logo

Kiralık Aşk 15.Bölüm izle

Özet: Kiralık Aşk 15.Bölüm izle, Kiralık Aşk son bölüm izle, Kiralık Aşk 15.Bölüm tek parça izle
Defne olan bitenleri açıklığa kavuşturmaya karar verir. Neriman'la birlikte yaptıkları oyundan ancak bu sekilde kurtulabilecektir. Öbür tarafta Ömer bin perişan halde, kafasındaki deli sorularla boğuşur. Beraber bu durumdan kurtulabilecekler midir ? Yarım kalan aşklarını tekrar yaşayabilecekler midir ? Ömer, defnenin takibindedir. Er yada geç kendini açıklamaya ikna edebilecektir. Tüm bunlar olurken Deniz çıkagelir. Büyük olaylar olacaktır. Sinan, Yasemin, Defne ve Necmi her biri kimin yanında olacağına karar vermek durumundadır. Özellikle de Defne! Sude geldiği gibi ortalığı karıştırır. Geride bıraktığı derin sırlarla ve yaşanacak hesaplar ile ansızın gelir. İsmail ve Yasemin'in yaşadıkları aşk macerası, sürpriz bir olayla tamamen değişiyor. Yasemin, İsmail'e sürpriz bir şekilde davranıyor. Defne ve Ömer cephesinde ikililer ayrıyken çok zor zamanlar geçiriyor. Kısa sürede kopan aşkları tekrar onları yakalayacak peki nasıl ? Tüm bu soruların cevap bulacağı 15.Bölüm ddizi farkı ve kalitesiyle canlı olarak sayfamızda olacak.
Yayınlandı: 02/10/2015
semire demiş ki;
Süpürgesiz cadı, biliyorsun ben artık buralarda yokum. Sadece bir bakmak istedim. Burdan gitme kararrına çok üzüldüm. Amma beni hatırlayıp selam verdiyin için sana candan teşekkür ederim. Her şeyin gönlünce olması dileyi ile. SADECE BU SAYFADA DEYİL, BU SİTEDE BENİ TANIYAN VE SEVEN HER KESE SEVGİ VE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM. Başda Sezzy abla, Anne, MSFİGO, Lalem, Selin, Gizem olmakla her kese selamlar.
07.10.2015 - 19:53
0   2

Gulay demiş ki;
Herkese selam, Kiralik Ask Severek izledigim bir diziydi. Askla beraber komedi. Malesef son bolumler beni hayal kirikligina ugratti. Her hafta dizi baska baska yonlere you aliyor. Pek sikici olmaya basladi. Her iki bas oyuncular opusme sahnelerni zoraki yapiyorlar ve bu seyirciye yansiyor. Ozel hayatlarini is hayatlarina karistitrmamalilar . Bu sahneleri yapamiyorlarsa hic bu dizide oynamasalardi. Baris bey biraz daha inandirici fakat Elcin hanim bayagi zorlaniyor. Bence oturup bu sahneleri izlesinler ne dedigmi anliyacaklar. Hakikaten hayal kirikligi. Konu tamamen saptirilmis, Deniz bu diziyi toparlarmi bilemiyorum. Cok yakisikli, Defneye daha cok yakisiyor. Cumayi aksami yeni bolumu izleyip izlememekte kararsizim. Senaristler yazarken konu disina cikmasinlar please.
06.10.2015 - 02:18
0   0

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
HADI SON BIR MAGAZINSEL HABER: Kiralık Aşk’ta canlandırdığı Koray karakteriyle yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, hayranlarının sokakta evlilik teklifi ettiğini söyledi. ‘Kiralık aşk’ın cast direktörüsünüz... Oyuncuları seçerken Koray’ı kendinize mi ayırdınız? ‘Bu oyuncu şu karaktere yakışabilir’ diye alternatifler sunuyoruz. Sıra Koray’a geldi, o karakter için birçok insanla görüştüm. Hatta gelenlere “Şöyle oyna, böyle oyna” dedim. Koray karakteri bir türlü onaylanmadı. Tesadüfen okuma provasında Koray’ın sahnesi geldi. Hocamız “Sen oku” dedi ve Koray doğdu. - “Koray bir markadır” deniyor dizide... Siz nasıl yarattınız bu markayı? Renkli bir karakter ama ego tavan! Bu piyasada egolu çok insan var ve piyasanın tam ortasındayım. Kendi arkadaş grubumda da çok komiğimdir. Yaptığımız sohbetler de karakterimi besliyor. - Dizide sürekli Diyet yapıyorsunuz ama yemek masasından kalkmıyorsunuz, dizi boyunca kilo aldınız mı? Almaz olur muyum... Sürekli bir yeme içme halindeyiz. - Nergis Kumbasar’la iyi bir ikili oldunuz.. Uyumumuz çok iyi. Birbirimizin gözünden anlıyoruz her şeyi... Onunla oynamak gurur verici, enerjisi inanılmaz bir kadın. - Set arkasında neler yaşanıyor? Çok komik ve eğlenceli geçiyor. Oyuncuların sahnelerde kendi aralarında güldüğünü biliriz ama bizde bütün set kahkaha atıyor. - Bu rolün üzerinize yapışmasından endişe duyuyor musunuz? Popüler kültür ve sosyal medya parlatıyor karakteri... İnsanlar beni Koray olarak görebilir, korkmuyorum. Oyuncuyum ve değişik karakterlerde de oynayacağım. - Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? Sokakta durdurup “Koriş beni lütfen beni bir aşağıla” diyorlar, şaşırıyorum. Koray gibi “Sus kız çarpık, zayıf şey” diyeceğim onlar da gülecek. Tanışmak isteyenler var. Evlenme teklifi bile aldım. Koray’a bu teklifler. Onur’u da sevsinler, o da tatlıdır. ‘Egoya hiç gerek yok’ - Şöhret kapınızı çaldı, bu rüzgara kapılır mısınız? Övgü dolu mesajlar alıyorum ama yanaklarım kızarıyor, alışkın değilim. Ünlü arkadaşlarım var, onlarla da iç içeyim. Hayatlarını bildiğim için egoya hiç gerek yok. Şöhretle bir tık hayat standartım yükselir o kadar. - Sosyal medya sizin repliklerinizle kaynıyor. Bu ilgiyi bekliyor muydunuz? Beklemiyordum. Koray’ın ağzından çıkanlar çok absürd şeyler, belki de söylemek isteyip söyleyemediklerimiz. - “Koray gibi misiniz?” soruları da yöneltiliyor... Seyirciler Koray’ı tanıdığı ve sevdiği için Onur’u bilmiyor. Ben gayet sakin, sessiz yaşayan biriyim. Koray gibi yaşayamam, onun gibi önüme gelene laf söyleyemem. Hemen depresyona da girmem. - Hayatınızda özel biri var mı? Geçen seneye kadar hayatımda biri vardı hâlâ arkadaşız ama birlikteliği beceremedik. Şu anda kimse yok. ( Valla ben zamane genclerini anliyamiyorum. Bende George Cloney hayraniyim,ama adam bekar olsa yolda görsem ingilizce olarak benimle evlenirmisin demem-:) )
04.10.2015 - 13:47
1   1

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
Civil civil neseli bir yaz dizisinden simdi melankolik bir diziye dogru gidiyor KA,hadi hayirlisi.Tüm bölüm boyunca Defne nin Ömeri in pesinden kosturup konusma istegi yerine bunu maille yapmasini isterdim. Heyecanlanan kizimiz,korkudan,panikten pek konusamaz-:) Yazi yoluyla kendini ifade edebilmenin bir yoludur diye düsünüyorum. Ömerden tabii ki böyle gururlu,soguk tavirlar bekliyordum/bekliyorduk. Adamin önsezileri bir hayli güclü,Defneyi dinlerse pek hos seyler duymayacagini biliyor. Acikca ben bu bölümden bir hayli SIKILDIM,nedenide Defne nin derdini bir türlü anlatamamasi,Ömer in dinlemek istemeyisi. Dizide zaten genelde karekterler birbirleriyle konusamiyorlar,bir iletimsizlik var. Sude tam annesi Nerimana yakisan biri,hatta anasindan daha da hirsli biri. Simdilik gözüm Sude yi tutmadi ama diziye bakmaya devam etseydim fikrim belki ileride degisebilirdi. Görünüs olarakta Melisa Senolsun Neriman a uymus-:)) Koray yine beni cok güldürdü özellikle "Bülent Ersoy un Barus Arduc a bir bakisi var sana anlatamam" dedigi sahne-:)) Zaten cok güzel olan Elcin Sangu mükemmel makyaji ile ödül töreninde daha da bir güzeldi,tüh tüh masallah. Neriman in bu düsüncesiz halleri benim sacimi basimi yolmama neden oluyor-:) Ehh bölümde Ömer in baklavalari ile mest oldum-:)) Ama artik Baris Anduc kendini ispat etmis bir oyuncu ona baklava show u gerekmiyor diye düsünüyorum. Kendini begenmis Yasemin in ask i Iso ya gel demesini izlemek güzeldi. Yasemin zaten herzaman ne istedigini bilen akilli bir kadin. Isoyla kendisini izlemek zevkli ama Yasemine pek güvenmiyorum cünkü Neriman gibi el alem ne der derdinde olan,gözü hep yukarilarda olan bir karekter,Iso yu bir gün üzecek hemde cok gibime geliyor. Diziye yeni bir karekter Deniz katildi,ama onu biraz taniyalim öyle karar verelim iyimi kötümü diye. Her nekadar ben kötüyüm diye bagirsa bile... Benim bu diziye yaptigim SON yorumdur. Cünkü benim icin KA bir yaz dizisi olarak kalicak ve ben izlemeyi birakiyorum ve yeni yeni dizilere yelken aciyorum. Basta SEZZY,MSFIGO,ANNE ve SEMIRE ye sevgi ve selamlarimi yolluyorum. Yollarimiz mutlaka bir yerlerde kesisir... Sevgiyle kalin,yüzünüzden gülümseme eksik olmasin.
04.10.2015 - 13:45
0   1

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, diziyi henuz izleyemedim. Insallah pazartesi izleyebilecegim. Simdiden sabirsizlaniyorum. Neriman.in mechul kizi nihayet diziye katilmis, gizemi ne sonjnda ogrenecegiz. Ayisigi, dizi ile ilgoli haberlerin harika, Sungu.ya bayiliyorum. Omer.e de tabi:)))) Kirgin Cicekleri izliyorsan benim ufak yegen voleybol antremaninda yakisikli ile ve bayzn oyuncularla tanisti, birlikte resim cektiler. Dizi cekimleri onun antreman yaptigi yerde olmus. Benim ufaklik masallah butu bayan oyunculardan daha uzun, erkek oyuncunun da kulaginin altinda kalmis:))))face.in olsa gorurdun:))) Med Cezir.in meshur avukati ise yine ailesi ile birlikte Bagdat caddesindeydi. Evi oraya yakinmis. Bak bende de haberler cok:))) haftaya gorusuruz. Herkese sevgiler, ama encok da annecigim, Semirecim, MSFIGO.m, Selincim, melis, Ayisigi,LaLem, hepinizin de yorumlarinizi okumayi cok ozledim.
04.10.2015 - 00:55
0   1

aysen demiş ki;
defneeee , naptin sen ya cizmeyle tezgahin üstüne oturulurmu ...;-(
03.10.2015 - 11:40
0   1

oguz demiş ki;
yeni bölümü dur duraksız bekliyorum
03.10.2015 - 02:28
0   0

aysen demiş ki;
cuma aksaminin tek dizisi,tek nesesi ...kiralik ask sabizsizca bekliyoruz defne
02.10.2015 - 16:18
1   0

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
Elcin Sangu dan MAGAZINSEL bir haber. Kiralık Aşk dizisinin Defne'si Elçin Sangu, şöhretin kendisini değiştirdiği itiraf etti. Elçin Sangu, "Yeni bir hayata geçiş yaptım. Karakterim değişti. Eskiden daha kapalı, sakin, eğlenceli ve enerjiktim. Artık farklıyım. Özgürleştim. Bir şeyleri konuşurken korkmuyorum. Erkeklerin de sırf seksi değil, sevimli ve masum bir kadın istediklerini keşfettim" (Aman Elcin söhretin seni degistirmesine izin verme. Hep böyle özverili,ayaklari yere basan biri olarak kal.)
02.10.2015 - 08:32
0   0

Süpürgesiz_CADI demiş ki;
Defnesiz ve Ömersiz up uzun bir ara oldu,zor dayandim bu ayriliga. Bende firsat buldum bayram seyran uzunnn bir tatil yaptim. Olaya Defnenin penceresinden bakinca cekip gitmesini dogru buldugumu belirteyim. Sevdicegine gercekleri aciklama cesareti bulamiyor. Böyle daha az üzülür diye düsünüp iyi bildigi seyi yapiyor, kacip gitmek. Ömer i öyle cok mükemmel olarak görüyor ki kendisini onun yanina yakistiramiyor bir türlü. Birde herhalde nasil olsa bitecek bir gün bu rüya deyip kestirip atabiliyor. Ama Defnenin icinde ki cesareti görüyorum ben,bir gün Ömer e tek tek anlaticak diye tahmin ediyorum. Su Sude gelsinde Defne ye cesaret versin-:) Ha bu arada umarim Sude karekter olarak babasina cekmistir diyorum-:) Kizil sacli Defnem iyi güzel hosta ama keske biraz da kendine özgüveni olsa. Gecen bölümün son sahnesinde Ömer i oynayan oyuncu Baris ne güzel verdi ekrandan suratinda beliren mutlugu,caresizligini,kizginligini. Yüz ifadesiyle "aśk"i bu kadar güzel anlatabilen oyuncuyu kutlarim. En cok sevdigim replik suranda yasamak istiyorum,mümkün mü deyip Defnenin omzuna bir buse konduran Ömerin in sözleriydi.Gecen bölümde sevdigim sahneler bir cogunuzun gibi herhalde Neriman/Necmi hesaplasmasi,Sinan/Ömer dertlesmesi ve üzülsemde Defne/Ömer ayriligiydi.Alkislarimin bir bölümüde yillarin oyuncusu Levent Ülgene gitsin,oyunculugunu konusturuyor. Sinancik Ömeri teselli etti icinde ki kaynayan volkani hissettirmeden. Sude gelde Sinanin yaralarini sar,Sinan mutlu olunca bende mutlu olacagim-:) 14 bölüm en cok duygu yüklü bir bölümdü ve benim en cok sevdigim bir bölüm oldu. Yeni bölüm icin hüzün yerine gülümseme ile dolu keyifli izlemeler dilerim.
02.10.2015 - 08:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler