logo

İlişki Durumu Karışık 8. Bölüm 720p izle

Özet: ilişki durumu karışık 7. bölüm izle, ilişki durumu karışık 29 ağustos izle,ilişki durumu karışık son bölüm izle
Murat, Can ve Ayşegül’ün evliliğinin sahte olduğunu öğrenmiştir. Can ve Ayşegül bu bilgiyi inkar eder ve Murat’ın şüphelerini gidermek için onu akşam yemeğine çağırırlar. Ayşegül bu özel davette yapacağı yemekler için Mediha’dan yardım alır. Gelin-kayınvalide ilk kez birlikte mutfağa girerler. Ortaya çıkan sonuç en çok İsmail’i şaşırtacaktır. Murat’ı davet ettikleri akşam yemeği boyunca Can ve Ayşegül, Murat’a birbirlerine olan sevgilerini ispat etmeye çalışır ve istem dışı komik anlar yaşarlar. Can’ın yalanlarıyla işler çığırından çıkar ve Murat’ı ikna etmek için planlanan bu özel yemek beklenmedik bir şekilde sona erer.
Yayınlandı: 29/08/2015
Kader demiş ki;
Bir korea dizi takliti, tam aynısı http://youtu.be/c-m-Y_g8Dh0
13.09.2015 - 14:19
0   0

Berran demiş ki;
Merhaba AYISIGI, sana burada cvp yazmistim manidar buldugun konu icin Ancak cikmadi.Ben ORTAK filan degilim ve hicbir zamanda olmadim. ONun ortaktan ziyade kankasinin kim oldugunu? sende biliyorsun.Hosca kal:-)
31.08.2015 - 20:46
0   0

Ayisigi demiş ki;
Sadece bir Merhaba diyeyim dedim-:)
31.08.2015 - 13:29
0   0

Berran demiş ki;
SUPER bir bölümdü!! Son karedeki Murat#in sözleri ve karari damgasini vurdu.Dengesiz ELIF fragmanda Can'in evliliginin sahte oldugunu ögrenmis firsat kacirmiyor"EVLENELIM" diyor!!!!Hani cocukluk arkadasiydilar ve öyle hislere sahip degildi??Amannn..bana uyar :-))) Evlensinler..Ama bu kez Muratin da AYSEGÜLE asik oldugu ortaya cikarsa tam karisir ortalik ve ELIF terör yapar herhalde...:-(
31.08.2015 - 09:29
0   0

sezzy demiş ki;
Can Aysegul.u haketmiyor. Aysegul Murat.i sever insallah. Aslinda Can.la Elif birbirlerinin kopyeleri. Ikisi de kendini begenmis,burunlari kaf daginda. Can istedigi gibi hayatini yasiyor, Aysegul hesap sormayacak ama o Aysegul.den hesap soracak,hizmetci muamelesi yapacak. Can karakterini sevmedim. Aysegul Murat.i sevsin. Cunku Murat ona gercekten deger veriyor,hic canini yakmiyor.Dedeye de babaya da uzuldum, hele Aysegul orda o durumdayken Can.in umursamazca butun geceyi Elif.le gecirip sonra da Aysegul.e oyle kaba davranmasi affedilir gibi degil. Insallah bundan sonra Aysegul.le Murat.i daha cok birlikte gorecegiz.
30.08.2015 - 04:23
0   0

taner demiş ki;
Harika bir bolumdu yazmazsam olmaz, bide bayaa ıslak bir bolumdu, vee sonunda izleyicilerin sikayetlerini kaale alip guzel guzel sarkilar caldi bu bolum ozellikle Deniz sekinin sarkisi cok iyidi, hem komik hemde dramli bir bolum olmus, su Elifle Caninda ilk bolumden beri tek ortak sahneleri gomlek bakarken gnaa geldi artik yahu bune , Canda aklini basina alip Aysegule artik Ben sana asigim desede onlar ersin muradlarına biz çıkalım kerevetine.... NOT: Caninda bu sacma Elif takintisi artik sona ersin Tamamen aysegule yogunlassin, ilk bolumden beri ayni sey Elif Cani ariyor Can gidiyor, Aysegul uzuluyor , senaryo tekrarliyor dizi izleyici kaybediyor bu sekilde....
30.08.2015 - 01:04
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler