logo

Kiralık Aşk 11. Bölüm izle

Özet: Kiralık aşk 11.bölüm izle,Kiralık aşk 11.bölüm tek parça izle,Kiralık aşk izle,Kiralık aşk son bölüm izle
Defne ve Ömer yeni bir dönemece giriyor… Nefesler tutuldu! Heyecan dorukta! Defne, son defasında Ömer’den kaçtı ama konu kapanmadı! Artık Defne’nin hislerinden emin olan Ömer, bu işin peşini bırakmamaya kararlı. İkilinin arasında müthiş bir kaçma kovalamaca başlıyor! Acaba bu oyunun içinde Defne ve Ömer’i nasıl sürprizler bekliyor? Gizli gerçek ortaya çıkıyor ve bütün şirket Defne’nin Passionis’in mankeni olduğunu konuşuyor! Olayların nereye varacağını herkes merak içinde beklerken, bu gelişme hiç beklenmedik bir şekilde Yasemin’i ummadığı bir yola sokuyor.
Yayınlandı: 19/09/2015
Wera demiş ki;
Defne yanlızım demesine rağmen arkadaşları anneannesi kardeşleri var asıl yanlızin Ömer olması
3 yıl önce
7   1

MSFIGO demiş ki;
Bücür, sende artik karar ver, süpürgelimi annen yoksa süpürgesizmi? Hem insan annesiyle öyle konusurmu? Süpürgesiz, sen bücürünün biraz kulaklarini cekmelisin ;))
01.09.2015 - 21:01
1   2

lalem teyze demiş ki;
vay benim bücürüm, bıcırık bıcırık konuşanım. lalem teyzen sana kurban olmuş. bu diller ne güzel diller. ağzından bal damlıyor vallahi. sana kıh diyen diller lal olsun. sen hangi sulu çayırda büyüdün minnoşum. minik olduğunu söyleyen ilk yaşlı kuşum. küçül de cebime gir nane mollam. kendi nickini kullanmayı sevmeyen deve dikenim. o zehirli dillerine kurban olsun düşmanların.
01.09.2015 - 01:04
2   0

bücür cadi demiş ki;
Ayy.. ayy…aaay yeni bir hayranim daha gelmis, hos gelmis , sefalar getirmis ve hemen etrafa gaza baslamis bana kafa tutacagina. Onu Süpürgesiz veya kizi sanmakmi? Yok artik, daha neler !!! bende ayni senin gibi yapar onun bambaska biri oldugunu düsünürüm hihihi ‚)) Unutmadan söyliyeyim metodunuzu sevdim… bazilari var Lalem gibi (kusura bakma Lalem teyze seni örnek verdigim icin. Zaten süpürgesiz annemin gözünde senin adin cikmis dokuza inmez sekize, bir kere daha seni kullansam farketmez galiba) ne söyliyeceklerse direk muhatap aldigi kisiye söylüyor , cünki o süpürgesiz annemler gibi kurnaz degil. Kurnaz olsa direk muhataba kafa tutacagina , burada yaptigi gibi esi dostu ise karistirirdi ki onlar da senlige katilsin. Yalniz eglenmek o kadar keyifli olmuyor. Ama buna insanlari kullanmak demiyorlar mi? Neyse bücür fazla karistirma! Süpürgesiz annecim ama öyle acikli konusma, ölmek falan… sadece biraz düsün neden senin oldugun yerde negatif enerji yayiliyor diye ve hep baskalarinda suc arama. Unutmaki rüzgar eken firtina bicer. Sevgiler, saygilar…
31.08.2015 - 23:30
3   0

yalçın demiş ki;
umursamıyorsan niye cevap yazıyorsun :)))) huzuru bozanlara söyledim ayrıca. arkadaşın olduğunu biliyorsun ondan sesin çıkmıyo demi.
31.08.2015 - 18:26
2   0

sezzy demiş ki;
Herkese selamlar, atisma onceleriydi, ben diyecegimi dedim, bundan sonrasi ne beni ne de can arkadaslarimi ilgilendirmez, ve sen yalcin, satasmalari elestirirken sen de satastiginin farkinda degilmisin acaba???!!!!!! Hic onemi yok, atis serbest, ki ne yaparsa yapsin, artik biz kendi yorumlarimiza bakacagiz. O nedenle cakma niklerle surekli onu bunu bahane edip de bizi dilinize dolamayin artik, cunku artik ne yazarsaniz yazin, UMURSAMIYORUZ.
31.08.2015 - 17:37
2   0

Mariam demiş ki;
I can't find words to explain how much I love it. Inanilmaz guzel.
31.08.2015 - 14:55
2   0

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
Ahhh bak YALCIN simdi millet seni ben ya da sayfada hicbir zaman olmayan gizem sanicak-:)) Yorumcu kardeslerim ve okuyucular ne yapsin,yüz göz olmak istemiyorlar onunla.... Esasin da ACI bir durum,sayfada ben varim diye böyle negetif enerji tasiyanlar oluyor. Allah cezami vermedi ölmedim gitti iste-:((
31.08.2015 - 13:41
1   0

yalçın demiş ki;
bücür sürekli süpürgesize saldırıyor buradakilerde bunu atışma olarak görüyor. huzur huzur deyip duruyorsunuz bücüre ne yaptığını sanıyorsun diyen yok.
31.08.2015 - 12:47
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Semire.cim ve Sevgili Annecik, problem hallolup siteye girebildiginiz icin cok sevindim. Bugunku yogun islerimden dolayi siteye cok gec girdigim icin gec de olsa bu guzel ve onemli gunu kutlamak istiyorum. Turk olan ve turkum diyebilen herkesin ZAFER BAYRAMINI ictenlikle kutluyorum.
31.08.2015 - 01:54
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler