logo

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm 720p izle

Özet: Selin’e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A’dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin’i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin’i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir. Eren’in yönlendirmesiyle önce Selin’in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin’i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak... Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık.
Yayınlandı: 20/07/2015
Gökçe demiş ki;
Çok güzel bir dizi fakat internette bölümleri çok zor bulunuyor
3 yıl önce
1   0

Spoiler... demiş ki;
Arkadaşlar ben bu dizinin orjinal versyonunu izledim açelya ölmedi selinle toprak handeyle barış aslıylada eren sevgili oluyor normalde ebru lez ama dizide nasıl yaparlar bilmiyorum açelya a dan saklanıyor ilerleyen bölümlerde geri dönecek diziye toprak zararsız kimseye birşey yapmayacak selinin ablasının nişanlısının açelyayla ilgisi var o son çıkan videoda konuştuğu kişi o ha bide açelyayı gördükleri hayal sandıkları sahneler hayal değil açelya iyi olup olmadıklarına falan bakmaya geliyor ve ebrunun annesi kesinlikle olmamış gülme krizine girdim orjinal dizideki aile yaşantısıyla uzaktan yakından alakası yok komik olmuş onun haricinde kötü bir dizi olmamış sadece aksaklıklar var
27.07.2015 - 14:51
1   0

Ayisigi demiş ki;
Benim gibi düsünen varmi bilmiyorum ama ben Asli ve Eren arasinda bir kimya göremiyorum ve ikisinin sahnesinde SIKILIYORUM. Toprak/Selin,Baris/Hande arasinda ise güzel bir kimya var. Kizlardan da zaten Selin,Hande ve gizemli Acelya favorim. Ama Selin kizlarin icinde en yaslisi duruyor.Galiba ben Asli yi ve Ebru yu oynayan oyunculari sevemedim-:(
21.07.2015 - 17:53
1   0

Ayisigi demiş ki;
Kizlarin stalkerini demek ki o polis adam takmis. O poliside pek tekin bulmadim,karadayi dizisinde damatlari rolündeydi. Selin olmayinca kizlarin lideri Asli oluyor. Zaten Hande ve Ebru biraz korkak bir tipler. Selin bu yaz gününde pardüse ile neden dolasir ki? Ablasi Melisa cok gicik bir tip,kizlarin basina cok corap örecek bir potansiyeli var. Ayrica cok kötü giyiniyor. Bende Toprak in katil olmadigini düsünüyorum,en azindan simdilik. Acelyanin kardesi Cesur da herkese ayar verir gibi bakislar firlatiyor. Acelyanin günlügünü okumus kiz kardesinin yedigi naneleri biliyor herhalde. Bir afra bir tafra ve gizemli cocuk vesselam. Analamadigim hem kiz kardesi hakkinda ileri geri konusuyor hemde yaptiklarini gizliyor. Baris i cok sevimli buluyorum,ses tonu harika. Hacker oldugu icin zaten zeki biri ve ne istedigini bilen bir tip. Hande birak bu tripleri,cocuk genc kizlarin rüyasi ayol. Bu bölüm bu A nin cep kontörü bitti galiba,pek mesajini göremedik-:)) Ben kizlarin annelerinin hepsini sevdim,Ebru nun ki tam tipik turk annesi evhamli-:) Bu bölüm tatli kücük kizlarimizin rujlari daha iyiydi göze batmiyordu eskisi gibi.
21.07.2015 - 13:57
1   0

yorum demiş ki;
tük versiyonu cok daha güzel olmus..
21.07.2015 - 00:24
1   0

Ayisigi demiş ki;
Sanliurfa da bombali terör saldirisinda hayatini kaybedenlere allahtan rahmet ve yaralananlara acil sifalar dilerim. TKY yine merak uyandirici bir sekilde bitti. Dizinin müzikleri,efekleri güzel. Flashback te sahnelerin o sekilde akmasini cok begendim.
20.07.2015 - 23:41
1   0

Artemis Laura Castrique demiş ki;
pretty little liars dizisinin seneryoları )) Turkçe versiyonuda güzel olmuş ))
20.07.2015 - 22:20
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler