logo

Tatlı Küçük Yalancılar 5. Bölüm 720p izle

Özet: Toprak’ın, Selin’in ailesine ait evden çıkarken yakalanması, Selin’i de zan altında bırakır. Selin’in annesi Vildan, Toprak’ın suçsuzluğuna inanan ve bu uğurda kendini de tehlikeye atan kızını kurtarabilmek adına, Toprak’a yardım etmek ve onun avukatlığını üstlenmek zorunda kalır. Toprak’ı polise ihbar eden Eren’in ise, şimdi çok başka planları vardır. Amacına ulaşmak için, çok dikkatli adımlar atmalı ve sürekli tetikte olmalıdır. Eğer her şey planladığı gibi giderse, masum birinin hayatını kurtarabilecektir.
Yayınlandı: 03/08/2015
Ayisigi demiş ki;
6. BÖLUM ÖZETI: A’nın tuzağına düşen Aslı çok zor durumdadır. Eren, A’dan gelen mesaj üzerine harekete geçer. Aslı’yı bulmak için kurallarını A.’nın koyduğu oyuna girmek zorunda kalır. Aslı’ya olanlardan habersiz durumdaki kızlar hayatlarına devam etmektedir. Geçici ev arkadaşlıkları neticesinde iyice yakınlaşan Hande ve Barış hallerinden memnundur. Ancak Barış’a olan hislerini kendine dahi itiraf edemeyen Hande, hala arkadaşça davranmaya çalışmaktadır. Derken beklenmedik bir gelişme onları birbirlerine hiç olmadıkları kadar yakınlaştırır. Toprak’ın serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Selin, onu ziyarete gider. A’nın kim olduğu ve ne yapmaya çalıştığıyla ilgili kritik yaparlarken, aralarındaki çekime karşı koyamazlar. Janset, bu büyülü anı bozmayı başarsa da, ikisi arasındaki giderek artan yakınlaşmayı engelleyemeyecek ve bu durumdan hiç memnun olmayacaktır. Kimliği ortaya çıkan Güven artık daha rahat davranmaktadır. Kızların güvenini kazanmak için kolları sıvasa da başka bir şeyin peşinde olduğu her halinden bellidir. Aradığını bulduğunda ise olaylar beklemediği bir yöne sapacaktır. Bütün uğraşlarına rağmen A’nın Aslı’yı nerede tuttuğunu öğrenemeyen Eren, Barış’ın yardımına başvurur. Elde ettiği bilgi biraz olsun Eren’in işine yarasa da önünde çözmesi gereken büyük bir bulmaca vardır ve zamanı daralmaktadır. Kapatıldığı yerden çıkış olmadığını anlayan Aslı içinse her geçen dakika cehennem gibidir. Aslı’ya bütün bir gün boyunca ulaşamayan ve Eren’in bazı davranışlarından şüphelenen kızlar, Aslı’nın annesi Emel’in de Aslı’yı aramaya başlaması üzerine telaşlanırlar. Parçaları birleştiren Hande, Aslı’nın nerede olduğuyla ilgili cevabın Eren’de olduğunu düşünmektedir. Ancak Eren’de cevaplar yerine sadece sorular vardır. A.’nın bıraktığı bulmacayı sonunda Selin’in yardımıyla çözen Eren, Aslı’yı kurtarmaya koştuğunda, A. son oyununu oynayacaktır.
08.08.2015 - 00:23
0   0

angel girl demiş ki;
bu diziyi cok ama cok seviyorum favorim Hande & Burak cok sekerler yha
05.08.2015 - 10:28
0   0

ferit demiş ki;
Bencede dizi cok güzel ama asli erenin yaninda cok genc kaliyor.zakismiyorlar. asli daha ergen gibi.
05.08.2015 - 02:53
0   0

Nesrin demiş ki;
oldukca basarili bir uygulama. Zevkle seyrediyorum. oyuncular cok güzel secilmis. bazen türk diyisi oldugunu unutuyorum. insallah böyle devam eder!
04.08.2015 - 23:09
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bu bölüm gerilim bakimindan bayagi zengindi. Yeni cikan fragman da bir hayli merak uyandirdi. Asliyi oynayan oyuncu keske baska bir oyuncu olsaymis,iyi bir oyunculuk kabiliyeti de yok. Isinamadim gitti bu oyuncuya. Herhalde bundan dolayi Eren e yakistiramiyorum bir türlü. Eren de az kapali bir kutu degil,telefonda kime rapor veriyor acaba? Eren madem Aslinin babasina neden söyledigini anlatmiyacakti o zaman adama ben söylemeseydim daha kötü olacakti diye bir cümle kurmasi sacma. Asliyla beraberken gülümsüyor ve Asli arkasini dönünce Eren in gülümsemesi hemen silmesi ise benim kafami karistiriyor. Bu Asli da Eren e ne kadar güveniyor,gözü kapali karanlik bir depoya giriyor. Ben olsam Eren e telefon etmistim ayol bulusmak icin daha normal bir yer bulamadin diye adamin kafasini ütülemistim-:)) Kizlarin annelerini ne kadar sevmissem babalarini da bir o kadar sevimsiz buldum. Bu "A" sicaklarda öyle giysilerle ve eldivenlerle dolasarak fenalik gecirmiyor mu?-:)) Güven ve Ilgaz in konusmalarindan anladigima göre yüzük ün sahibi Güven ve Acelya otele Güven ile bulusmaya gidiyor. Selin yanlis kisiyi tahmin ediyor. Ama bu Güven ve Ilgaz in cevirdigi dümen ve Acelya nin rolü hala seyredenler icin karisik.
04.08.2015 - 11:21
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bu dizinin konsepti herhalde hep öyle heyecanli bölüm sonlari. Insan heyecandan hop oturuyor hop kalkiyor yerinden -:)) Gecen bölüm Erene e ne kadar sinir olduysam bu bölümde bir o kadar sevdim. Demek "A" takiminin Toprak a sucu yüklüyeceklerini anlamis ilk önce Toprak i hapise tiktirtip sonrada kurtarma operasyonuna basladi. Eren in detektifcilik oynandigi sahneler cok heyecanliydi. Selin ve Toprak sahnelerinden mahrum kaldim ama haftaya daha boldur herhalde. Su anda tüm oklar Acelyanin katili (tabi Aceleya öldüyse) olarak polis Güven i gösteriyor. Bu tekin olmayan adamin polis olduguna inanmak zor. Baris ve Hande herzaman ki gibi tatliydilar,haftaya galiba Hande Baris ile banyoda cilvelesirken annesine yakalaniyor. Ebru bu bölüm daha iyiydi,o miymiy hallerinden kurtulup daha kendine güvenen ve cesur hali vardi.
03.08.2015 - 23:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler