logo

Kara Sevda 1.Bölüm izle

Özet: Kara Sevda 1.Bölüm izle, Kara Sevda 1.Bölüm tek parça izle, Kara Sevda 1.Bölüm 720p izle, Kara Sevda ilk bölüm izle, Kara Sevda 14 ekim izle
Birbirinden tamamen zıt hayatlar yaşayan Kemal ve Nihan büyük bir aşkta bir araya gelirler.Ancak o an birbirlerine eşit olurlar.Sonsuza denk beraberlik yemini etselerde hayat buna engel olur ikiside bunu acı bir şekilde tecrübe eder.Bir gecede tüm hayatları değişir Kemal Zonguldak'a Nihan ise aldığı kararın kollarına düşer.Ardan geçen onca zaman sonra Maden kazası Kemal'e seçenek sunacak bir karar verip ya saklanmaya devam edecek yada ortaya çıkacak.
Yayınlandı: 16/10/2015
Havva demiş ki;
Ella kisinin yorumunun üzerine daha sonra izledi mi merak ediyorum çünkü ben diziyi ilk izlediğimde bu kadar kendimi kaptiracagim bir dizi hayal etmemiştim
2 hafta önce
0   0

Serap74 demiş ki;
Cok guzel dizi burak Cok guzel
22.10.2015 - 00:14
8   2

Canan demiş ki;
Zerrin Tekindor´u ve Burak Özcivit icin bende bu diziyi izlemeye basladim. Ilk bölüm bazi elestirilere bende katiliyorum, ama basrol de olan kizi´i ben cok begendim, aslinda cok güzel bir kiz ve oyunculuguna da simdilik diyecegim yok. Ha birde sunu eklemek istedim Yüksel Ayrug´un yazisina gelince bir kismina bende katiliyorum, ama resim konusuna gelince, gercekten cok yetenekli ve basarili ressamlar var. O konuda yaniliyor. Bir 10-15 dakikada gördügü insani ilk cizimlerinin üstüne calisip gerisini aklindan hatirliyarak cikardiklari resimciler var, Mesela karikatürcüler veya en azindan polis ressamlarini bir düsünün, görmedigi insanlari sadece taniklarin anlatanlarindan esinlenerek muazzam cizdiklari fantom resimleri bir düsünün, ve dizideki kiz da yetenekli bir ressam rolünde, bu hic de garip degil .Neyse artik umarim ikinci bölüm daha güzel olur. Dizinin ismi bence iyi olmus. Kara sevda konuya uyuyor. diger Kara ile baslayan diziler icin birsey diyemiyecegim ama
21.10.2015 - 15:51
1   2

MSFIGO demiş ki;
Ben galiba dizinin özetini yanlis anladim. Sürekli fragman gösterilirken maden ocaginda olan kazayla ilgili islenecegini düsündüm. Aslinda bununla ilgili bir kac bölümlük cekilirdi dizi. Cika cika kara sevda oldu. Neyse, bir sans vermek lagzim. Bende Burak so sakilli haliyle ne kadar degismis ve yasi ilerlemis diye düsündüm. Aninda eski haline döndü ;) Allah adama bir kas göz vermis, bak bak doymuyor insan ;) Neslihanda fena bir kiz degil ;) Düzgün bir fizigi sahip, cekik gözleride hos. Konusmasi biraz zor.
17.10.2015 - 18:33
0   1

Dilara demiş ki;
Evet klişe şeyler var gibi :)) ama ben çok beğendim ilk bölümü :) neşeli güzel dizi. ! :) evet hayatta gerçekten büyük tesadüfler olabilir... ve aşkın nezaketi güzel.. oyunculara başarılar :)
16.10.2015 - 19:19
2   1

Ella demiş ki;
Olmamis, olmamis, olmamis, diziyi burak ve zerrin tekindor icin izledim, basrol kizi tanimiyorum, ama gordugum kadariyla basrole uygun degil!!! Neyse birinci bolumde cuvalladilar ve Ben zerrin tekindor icin bile izleyemicem. Bu kadar sacma tesaduflerin ve hizli gelisen olaylarin oldugu diziye vakit harcayamicam. Izleyenlere iyi seyirler.
16.10.2015 - 18:50
1   3

Ayisigi demiş ki;
Tv elestirmeni Yüksel Ayrug un diziyle ilgili cok begendigim bir yazisini paylasayim: Dizi film senaristlerinin pek çoğu, hayatın tesadüflerden ibaret olduğu gibi tuhaf bir fikre kapılmış görünüyor. Evet, kader insanlara sürprizler hazırlamaya bayılıyor ama bunca tesadüfün sadece dizi karakterlerine nasip olması da seyirciyi aptal yerine koyma gayreti olarak algılanıyor. Bu girizgahı, Star'ın yeni dizisi Kara Sevda için yaptım. Kız, hayatında ilk kez otobüse biniyor ve esas oğlan ile karşılaşıyor. Nasıl oluyorsa, iki dakika gördüğü çocuğun kusursuz bir portresini çiziyor. Yine nasıl oluyorsa, çocuk, alışveriş için gittiği bir AVM'de kendi portresinin bulunduğu sergiyi görüyor. Nasıl oluyorsa, kızın ailesine ait yatın bağlı olduğu marinada esas oğlan da boyacılık yapıyor. Nasıl oluyorsa, İstanbul'da sadece bir tek gece kulübü varmış gibi çocuk, yoldan geçerken kızı kulüpte doğum günü kutlaması yaparken görüyor. Ve nasıl oluyorsa, çocuğun hayattaki en iyi arkadaşı olan kadın, o çocuğun sevgilisinin muhtemelen gerçek annesi çıkacağa benziyor. Çocuk, maden mühendisi olup şirkette ortaklığa kadar yükseldiğinde önüne gelen ilk ihaledeki rakibi, sevgilisinin yeni kocasının şirketi çıkıyor. Tamam, aşk tesadüfleri sever ama tesadüfe de bu kadar aşık olunmaz ki... Aslında Burak Özçivit'in dizideki 'binbir surat' halini ve giderek istim tutan oyunculuğunu yazacaktım. Ama 'tesadüfler' izin vermedi ki... Bu arada ismi 'Kara' ile başlayan Karadayı, Karagül, Kara Ekmek gibi dizilerin ekranda tutunması, Ay Yapım'a yine totem yaptırmış. Her şey tesadüf ama dizinin ismi değil!
16.10.2015 - 11:32
1   0

Ayisigi demiş ki;
Rbk nin yazmis oldugu yorum Sanem. Yazdigini begendim ve bende öyle dūsūnūyorum.
16.10.2015 - 10:32
1   0

sanem demiş ki;
Ayisigi RBK yorumum demissin, hangi yorum?:))
16.10.2015 - 03:12
1   0

taner demiş ki;
oyuncular cok iyi ama , hikaye gercekten coook ama cook buyuk bir Klise ayni senaryoyu kac defa izliycez yahu....
15.10.2015 - 17:56
2   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler