logo

İlişki Durumu Karışık 9. Bölüm 720p izle

Özet: ilişki durumu karışık 9.bölüm izle, ilişki durumu karışık son bölüm izle, ilişki durumu karışık izle
Ayşegül’ün Murat’ın evinde olduğunu öğrenen Can, Ayşegül’ü almak üzere Murat’a gider. Ateşi yükselen Ayşegül’ün başında Can mı, Murat mı nöbet tutacaktır? Murat, Ayşegül’den ikisi için bir şans ister ve düşünmesi için ona zaman verir. Murat’ın Ayşegül’e dediklerini öğrenen Can ise çılgına döner ve ipleri eline almak için kolları sıvar. Can’ın Ayşegül’le olan “sözleşmeli evliliği” için yeni bir planı vardır. Ancak Can için evdeki hesap çarşıya uymayacaktır. Elif, Can ve Ayşegül hakkında öğrendikleriyle Ayşegül’ün karşısına dikilir. Can için oyuna dahil olan Elif, Can’a onunla birlikte olmak istediğini söyler. Can yol ayrımına gelmiştir. Yolun sonu ya Elif’e ya da Ayşegül’e çıkmaktadır.
Yayınlandı: 06/09/2015
Berran demiş ki;
Elife kizdigim kadar Aysegülede kizdim bu bölümde.Neden 3 sene? ne alaka?Aptalliktan baska bir sey degil. Hem nerde görülmüs ELIF gibi "cocukluk arkadasi"SINIRINI asanlar??? Hem ne kapris bu ?.Dizinin basinda CAN'i refuse etmedimiydi ELIF? Hatta bir azarlamadigi kalmisti Can'i Simdide elinden oyuncagi alinmis cocuklar gibi kaprisler yapiyor. Bir istemem,bir isterim...:-(( Mis gibi Murat dururken Aysegülde bir 3 yil daha hizmetcilik yapacak ve KEDI yavrusu gibi KAPI önlerinde kivrilip yatacak.Anck Fragmanda iyi seyler olacaga benziyor. AYSEGÜLÜN Senaryosunu dan film yapilip CAN oynayacak galiba:-))) Elif birde Muratinda AYSEGÜLÜ sevdigini ögrenirse herhalde TERÖR'ün megasini sergiler:-()
06.09.2015 - 18:59
0   0

Leyla demiş ki;
Erkekler zaten hep kendini dusunurler, Can Aysegullu ne birakiyo nede sahip cikiyo, hem Elifi seviyo hem Aysegulu tutuyo, kiskaniyo, Muratin onu sevdiyine kiziyo, bu Elifle birlikte olacak Aysegul de 3 yil kole olucak buna ve kendi hayatini yasayamicak. Bence Aysegul kendini ezdirmemeli ve Elifin karsisinda daha guclu durmali. Yinede Diziyi cok beyeniyorum, cok guzel
06.09.2015 - 13:52
0   0

uzayli demiş ki;
Can, Ayşegül'ün tepkisini merak etti. Zaten sahneyi kesmişler fragmanda böyle değildi. Şimdi işte Kore den sıyrılıp Türk dizisine döndü. Esas kız esas olan birbirine aşık ama başkalarıyla beraber.Birbirini kıskanmalar,kıskandırmalar oh ne güzel. Evden ayrılma sahnesi de değişmiş.Can büyük ihtimal Elif'in baskısıyla ayrılmak istiyor ama orjinalde Ayşegül boşanmak istiyordu.Anlaşılan dizi artık yön değiştirecek.
06.09.2015 - 00:53
0   0

Burhan demiş ki;
Güzel dizi bee.. Başrol çiftinin yüzünün gülmesi beni de gülümsetiyor.. :)
06.09.2015 - 00:19
0   0

hayat gozeldi demiş ki;
neden yeni bolum hala yok
05.09.2015 - 10:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler