logo

İlişki Durumu Karışık 7. Bölüm 720p izle

Özet: Ayşegül kalbini Can’a açmış, hislerini dile dökmüştür. Can’ın Ayşegül’e cevabı Ayşegül’ü sinir krizine sokmaya yeter. Can’ın Elif’le yakın arkadaş olması herkesin dilindedir. Handan tarafından uyarılan Can, Elif’ten uzak kalmayı başarabilecek midir? Yoksa Elif’in bir sözüyle ona mı koşacaktır? İsmail, Ayşegül için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ayşegül’ün tarzı İsmail’e emanettir. Ayşegül, İsmail’in “lady okuluna” kayıt olur. Eve gelecek olan gazeteciler için Ayşegül’ün ev sahipliği yapması gerekir. Eline büyük bir koz geçen Ayşegül, bu durumu Can’a karşı kullanır. Can elinde bez ile bütün evi Ayşegül’e inat temizleyebilecek midir? Murat doğum gününü Ayşegül’le birlikte geçirir. Murat, Ayşegül’e karşı hissettiklerini dile döker. Çünkü öğrendikleri aklını karıştırmaya yetmiştir.
Yayınlandı: 22/08/2015
Berran demiş ki;
AYISIGI o kadar cok yeni Dizi basliyorki milleti.iyice DIZI KOLIK yapacaklar.Bünyelerinde Ajanslarda nekadr OYUNCU varsa esas veya YEDEK hepsini ama hepsinie roller verilmis.Adeta CURCUNA:-)) GK devam edecekmis 2016 da. Yani REYTING i iyiymis.YÖ yi billmiyorum.PK da Poyrazim ex ayrilmamis.Ama ilaveler cok iyi.UGUR ÖZKAN, IDIL FIRAT v.s., Gizem tatildemi? Sinavlaqri iyi gecmismi?. onunla bir Kitap hakk.da yazisacaktim.Kendine iyi bak selamlar*_*
27.08.2015 - 14:13
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRAN izlemiyorum tabii ki-:)) Test yapiyorum bazen ben bu diziye bayiliyorummmm diye yazip tek cümlelik dizi yorumu cümleler ne kadar cok likes aliyor diye-:)) Anacim ben bu dizinin hastasiyim,ömere e bayiliyorum diyen tek cümlelik yorumlar begeni konusunda tavan yapiyor. Ben demistim sadece TKY ve yaz in öyküsüne bakiyorum yaz dizisi olarak. Diger yorumlari esten,dosttan tüyo aliyorum ve fragmanlarla idare ediyorum. Amac dizikolik yorumdaslarima ayak uydurmak-:)) KA taki en son yorumunda bayagi manidardi hani senin m ile ortak olup olmadigin yorumun-:))
27.08.2015 - 10:20
0   0

Berran demiş ki;
Selam AYISIGI, evet haklisin ama tamamen baska bir sekilde yazmalarina sinirlendim.Seninde bildigin gibi SA dizisi 3. ve 4. bölümünde asikar bir sekilde belli!! Ben onu kötülenmesini ASLA! istemedim." en saglikli bilgiyi S. verir maille" diye v.s., Neyse iyice YILAN hikayesine döndü. Ben "U" dönüsü yapmadim.Emin degildim. Ne oldu 1% mi?? Yani yok denecek az ihtimal?? Kafami karistirdin yine.Neyse sen bu Diziyi izlemiyormusun? burda AYSEGÜLÜ oynayani cok begeniyorum.Hosca kal...
27.08.2015 - 08:35
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRAN benim Melisi bulmam diye birsey söz konusu olamaz. Benim ne Melisle yada herhangi baska biriyle sitede merhabanin disinda bir kontagim yok. Sen cok istiyorsan Melis in izledigi dizilerde onu bulabilirsin. Ama hatirladigim kadariyla Meliste,Semire de sana kizgin olmadiklarini belirttiler,daha fazla uzatma istersen. Demek M konusunda U dönüsü yaptin-:) Benim icin yüzde bir o olma ihtimali var. Evet M nin benden hoslanmadigi kesin ama bu duygular karsilikliydi bunuda bilesin!
26.08.2015 - 14:43
0   0

Berran demiş ki;
Selam AYISIGI, MELIS nerelerde?? Ona olanlari anlattiklarini , PARAMPARCA da daha yeni okudum agzim acik kaldi.Vur abaliya!! Tekrar ediyorum : A) Herkesin bal gibi EK nikleri vardi B) Gerektiginde DESTEK icin birbirimize yardim ettik.Ama sirf ISTEK üzerine!! C) Ben MELISI sikayet icin degil STEVE icin dikkatli olmasi bakimindan. Zira OLDIE yi(Karadayida yasamistik.nasil fircaladigini!!!) D) Benim MELIS le Dizideki kahrmnlrin ona uymayan ve onun ENSEST olarak kabul etig konularin disinda tartismadim. Ama TAYFUN,MUSTI,GENCO,OLDIE,DERYA ve DENIZ v.s.Bazilrini sende biliyorsun DILA hnmd beni uyarmistin!!!uzun süre atismlari devam etti. Tüm bunlari ona bildirmek istiyorum.Benim gayem fisattan istifade edilip bana iftiralar atilmasi.. Ben aksini ispata hazirim. Yönetimden benim (1) günlük mail adresimi vermeleri icin TALIMAT verebilirim. Ben Insanlarin önurlarini rencide edecek aksiyonlardan sakinirim ve böyle terbiye aldim. Lütfen MELIS'i bul OK? Bu arada GIZEM nerelerde?? Selamlar*_* PS.Tahmin ettigin gibi M. buralarda ve ayrica onun VEDA Mektubunu buldum! Sen haklisin birbirinizi hic sevmemissiniz .Banada kizgin.Gerek seni ve gerekse baskalarini savundugum icin !!!
26.08.2015 - 12:43
0   0

Berran demiş ki;
AYISIGI, bazi yorumlarim cikmadi.Ooo....kararini begendim.Hadi bakalim rast gele!!!iyi günler:-)
25.08.2015 - 10:16
0   0

Berran demiş ki;
AYISIGI yukaridaki yorumumda LaLem..degil," digeri olmasi ihtimali kuvvetli" olacakti...düzeltirim.Selamlar
24.08.2015 - 17:12
0   0

Berran demiş ki;
AYISIGI aciklamalarin ve bana inandigin iicin tesekkürler.Ben uyduruk nikler hakkinda ayni fikirdeyim ama LALSEL degil digeri. Bilmem KA daki yeni yorumumu okudunmu? Esasinda hemen pisman oldum ve basilmamasini istedim ama yetisemedim.Ama bir bakima iyi olduBaska sayfalrdaM.nin yorumlarini buldum.Arti herkes ama herkesin DIZI yorumlarini hatta bazilariniki sayfalarca noktasi virgülüne kelime,kelime yayinlanmis.Dün gördünmü BELA okuyani bile BEN oldugumu iftirasi atildi:-(( Hic sevmedigim halde cocuklarimin üzerine hemin ettim:-((( Neyse zamana birakiyorum. Hani bir laf vardir ya HESAP DÖNER ; SAP DÖNER ZAMAN GELIR DEVRAN DÖNER!!!!!Kendine iyi davran:-) Buranin biraz havasini degistirelim. Ben begendim paylasmak istedim. MEKTUP Mektup Abraham Lincoln Zaman alacak biliyorum, fakat eğer öğretebilirsen ona, kazanılan bir liranın, bulunan beş liradan daha değerli olduğunu öğret. Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymayı. Kıskançlıklardan uzaklara yönelt onu. Eğer yapabilirsen, sessiz kahkahaların gizemini öğret ona. Bırak erken öğrensin, zorbaların görünüşte galip olduklarını... Eğer yapabilirsen, ona kitapların mucizelerini öğret. Fakat ona sessiz zamanlar da tanı. Gökyüzündeki kuşların, güneşin altındaki arıların ve yemyeşil yamaçlardaki çiçeklerin ebedi gizemini düşünebilsin. Okulda hata yapmanın, hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona. Ona kendi fikirlerine inanmasını öğret. Herkes ona yanlış olduğunu söylediğinde dahi. Tüm insanları dinlemesini öğret ona, fakat tüm söylediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini, ve sadece iyi olanları almasını da öğret. Ona kuvvetini ve beynini en yüksek fiyata satmasını, fakat hiçbir zaman kalbi ve ruhuna fiyat etiketi koymamasını öğret. Uğultulu bir insan kalabalığına kulaklarını tıkamasını öğret ona. Ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa dimdik dikilip savaşmasını öğret. Bu mektup, ABD?nin 1809-1865 yıllarında yaşamış 16. Başkanı Abraham Lincoln tarafından oğlunun öğretmenine yazılmıştır.
24.08.2015 - 14:01
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRAN ben KA dizisinde süpürgesizin(ben) disinda gelen cadilarin sen olduguna ASLA inanmiyorum. Bunu bilmeni istedim. Ben hala ortaligi karistiran kisi veya kisiler melin/lalsel olduguna inaniyorum. Bunlarin disinda bana karsi bu kadar kin ve nefret besleyecek baska hicbir yorumcunun olmadigini yüzde yüz biliyorum. Ayrica her dizi yorumu yazdigim yerde dizi yorumuma elestiri getiren uyduruk nikler peyda oldu biliyorsun, buda gösteriyor ki birileri benim dizi yorumumun begenilmesini cekemiyor. Demek ki kendi dizi yorumlarinin begenilme tarafindalar ama NIKLERI yipranmasin diye cesitli niklerle bana saldiriya devam ediyorlar... Amac ayisigini yipratmak ve siteden uzaklastirmak. Ama hava alirlar-:))
24.08.2015 - 11:24
0   0

taner demiş ki;
ilk bolumde aysegule omletler , ballar kaymaklar kahvalti hazirlayan can bu bolumde kendisine bir sanduvic yapamadi hayret....
23.08.2015 - 00:45
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler