logo

İlişki Durumu Karışık 5. Bölüm 720p izle

Özet: Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başlar ve bu durumdan sorumlu tuttuğu Murat’a karşı tavır alır. İki arkadaşın arası ilk defa açılır. Elif ise Murat’ı tamamen unutmak için yine Can’dan destek alacaktır. Ayşegül çok istemese de bir kez daha Mediha’yla karşı karşıya gelir ve İsmail’in yardımlarıyla durumu idare etmeye çalışır. Yavaş yavaş Elif’i kıskanmaya başlayan Ayşegül, Can’ın kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünerek ona bir sürpriz hazırlar ama yine işler planladığı gibi gitmez. Bu sırada, Ayşegül’ün yazdıklarını okuyan Murat, kıza yazarlık konusunda bazı ilginç ipuçları öğretir. Bu sayede Ayşegül de Murat’ı daha yakından tanıma fırsatı bulur. Tekrar sıfırı tüketen Efe ve Ece ise çaresizdir.
Yayınlandı: 01/08/2015
Ceren demiş ki;
Bence Elif çok ileri gitti.Ayşegülü kıskanması berbat
06.01.2016 - 20:22
0   0

Nara demiş ki;
Cox gozel dizi, Azerbaycanda cox sevilir, aysegul xarakterini oynayan giz cox wirndi, ama cox aptal)))dostlarina neden o geder guvenirki? Dostlari ona guyu gazmiwdi axi. Davami sebirsikle gozleyirik. Cox sagolun dizide emeyi kecen her kese tewekkur. Ugurlariniz bol olsun.
13.08.2015 - 22:49
0   0

TC Berran demiş ki;
Iyi pazarlar herkese, Dizimiz bu hafta hem gec saate alindi ve hemde KOLAJ di.-(((( Icimde hic iyi hisler yok;-(((Himm..sen ne dersin LaLemcan ?? Bencede Murat, AYSEGÜL'den hoslaniyor.Biara fragmani yayinladilar ve akabinde kaldirdilar.Orda ELIF GICIK bir bahis teklifinde bulunuyor.Yok efendim CAN hangisinimi secermis v.s., unuttum .haaa... bir ara Can Aysegülün yanagindan öpüyor ve Aysegül cok sasiriyor.Dilegim yine devam eder normal saatlerde.Bizde keyifle izleriz. Kocaman öpüyorum seni LaLemcan sevgilerimle ve iyi pazarlar*_*
09.08.2015 - 10:49
0   0

sati demiş ki;
Aysegul karakterinin oynayan oyuncu daha once bir ask masalinda hasta bir kizi oynuyordu ordada harikalar cikariyordu,bence cok basarili ve bu filmede cok yakismis, film oyunla baslar ama askla biter orasi kesin sadece uzatmak icin alaveredalavere olmasi normal.
08.08.2015 - 11:26
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayyyy bu mübarek cumada beni güldürdün-:)) Ayol keske benle yasamayi önceden ögrenebilseydin, bu kadar depremler olmazdi-:)
07.08.2015 - 14:00
0   0

TC Berran demiş ki;
SEREN ŞİRİNCE KİMDİR Hiç ortalarda yokken, adını sanını bilmezken bir akşam sürpriz yaparak ekrana çıktı, ilk kez 'başrol' oyuncusu olarak televizyon izleyicisi ile buluştu... Her hafta birbirinden ilginç maceralara imza atan İlişki Durumu Karışık dizisinin Ayşegül Dinç'i Seren Şirince, şu sıralar sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri... Peki kimdir bu güzel kız? Gerisi HÜRRIYET'te Güzel günler dilegiyle*_*
07.08.2015 - 09:26
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Berran dost geldim! Herşeyden önce bende ayşegül rolündeki kızı bu rol için biçilmiş kaftan bulduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Kızın her hareketi sevimli, içten ve çok natürel. Bu dizide can rolündeki oyuncu bile sempatik gelmeye başladı gözüme (aslında pek sevmezdim). Senaryo da güzel gidiyor: mesela aysegül ün çorba ve mantı olayının alışılmış klişenin dışında kalınarak işlenmesini çok sevdim. Can a ayşegül konusunda daha çok kızamıyorum , çünki ayşegül le evlilikleri bir oyun ve adam elif e aşık. Murat’ı bu bölümde de anlamadım, sadece elif konusunda değil ayşegül konusunda da anlıyamıyorum. Ayşegül e neden yardım ediyor ? İyilik olsun diyemi, can a gıcıklık olsun diyemi , yoksa o da aysegül e ilgi duyduğu için mi? Odukça karışık bir durum. Bir fikri olan varsa benim takipcim hariç herkesten severek okurum. / Ayış cım senden kurtulamıyacağımı bildiğim için, senle yaşayabilmek için terapiye başladım. Yalnız o “kambersiz düğün olmaz lafını ilk ben kullanmıştım, sizin grubun mantığına göre şimdi sen ben olman gerekmiyor mu? Şeytanın bol olsun!/ Herkese güzel bir gün.
07.08.2015 - 07:59
0   0

TC Berran demiş ki;
ben ayni fikirde degilim.o bahsettiginiz degil belki EZGI MOLA olabilirdi ama AYSEGÜL cuk diye oturmus.Ufak tefek olusu masum yüzü cocuksu davranislarina iyi uyum saglamis.Yolu acik olsun , Tabii "renkler ve zevkler tartisilmaz!!"LaLemcan nerdesin? hala gelmediin.
05.08.2015 - 09:42
0   0

TC Berran demiş ki;
Yeminle söylüyorum; Ben bu diziyi seyrederken RELAX noduna geciyorum. Elifin meymenetsiz surati ve aksiyoanlari bile cileden cikarmiyor. Sanki sinir uclarim alinmis tepkisi yapiyor.Bayiliyorum AYSEGÜLÜN yaptiklarina neydi TÜRKÜ söylemesi???-))))) Daha öncede CanLarda davetli oldugu siradada aniden kalkip söylemisti:-)))) Anlamadigim yegane nokta Murati seven hatta öpüsen ELIF candan ne istiyor??? Kiza bir türlü isinamadim. muhakkak TORPILLI !!!!!! Öyle ruhsiz suratli oyuncumu olurmus????Arkadaslri ve Kaynanada sinir bozucu.Bu kez galiba $antaj yapacaklar Kamu oyuna veya Medya ya bildiririz diye.Cok IGRENC insanlar pfui...pfui..:-() SEVGILER ve iyi aksamlar.Huuuu...nerdesin LaLemcan ve diger arkadaslar???
04.08.2015 - 18:59
0   0

Jacklin B. demiş ki;
Ayşegül rolünü oynayan kiz role ve cana yakişmiyor bence. Ayşegül rolünü "Acil aşk araniyor" dizisindeki Nisani oynayan birisi gibi olmaliydi bence hatta o olsa çok çok güzel olur du.
04.08.2015 - 16:53
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler