimmi?yoksa lal teyzem gibi sacimi basimi mi yolayim ? yada californianin sicak gunesinin altinda durup beynimimi kaynatayim? hahaha birde dizinin son bolumunde tarla faresi yetmiyorms gibi yandan carkli kolpacinolara ne demeli?senaristler koca mafia babasini omerin bir sozuyle intihar ettirdiler onun yerine yandan carkli kolpacino'nu mafyasolarini koydular ? ne alaka ?kel alaka?hahaha mafiasolarin baska isi gucu kalmamis kasaptan bir kilo kiyma,manavdan iki kilo domates bakkaldan yarim ekmek harac almaya kalkiyor, zaten fazlasini isteseler de yokki alsinlar.!..hahaha gine gulme kirizi tuttu beni bes dakika ara ....................
22.07.2015 - 02:16
2   0

Ayisigi demiş ki;
STEVE dizi yorumu bölümünü keyifle okudum. Cok dogru seylerin üstüne parmak basmissin. Halanin yaptiklari tabii ki hos olmayan seyler. Malesef onun gibi düsünenler var. Benimde kardesim bir yabanci ile evli,cok mutlular. Sen ecnebisin,sen müslümansn diye hic bir zaman sorun cikmadi. Ben anne babamdan da öyle gördüm,din,dil,irk ayirimi hic birzaman yapilmadi bizde. Evet ya Gizem in koluna bir türlü inanmadilar gitti.
20.07.2015 - 18:16
1   0

Steve demiş ki;
yorumumun ikinci kismi ''huseyin polis maasi ile evin bir damini bile yaptiramiyordu bizim arda ile pelinin dugun yaptiklari yere bak!, gelde tayyar olup intihar etme hahaha bizimkiler dugunu normal bir dugun salonu da yapmiyorlar , pera palas'in ballroomunda yapiyorlar sanki (her halde aileleri zengin olmali bari bize bastan arda veya pelinin ailesi zengin gostereydinizde be n bu kadar sok olmasaydim! hahaha Sonra elif'in tripleri neydi oyle? evlenince soyadini bile degistirmek istemeyen elif omerden isini degistirmesini istiyor omer de polisligi birakip kamyon soforu olmayinca omeri mal gibi ortada birakip gidiyor .. buyrun burdan yakin! kardesim sen bu adami fakir bir polis olarak sevmedimmi? bumu gercek ask? benim bildigim gercek ask birini oldugu gibi sevip kabullenmektir..Zamaninda Benim babamin turk anneminde ermeni olmasi yuzunden annem ve babam ailelerinden ve etrafdan gelen tehlikeli bir cok zorluklari yenerek evlenmislerdir .. babam ve annemden birbirlerini kosulsuz sartsiz sevdiklerine dair ufak bir ornek vereyim ..Babam koyu bir musluman olmasa'da halam namazinda cok koyu bir musluman'di ve babam cok sevdigi ablasinin o kadar baskisina ragmen anneme dinini degistireceksin diye ne bir gun sart kosmustur nede zorlamamistir halam babama annem musluman olmadan kapimdan iceri giremez diye sart kosmustur bizde sanki halam bu laflari bize dememis gibi her bayramda samatyadan trene bin sirkeci garinda in gemiye bin uskudara karsiya gec ordanda eski halk otobuse bin ust uste alt alta 3saat kadar yol giderdik halam babamla beni kapidan alir anneme o gavur musluman olmadan benim evime giremez diye babama soylenirdi anneme elini opturmezdi anneminde gururunun incidigini ve kapida oturup agladini bildigimizden babam la ben halamin elini oper hemen cikardik halam annemin beni gavur gibimi yoksa musluman gibimi yetistirdigini ogrenmek istediginden butun dualari sureleri ezberlemistim hemen sordugu sureyi duayi okur hemen cikmaya calisirdim sonra uzgun bir sekilde 3saat gine yol gidip evimize donerdik ve biz bunuyilmadan her bayramda kac sene yaptik. halam anneme gavur gavur diye o kadar sovmesine hep kapida bekletmesine ragmen ne annem babama ben ablanin yanina bir daha gitmem deyip isyan etti nede babam annemi musluman olda bu olay bitsin be kadin diye bir gun soylenmedi zorlamadi ve babamin uzun zamandir olmus olmasina ragmen annem hala babami cok sever ne zaman olurse tekrardan bir birlerine kavusacklarina inanir.. Benim cok kiz arkadasim oldu ve beni kendimden daha cok sevecek derecede asik olan kiz arkadaslarim oldu ama hep bir tarafli ask oldu ne zaman ciddi bir durum olsa yada birimizden biri yanlis bir sey yapsa hemen birbirimizin yuzune vurmusuzdur ben babamin anneme birak el kaldirmasini bagirdigini bile gormedim ben annem ve babam gibi boyle karsilikli sevgi ve saygili bir ask yasadim nede etrafimda gordum?....Benim icin gercek ask annem ve babamin askidir yani sevdigini oldugu gibi kabullenip sevmektir iki tarafli .. simdide elif hanima bakalim neymis omeri isini birakmiyor diye adami sap gibi birakip gidiyor !! sonrada ask hakkinda bize haricten gazel okuyor !! O NEYDI KIZ??? hahahaaaa Gonulcelen Elif (elif daha evvel gonulcelen diye bir dizide oynamisti galiba)bak bu super uydu ...hahaha neyse sacmaliklar elifin omeri birakmasi ile de bitmiyor huseyin omeri kurtarsin diye hapisten kaciyor kardesinin hayatini kurtarirken vuruluyor omer donupde abisiyle yasiyormu yasamiyormu diye ilgilenmiyor.. ve sonra huseyin kurtuluyor yatalak felc oluyor gine omer abimiz yok ortalarda !! Buda onu vicdansiz Omer yapiyor ...;)
20.07.2015 - 02:42
1   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler