logo

Kiralık Aşk 5. Bölüm izle

Özet: Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder. her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için en sevdiği yemeği yapmaya karar verir: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer’in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekler: Ömer’le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırır ve Ömer’i basbayağı kıskandığını fark eder. Hem de ne kıskanmak! Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrenir ve yıkılır. Acaba bu kader birliği Sinan ve Defne’yi yakınlaştıracak mıdır? Ömer ve Defne’nin baş başa kalıp yüzleşebilecek mi? Neriman- Yasemin savaşında kazanan kim olacak? Kiralık Aşk heyecan dolu bir bölümle Cuma akşamı Star’da.
Yayınlandı: 17/07/2015
Banou demiş ki;
Defbeyle omer sehir tisina cikdilar. Orasi neresi? Hic duymadim. Sempoz mu ne mi?
26.07.2015 - 13:11
2   5

semire demiş ki;
Hem Suruc olayları, hem de Ceylanpınarda şehit edilen 2 polis için başın sağ olsun, Tūrkiyem.
22.07.2015 - 16:37
2   1

Recayi demiş ki;
Turkiye kan aglıyor mamut ergenler dizi yorum pesinde..biraz duyarli olun ergen hanimlar
22.07.2015 - 12:54
1   9

sezzy demiş ki;
LaLem.cim, canim benim, ben Defne.nin kizarkadasi Iso.ya asik yazdim, sen onu kizkardesi gibi okumussun:)))) Olsun, normal bunlar, hatalar insanlara mahsus.Hele bizimki gibi komik hatalar olursa:)) Diziyi begendigine gore artik bizimlesin diyorum. Sevgiler.
21.07.2015 - 23:25
1   1

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba /Annecik hoşgeldin! Zombilerinden ne haber (kızmıyorsun değil mi?). Artık kalıcısın umaraım?/ Sezzy cim , haklısın ben karizmayı çizdirmişim ama sende benden geri kalmamak için iso yu defne nın küçük kardeşine aşık etmişsin, bence send aha büyük bir çam devirdin gibi mi acaba? Tamam siz beni kovmadıkça gitmek yok. Söz bu sefer stalkerimi ne yazrsa yazsın kaale almıyacağım, sırf sizin için. Öpüldünüz canlar! / Herkese iyi geceler!
21.07.2015 - 22:16
0   2

anne demiş ki;
Semirecik bende sana selam saygilarimi sunuyorum nasilsin? Evet Ablacigim tatil arasi yogunum biraz vaktim oldu geldim Aff buyurun süpürgesiz cadi yorumcu arkadasimizi cikaramadim yoklugumda nik ini degistiren mi oldu? Söylediklerine kismen katiliyorum bence bir mahsuru yok, mutlaka herkes birbirinin kiymetini biliyordur pek ala, ama hani onlarda olursa daha güzel ortam olur güzel güzel yorumlasmak düsüncesiyle... bir sarki istek i gibi varsay, mesela "kac yil aradan gecti ayri ayri bitsin artik bu hasret kavusalim gayri" gibi :) eski yorumcu arkadasini cagrida bulunmak o kisiyi unutmadigini yorumlarina önem verdiginin anlamini tasiyor haliyle o kisi ve kisiler sanalda olsa özleniyor mesela benim cagrida bulunmak istedigim AZ den var, eger okuyorlarsa hepsine selamlarimi sunuyorum merve cigim ayten ablam Yunus turane fenerli gunay ipek star7!!! Uzun zaman Yorumlarini okumadigin Eski yorumdaslarinin arasinda Seninde selam lamak istedigin vardir muhakak sevgilerle öpüldün cadicigim :)
21.07.2015 - 20:57
0   2

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
Hele sükür toplandiniz,bende rahat bir nefes aldim artik-:)) Iki senedir az ugrasmadiniz. 2012 AFK bittiginden beri buralara ugramayan yorumculari beklemek,beklemek yerine elimizdekilerin kiymetini bilelim. ANNE cigim seni KOCAMAN öptüm-:)
21.07.2015 - 16:20
0   2

sezzy demiş ki;
Nihayet annecigim de geldi, kadromuz tamamlandi, :)))Bu guzel sayfadan ayrilmak yok artik. LaLem.cim bir yere gitmek yok lutfen. Burda muhabbet henuz basliyor ve insallah uzun sureli olur, AFKden sevgili NE de burda olsaydi sana Sezzy gibi karizmayi cizdin derdi, yanlis isim soylemekte bana yetisen yoktu ama sen de pesimden geliyorsun:))) Bence benim gibi yap sen de. Ben artik karizmayi cizdirmemek icin emin olmadigim isimleri kullanmiyorum" Omer.in amcasi diyorum, Defne.nin kucuk kizkardesi diyorum:)))Henuz isimleri ezberleyemedim. Defne.nin kizarkadasinin ismini bile bilmiyorum henuz. Ama ona asik Iso aklimda kaldi, malum, bizim Karadayi.daki Recep Ivedik kasli savci. Ama burda cok sevimli ve sirilsiklam asik. Bir oyuncu olarak cok farkli iki degisik rolu mukemmel bir sekilde canlandirdigi icin onu kutluyorum, ayni sekilde Yasemin de oyle. Huzur sokagindaki tipiyle burdaki karakteri arasinda daglar kadar fark var. Hepinize guzel bir hafta diluyorum.
21.07.2015 - 04:28
0   2

semire demiş ki;
Annecik, merhaba. Uzun zaman oldu. Sevgi ve saygılarımı sunarım.
20.07.2015 - 21:53
0   2

anne demiş ki;
Selam herkese benim canim Ablacigim diziyi büyük bir keyifle izledim bence yeni sezonda da devam etmeli cagrin icin tesekkür ederim görüsmek üzere
20.07.2015 - 19:19
1   2

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler