logo

Tatlı Küçük Yalancılar 7. Bölüm 720p izle

Özet: A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır. İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır. Güven ise durumu daha da kötüleştirecek bir hamlede bulunurken Selin’in de başını belaya sokmuş olur. Artık kızların işi daha zordur. Eren’e karşı öfke dolan Bahadır, ondan hesap sormak için karakola giderken, Eren’i kurtarmak isteyen Aslı’nın aklına bir fikir gelir. Kızlar Selin’in de yardımıyla bu fikri hayata geçirir
Yayınlandı: 19/09/2015
Ayisigi demiş ki;
Ferit benim dizi yorumumla dalga gecicegine sen diziyi yorumlada bizde zevkle okuyalim. Benim kadar bu dizi sitesinde bu kadar cokkkkk kiskanilan bir yorumcu görülmemistir-:))
23.08.2015 - 12:10
0   0

Kiymet demiş ki;
Cok guzel filim lutfen devam etsin
21.08.2015 - 09:13
0   0

ferit demiş ki;
Tüh yaaw giderseniz çok üzülürüm ama belki o zaman buraya yazan artar malum sebeplerden. Zaten bu şartlar altında uzun süre yazacağınızı düşünmemiştim. Tatsız bir durum, çatışacak insan yok. Her ne olursa olsun, bu son yorumunuz hariç çoğunlukla olayları yorumlamak değilde tekrar anlatmak şeklindeki aynı şablondan çıkmış gibi yazılan yorum yazılarınızı çok özliyeceğim. Bu son yorumunuz da Güven Selinin yalanına şaşırmaması konusunun tuhaf olması konusunda size hak veriyorum. Aslının babası sinir bir tip Erene takma sebebi malum. Müge fesat, ikiyüzlü ve kötü kalplı biri belliki ve kesinlikle tatlı falanda değil. Dizi güzel ama her bölümde devamlı bir daleveranın dönmesi biraz bıktırmaya başladı. Karakterlere ve olaylara biraz daha derinlik kazandırılması gerek.
20.08.2015 - 10:48
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ahh Hande Baris i cok üzdün,bakalim nasil affettireceksin kendini-:) Ama bu ikisi fazla küs kalamaz. Bu dizide A eger Baris ciksaydi cok sasirirdim herhalde. Toprakta Selin in SIRRINI ögrendi,hic birsey gizli kalamiyor. Ama Toprak Selinin büyük pismanligini görecek ve ondan vazgecmiyecektir. Toprak Jansete Selini cok güzel tarif etti. Bu haftada iki tatli kücük yalancilarimiz erkek arkadaslarini üzdüler. Kizlarimiz tatli kücük yalancilar oldugu kadar Müge de tam tatli kücük ruh hastasi bence. Bu Jansetin Güvenle durumu ne acaba? Yoksa Jansette mi güven,acelya ve ilgaz cetesine ait? Ya Güven amirine Selini bagaja Asliyi koyarken gördügüm yalanini söylediginde Selin de evet gizli tanigin dedigi dogru dediginde Güven neden hic sasirmadi? Ehh be Asuman evde para o sekilde vazoda saklanirmi? Birde parayi ödünc aldim demiyor mu,bal gibi caldin ayol. Bu A ninda eli kolu,gözleri,kulaklari her yerde mübarek-:)) Ben sadece kizlari adim adim izliyor sandim ama yakinlarinin da attigi her adimdan haberi var. Handenin kulagina taktigi salon avizesi küpeler feciydi-:) Evet Selin daha güzel giyinmeli ama kizin stili herhalde böyle napsin. Bu sitede TKY dizisi pek tutulmadi herhalde,pek dizinin gidisati hakkinda yorum yazan yok.. Bende eylülde baslayan onca diziden birkacina bakmayi düsünüyorum,TKY birakabilirim.
18.08.2015 - 16:47
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ohhh stalkerim-:))))
18.08.2015 - 01:04
0   0

yorum demiş ki;
PRETTY LITTLE LIARS in türkce versiyonunun bu kadar güzel olmasi sasirtti.cok basarililar...
17.08.2015 - 21:42
0   0

Ayisigi demiş ki;
DETAYLI ÖZET: A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır. İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır. Güven ise durumu daha da kötüleştirecek bir hamlede bulunurken Selin’in de başını belaya sokmuş olur. Artık kızların işi daha zordur. Eren’e karşı öfke dolan Bahadır, ondan hesap sormak için karakola giderken, Eren’i kurtarmak isteyen Aslı’nın aklına bir fikir gelir. Kızlar Selin’in de yardımıyla bu fikri hayata geçirir. Ilgaz’a özel numaradan bir mesaj gelir. Eğer şantaj videolarını istiyorsa bir miktar parayla denilen yere gitmesi gerekmektedir. Güven’le birlikte söylenen yere giden Ilgaz’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Beklenmedik bir şekilde Asuman’ın gayri resmi kredisinden haberdar olan Hande, Asuman’la yüzleşir. Müge ise Hande için sürpriz bir doğum günü partisi düzenleme derdindedir. Ancak bu parti, Seçkin ve Barış’ı karşı karşıya getirip Hande’nin bir seçim yapmasına sebep olacaktır. Doğum günü partisinin ardından işler iyice karışır. Asuman’ın evde sakladığı paralar biri tarafından çalınmıştır. Durumu öğrenen Asuman deliye döner. Eğer paraları yerine koyamazsa hırsızlıkla suçlanacaktır. A’dan bir mesaj alan Hande, paraları kimin çaldığınu öğrenmiş olur. Eğer paraları alıp, annesini kurtarmak istiyorsa onun dediklerini yapmak zorundadır. Ancak bu hiç kolay değildir, çünkü A.’nın yapmasını istediği şey, Hande’nin en yakın arkadaşlarından birine zarar vermesi ve birbirine aşık iki insanı ayırması anlamına gelmektedir.
17.08.2015 - 09:13
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler