logo

Hatırla Gönül 1.Bölüm izle

Özet: Yetimhanede büyümüş Gönül'ün iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve ardından iki erkek arasında kalmasıyla yaşanan olaylar...Yetimhanede büyüyen Gönül iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olur.İki erkeğin tutku dolu aşkları arasında kalır,hafızasını yitirir ve geçmişin,geleceğin arasında sıkışıp kalır
Yayınlandı: 13/10/2015
Serap74 demiş ki;
Dizi harika Cok guzel maralinda basta reytingi kötuydu AMa simdi super
18.10.2015 - 22:45
0   0

Brooke demiş ki;
Ay sükürler olsun, bir tane ask dizisi daha yapmadilar. Güzel bir diziye benzliyor. Tekin resmen bir piskopat !!!!!
14.10.2015 - 21:35
0   0

melis demiş ki;
niki degil nicole olacakti el aliskanligi arkadasin adini yaziyordum nerdeyse.sezzy peggy ann garner yazarsan ordaki filmlerden gizemli kasikler listsini bulabilirsin sanirim kiarak aska bakmiyorsunuz oraya not yazmistim herkese iyi seyirler fim gercekten muhtesem gerilimdi bence izlemenize deger herseyden önce tamamen farkli bir konu var alisilmisin disinda iyi seyirler
14.10.2015 - 09:53
0   0

melis demiş ki;
Herkese iyi aksamlar simdi bunun tekrarini biir arkadasta izlerim evet msfigo,musti nin dedigi gibi konusu nikole kidmanin filmini den alinti.sezzy ben hatirladim guzel biir filmini dizi olarak izlemem cunku konudan cikiyorlar .maalesef su bir gercekki bizim senaristler senaryolasmasi birbirleronden kopye crker gibi konular da dizilerle yapiyorlar hepsinin konusu belli Fakir madur masuma dizideki turkiyenin en zengini asik olur hatte 2-3 karekter bu dizilerin olmazsa olmazi die cogu dizide kural Boyle die.su an izledigim paramparcadada oyle olacaksa derhal biraktim ayni konular den biktik aartik.simdi Artikel tek cikar yol senaristler de yabanci Film den alinmis dizi yapmak ben Themen anladimda iki saatlik Filmdebüt nasil bir sezon olur belki iki sezon neyse iyi seyirler.
14.10.2015 - 02:17
0   0

sanem demiş ki;
Ayisigi beni dusundugun ve hatirladigin icin sagol. ben yorumunu gormedim cunku paramparcayi izlemiyordum, zor zamanlar geciriyordum ama simdi daha iyigim ve son bolumu izledim. yorumunu da okudum cok guzeldi zaten ayni fikirdeyiz ve sen her detayi yaziyorsun ben sadece cok kizgin oldugum sahnelerde dayanamiyorum yaziyorum:))
13.10.2015 - 23:39
0   0

Ayisigi demiş ki;
Diziye bakma ve bakmama arasinda kararsiz kalanlara bakmalarini tavsiye ederim. Ama bu bölümün ilk birkac dakikasini kanalin sitesinden bakin,cünkü önemli olan o birkac dakika burada yok. Türkiyede kadin cinayetleri malesef devamli oluyor. Cinayete kurban giden kadinlarin bazilari bosanmak istedikleri,birlikte olmak istemedikleri icin öldürülüyorlar. Kadina siddetin cig gibi arttigi bir ülkede böyle bir dizi cektigi icin Gül Oguz u kutlarim. Yönetmenligini merhamet dizisinde cok sevmistim,final sahnesi haric-:( Gönül de en cok sevdigim beni etkiledigi sahne cok zor durumda olsa bile cicekleri i sulamayi ihmal etmemesi oldu. Tekin gibi psikopat adamlar malesef var,ilk basta onlarin yanindayken kendimizi özel olarak hissederiz,ona baglaniriz. Tekin gibi adamlar yaptiklarindan pisman olmazlar,karanlik yüzü ortaya ciktigi icin ve kadini ayrilmak istedigi icin üzülürler. Tekin i oynamasi icin Onur Saylak i secmek cok dogru bir secim olmus. Ama dizi reyting canavarina yenilmeden ayakta kalabilir mi,bilemiyecegim. Ben Gönül ün hikayesini,Yusuf un bu hikayede ki rolünü merak ediyorum.
13.10.2015 - 17:10
0   0

Seva Hacilarova demiş ki;
Ben coooook begendim...Onur S. da,Gokce B. da,Engin O. de,cok sevdiyim oyuncular.dizinin senaryosu falan her sheyi begendim...Izledigime deydi)))
13.10.2015 - 12:26
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba SEZZY ve SANEM. Kiz Sanem sana paramparca da yasiyorsan bir Merhaba ver diye haber birakmistim -:)) Aynen dūsūndūgūn gibi Gönül darbeden dolayi hafizasini kaybediyor. Tekin 3 yildir evli olduklarina inandiriyor. Adam gündüzleri doktor Tekin aksamlari mūtavazi utangac ahmet!
13.10.2015 - 11:35
0   0

Naila demiş ki;
tekin saplantili biri degil bildiyimiz şizofren..
13.10.2015 - 10:10
0   0

sanem demiş ki;
Merhaba arkadaslar, Ayisigi senin de burda olman guzel. diziyi izledim ama benim kafamda oturmadi. Simdi Julide diyor ki 3 yildir evliyiz sonar 4 ay once yaziyor. yani simdi Gonul bu 4 ay icinde hafizasini kayb edecek ve Tekin ona biz 3 yildir evliyiz mi demis? Ben Tekinden korkuyorum rolunu guzel oynuyor. Yusuf zayiflamis bu dizide. ben Gonulun arkadasini hic sevmendim karekter olarak degil, oyuncuyu ve konusma tarzini sevmedim. Eve Donusu ben de izledim, bana cok basit geldi, ilk bolum sikiciydi, abisinin intikamini almak isteyen oyuncuyu"adini hatirlamiyorum"sevmiyorum seside cok kotu. basrol kizimizda becere bilirmi oda belli degil. bakalim zaman ne gosterecek.
13.10.2015 - 02:30
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler