logo

Kiralık Aşk 16.Bölüm izle

Özet: Kiralık Aşk 16.Bölüm izle, Kiralık Aşk 16.Bölüm tek parça izle, Kiralık Aşk 9 ekim cuma izle, Kiralık Aşk son bölüm izle
Ömer ve Defne eteklerindeki taşı dökerler.Aşkları onları birlikte tutacak mı yoksa yolları mı ayrılacak?Fefne bu durumu aşmak için neler yapacak ve işe yarayacak mı?Eski Defne'ye ne oldu?Yasemin'e karşı İsmail nasıl bir tutum sergileyecek,Sinan'ın duyguları ayyuka çıkıyor.Ömer ise Deniz yüzünden zor günler yaşayacak,tahmininden daha güçlü olan düşmanı onu geçmişiyle sınayacak
Yayınlandı: 09/10/2015
Gulay demiş ki;
Bu diziyi cok sevmemizin nedeni komediyle karisik bir ask dizisi olmasiydi. Malesef simdi bir entrika dizisine donustu. Yazik. Defneye kiziyorum bir aciklama yapmadan cekip gitmis sonra hicbirsey olmamis gibi geri ise gelmis. Eger bu oyonu bitirmek istiyorsaydi tamamen cekip gitmeliydi. Omere kiziyorum temiz bir ask istiyorsaydi neden eski askina bukadar toleranslii davraniyor hele hele Defnenin binbir zorlukla aldigi kitabi eski sevgilisine vermesi cok ve cok yanlis. Aslinda Omer eski sevgilisine karsi hala birseyler hissediyor. Kendinden emin, kararli bir is adami ne istedigni bilmeli, birgun Defne baska birgun Iz olmamali. Gelelim dizide olacaklarna, aslinda dizinin konusu tikandi. Bu sebeple diziye Denizi, izi getirdiler. Bence Deniz gayet basarili fakat Iz icin ayni seyi soyliyemiyecegim. Simarik ve laubali tavirlar sergiliyor. Cok yanlis secim dizi icin. Donelim dizide olacaklara; Iz Omeri de alip Fransaya gidecek, Defne Denizle evlenecek, Sinan amacina ulasamiyacak. Yabanci ulkede yasayanlar Asla Iz gibi hareket etmiyor, yabanci bir ulkede yasayan biri olarak Izin hareketlerni cok abartili buluyorum. Halka yanlis aktariliyor.
13.10.2015 - 17:41
5   6

Zey&Ker demiş ki;
Defne Ömer harikasiniz. Sinan da Sudeye aşık olsun kurtulsun artık karşılıksız aşklardan. mutlu olsun.
12.10.2015 - 15:58
8   0

Elya demiş ki;
Sacma Dizi oldu. Ama uzatti ya hic interesan degil artik
11.10.2015 - 21:50
0   6

Gubate81 demiş ki;
Romantik komedi den bol entrikalı dram dizisine dönüştü... Romantik komedi olduğu için bu kadar çok sevildiğini düşünüyorum. İzleyici kaybetme olasılığı var.
11.10.2015 - 13:02
0   0

ece demiş ki;
Diziye birden bu kadar oyuncunun dahil edilmesi olumlu olmadı.Dizi Defne ve Ömer üzerine kuruluydu, sevilmesinin nedeni de buydu.Oysa şimdi çok dağıldı.Diziye giren karekterler de çok kötü.Hiç mi iyi olmaz birisi.Bu kadar entrika olmamalı Brezilya dizilerine döndü.Saf bir aşk anlatılmaya devam edilmeli.Yoksa Kiraz Mevsimi'nin akıbetine uğrar ve kimse izlemez.Benden söylemesi.
10.10.2015 - 20:06
0   0

Canan demiş ki;
Sezzy arkadasim haklisin. Omerin eski sevgilisi, benden baskasina asik olmana izin veremem diyor, o halde neden senelerce yokmus? Ömer sanki bir oyuncak, istedigi zaman oynayacak ve sonra raf'a kaldiracak....dizinin eski tadi yok. Defnenin oyunculugu sanki bozuldu. Odun gibi, ne bir mimik ne bir hareket. Sudeyi de pek gözüm tutmadi, ve Deniz olanida. Tasarim calmak istiyor, Oh ne alâ!
10.10.2015 - 14:42
0   0

nazlı demiş ki;
defne gerçekten ömere yakışıor talnız ben hala ismailin yasemine olan tavrını anlamadım inşallah dier bölümlrerde birleşirler hepinizi çoooooooook seviyorum
10.10.2015 - 11:41
0   1

sezzy demiş ki;
Bir anda birden fazla oyuncuyu diziye sokuverdiler. Sinan.in eski sevgilisi, Omer.in eski sevgilisi, Yasemin.in eski sevgilisi. Entrikalar da cogaldikca cogaldi. Neriman, Necmi.nin acisindan entrika dusunemez oldu. Heni gelenler ona bu konuda epey fark atti. Omer, Defne.nin ona hediye ettigi o kitabi eski sevgilsine vermemeli idi. Karadayinin kucuk kizkardesi burda tam da fettan, bastan cikarici bir kadina donusmus, Sude de ondan asagi kalmiyor. Zaten sevgili konusunda pek saf olan Sinan.i uyutmasi hic de zor olmadi, ne de olsa Neriman.in kizi. Fragmani izledim de Defne ile Omer.in arasindaki buzlar erimis gibi. Onlarin birbirlerine baka baka ask acisi cekmelerine dayanamiyorum. Neyse ki gelecek bolumde ikisinin de yuzunde guller aciyor:)))Yasemin ise Iso.nun ayriligini hic farketmemis gibi hayatina devam ediyor.
10.10.2015 - 04:54
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler