logo

Kara Sevda 2.Bölüm izle

Özet: Boğazda suda kaybolmaya yakın kendisine uzanan eli tutan Nihan geçmişle yüzleşir anıları tazelenir.Aşk olduğu adamı unutamayan Nihan Kemal'in peşine düşer.Kemal ise Emir Kozcuoğlu'na büyük bir rakiptir Nihan'ı karşısında gördüğü an şok yaşar.Beş yıl aradan sonra ona karşı ilk gün ki gibi duygular beslesede öfkesi derindir bir an evvel işlerini halledip Zonguldak'a gitmek ister.Leyla ise Kemal'in intikam duygusunun farkına varır onu uyarır.Nihan Kemal'e giden yolun Leyla'dan geçtiğini bilir ve onu bulur söylemek istediği onca şey geçmişindeki sırrın altında ezilip kalır ve söyleyemez ve yaşadığı çaresizlik Kemal'deki külleri alevlendirir. Ailesi Kemal'in dönüşünden memnundur abisi Tarık'la arasını iyi tutmaya çalışan Kemal kız kardeşinin Nihan'la olan ilişkşsini öğrenir.Ve kız kardeşinin ondan sakladığı daha pek çok şey vardır.Kardeşi için yıllardır zorunlu bir evliliğe evet diyen Nihan yeni gelen katı kurallarla artık daha fazla dayanamaz hale gelir.Kemal ve Emir karşı karşıya gelince herkes gardını alır.Nihan ise Kemal'in İstanbul'da olduğunu öğrenince korktukları başına gelir.Karşılaştıkları heran sevdalarını ateşleyecektir.İhale masasında Kemal Emir'e haddini bildirir.Emir bunun bedelini ödetmek için yeni planlara başvursada Kemal'in gelişi bomba etkisi yaratır. Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 23/10/2015
Türkan stein demiş ki;
Cok sacma bir dizi, bu kadar sacma tesadüfler, seyirci aptal yerine konmus, Sirf Leyla'ninn sirri ve Zerrin Teindor'un oyuunu icin sonuna dek izleyebilecegimi sanmiyorum
05.12.2015 - 20:47
4   15

Musti demiş ki;
Leylanin gecmiste hatirladigibi sir ne acaba.nihan kizkardesinin kizimi o zaman babasininda bir sirri var .tesadufler cok olmasinda ragmen dizi guzel..
28.10.2015 - 19:51
1   0

MSFIGO demiş ki;
Dogru ya Emir ismi ;)) Cananin sucu ;)
27.10.2015 - 17:39
0   1

Ayisigi demiş ki;
Merhaba CANAN. Sende Tekin de kalmissin -:) Onur Saylak cok etkiledi bizleri. Deniz sahneleri tabii ki sacmaydi ve cok tesadūflerle dolu bir dizi bu.
26.10.2015 - 22:08
1   0

Ayisigi demiş ki;
MSFIGO Tekin değil Emir-:)) Aklın HG dizisine gitti. Evet bende onu anlatmaya calistim iste , Kemal Nihan ask i temiz kalabilsin diye senarist Emiri Nihandan uzak tutmus -:) Leyla annesi ihtimalini bende dūsūndūm.
26.10.2015 - 22:02
1   0

MSFIGO demiş ki;
Bu arada Nihan ve Leyla birbirlerine benziyorlar. Gözler, saclar, bir benzerlik var. Bana kalirsa Leyla Nihanin akrabasi olabilir, hatta annesi bile, cünkü NIhanin annesi Nihana soguk davraniyor. Kizini sirf yasadigi hayatdan vaz gecmek istememesi yüzünden satmaya bile tesebbüs etti.
26.10.2015 - 16:03
2   2

MSFIGO demiş ki;
Nihanin iki kere suya düsmesi ve ayni sekilde ipin ayagina takilmasi zaten biraz sacma :) Ayrica gemi turu yapan bir kisi biraz daha rahat giysiler ve ayakabi giyse daha mantikli olur. Ben Nihani, yani Neslihani o kadar kötü bulmadim. Kemalin ortaginin yegeni bana cok daha antipatik geliyor. O oyuncu öyle. Neslihani ben Burakli uyumlu buldum. Selam Ayisigi, bence Nihan ve kocasinin birlesmemesi müslüman bir ülkeyle alakasinin oldugunu sanmiyorum. Buna benzer bir dizi vardi. Bedel. Orda kizi zorlamisti kocasi evlenmesi icin ve zorla sahipte olmustu. Bu seyirci icin zor tahambül edilen birseydi. Burdada Tekin takintili biri ve her istedigini elde eden biri. Bana kalirsa NIhan ve Kemal askini hic bir seyin kirtletmesini istemedikleri icin bu senaryo yazilmistir. Ayirca iki asik o yagmurlu gecede gemide sanki birlesti gibi oldu. Gösterilmedi ama öyle tahmin ediyorum. Kemalin her zaman Tekini Schah Matt etmesi hosuma gidiyor.
25.10.2015 - 18:43
0   3

sevgi demiş ki;
dizi guzel oyunculari da beyeniyorum
23.10.2015 - 18:11
2   2

Canan demiş ki;
Aslinda gündüzleri bile suyun icinde net görüntü olmaz'ken gece gece Nihan suya düsüyor ve Kemal karanlik da Nihani ayagina takilmis ipden kurtariyor. Aptalca senaryo ile degerli oyuncularimizi harciyorlar ya,..
22.10.2015 - 16:19
1   4

Canan demiş ki;
Ayisigi arkadasim haklisin, yazdiklarina katiliyorum. bende Tekin gibi mafya karekterli züppe birisi 5 sene icinde Nihan'a coktan zorlada olsa sahip olmus olmaliydi. Baska her türlü kadinlari elde edebiliyor bir tek Nihan'a sahip olamamis. Belkide tek sevdigi kadini onu sevmesini bekliyor.. Benim icin en güzel sahne o ihale sahnesiydi.Tekinin bozulmasi güzeldi. Nihan aslinda cok güzel bir kiz ama onu güzel giyindirmiyorlar her kadinin yaninda sönük kaliyor sanki, Leylanin yaninda bile, Kemalin kiz kardesinin yaninda bile. Benim tahminim de Ayisigi arkadasin tahmini gibi Kemal o patronunun yegeni ile evlenecek sirf Nihandan intikamini alabilmesi icin. senaryoda bekledim olmadi, Kemal o besyüz binlik cek'i Tekinin babasinin yaninda ve diger önemli adamlarin yaninda geri vermesini beklerdim. Sessiz sedasiz oldu. Kemal Nihan ile tokalasirken Nihanin bileginde o sonsuz isaret duruyordu, ama Kemal sildirmeye calismis, sonsuz isareti oldugu belli olmuyordu artik.
22.10.2015 - 02:01
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler