logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 62.Bölüm izle

Özet: O Hayat Benim 62.Bölüm izle ve O Hayat Benim son bölüm izle tek parça hd kalitesiyle nette ilk olarak ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır..
Sır ortaya çıktıktan sonra hem Bahar hem de Efsun için artık bambaşka bir hayat başlayacaktır. Yıllar sonra öğrendiği gerçeği kabul etmek Bahar için zor olacaktır ve bu durumdan dolayı kendini toparlaması zaman alacaktır. Efsun'un durumu ise daha kötüdür. Bahar'ı kaybetmek zenginliği kaybetmekten daha zordur onun için. Kendisini çaresiz ve kimsesiz hissetmektedir. Bütün bunlar olurken olaylardan en kötü biçimde İlyas etkilenmiştir. İlyas yaşadığı vicdan azabının karşılığını çok daha fazlasıyla ödeyecektir.
Yayınlandı: 01/01/2018
sanem demiş ki;
Berran belki de yeni oyunculari bu dizide gereksiz buldugum icin boyle soyledim. sanki sadece uzatmak icin ve daha cok dialog olmasi icin bunlari secmisler. yazik iyi oyuncularimiza. ama yine de gereksiz ve sikici buldum, bakalim senaristler neler pilanliyorlar. sifir oyuncular benim icin bu dizide, Mehmet Emir, Ates. Bahar da cok miy miy sevmiyorum,. Nuran ve Sakine bu diziden gitti Dizi bitti.
29.09.2015 - 09:00
0   0

Berran demiş ki;
Ennn...nihayet gercek ortaya cikti.Ancak Baharin tepkisi ve miy-miy-miy uzatmasi sinir bozdu. Sanem arkadas o saydiklarin hepsi ILYAS ts dahil yillarin tiyatro sanatcilaridir. Yeni ev sahibi yillardir taninir hatta bircok kimse onu YILMZ ERDOGANIN "BIR DEMET TIYATRO"da annesi rolünde muhtesem oyun sergilemisti!! Digeri UGUR YÜCEL le BINNUR KAYA ile basrollerde aramizda kalsin da daha yeni biten Dizide oynamisti.SULTAN da yillarin tiyatro sanatcisi .Esi LEVENT KIRCA ile yillarca sahnede seyradilmisi.ILYAS halaen DEVLET TIYATROSUNDA DRAM bir oyunda oynanyan DEVLET sanatcisidir!!!! Evet SAKINE,NURAN ve EFSUN 'un iyi oynamasina bende katiliyorum.Ancak bu saydiklarimdayabana atilmaz emekleri. BIlmem anlatbildimmi?? Iyi seyirler ve hosca klin:-))
28.09.2015 - 19:26
0   0

sanem demiş ki;
Bu yeni komsulari hic ama hic sevmedim, gereksiz ve basarisiz oyuncular hepsi, sinir bozucu. bu oyunculari kim seciyor acaba. Mehmet Emir ve Atesin oyunculugu sifir. Ates zorluyor ama Mehmet Emir cok fena ve cok soguk, bu bolumde neyse ki Hasret kendini parcalarken bir damla goz yasi gorduk. sadece Hulya,Nuran,Sakine ve Efsuna oyuncu diye bilirsin bu dizide. Sultani da hic sevmiyorum. uzun zamandir izlemiyordum sadece gercekler ortaya ciktiginda her kesin tepkisini merak ettim, ama bekledigim gibi olmadi maalesef. neyse, gercekler ortaya cikti. Simdi de Arzuyu araya soktular, simdi Arzu Atesi gorunce onu ne kadar sevdigini anliyacak ve manyak gibi ona yapisacak,planlar kuracak Atesle olmak icin, Bahar kiskanacak. uzatmaya ne gerek var bir anlasam.
28.09.2015 - 03:59
0   0

TIBET demiş ki;
Abi süpersiniz yaaa... 1 Numarasınız Admin... 10 üzerinden 10 ama 5 yıldızlı, Admincim :) ... Süper yaaa.. Süper ..........
28.09.2015 - 00:00
0   0

Cahide demiş ki;
ohhhh canima deysin! Allah cok sükür ortaya cikti, cok uzun sürdü, sinirden artik kriz geciricektim efsun ve o kötü insanlar yüzünden! bi ara bakmadim, hersey hep tekrar tekrar ayni kötülükler ama simdi devamini seyrederim.
27.09.2015 - 22:50
0   0

sezzy demiş ki;
Cok ozur dilerim, Kader de nerden cikti:))))) Hasret yazmam gerekiyordu. Isim unutkanliklarim hala devam ediyor.
27.09.2015 - 21:12
0   0

sezzy demiş ki;
Mehmet Emir.le Kader.in gercegi ogrenmeleri cok iyi oldu. Ilyas.a hic acimiyorum. Kendi bencilligi icin Bahar.in hayatini caldi. Nuran.la birlik oldu. O da kizkardesi de Nuran.in kizkardesi de (bence o Efsun.un gercek annesidir, bu gercek de ilerleyen bolumlerde ortaya cikacaktir diyorum) bu iste kim isbirligi yapip el birligiyle delilleri yoketmeye, engellemeye calismissa hepsi de sucludur. Ama bu gercegin ortaya cikmasindan en buyuk zarari ve bedeli de Efsun.la Ilyas odeyecektir. Bence artik Bahar.i tamamen kaybetmislerdir. Efsun.un artik gucle, parayla herkesi asagilamasi bitmistir. Yemek icin sectigi elbiseyi bile Bahar.a layik gormeyip onun elinden alan Efsun bakalim bundan sonra nasil yasayacak. Diziye heyecan yaratmak icin bir de cocuklu kadin ortaya cikardilar. Zaten bir kus bir barisik olan Bahar.la Ates bu sebeple yine ayrilacak. Butun gercekler ortaya ciktigi icin bakalim bu yeni olayla izleyicileri ne kadar oyalayabilecekler.
27.09.2015 - 14:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler