logo

Analar ve Anneler 1.Bölüm izle

Özet: Kader Anadoluda yaşayan yetim bir kızdır,hayali sevdiği adama kavuşmak iken diğer taraftan kendisine göz koyan bir başka adamın varlığından habersizdir.Kader ve Mustafa bir gece köyden kaçıp evlenmeye karar verirler fakat takihsizlik peşlerini bırakmaz.Kader'in trk kurtuluşu kötü terk edip istanbul'a akrabasının yanına gitmektir.Ünlü bir avukatın kızı olan Zehra üniversteye başlar fakat özgürlüğün ahengine fazla kapılır.Zeliha okulda tabıdığı Murat'la evlenir.Murat ise hırslı kafasına koyduğunu yapan bu uğurda Zeliha'yı bile ikinci plana atabilecek bir adamdır.Zeliha'yı kaçak olarak yaşamaya mahkum eder.Birde çoçuk beklemektedir.Dokuz ay sonra Zeliha ve Kader karşılaşır ve birbirlerinin hayatını değiştirirler.Analar ve anneler aynı evlat için savaşmak zorunda kalan iki kadının hikayesidir. Analar ve Anneler son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölüm hakkında ki yorumlarınızı bekliyoruz, sitemize destek olmak için bölümlerle ilgili yorum yapabilirsiniz.
Yayınlandı: 24/10/2015
Berran demiş ki;
Selam Hülya Arkadas, mesajini aldim cok tesekkürler:-)Ben ara sira Selincime soruyordum nerde oldugunu? ve hangi diziyi izleyecegini?...sagolsun yazdi ve geldim.Ve 2 bölümüde izledim.Daha güzel olabilirdi.Sibel Kobali hic izlemediydim.Ancak yüzünü cok eskitti Magazinciler sayesinde Okan ve BINNUR KAYA,NAZAN KESAL ve Hazar icin izlenir. Genc yetenekler citalarini bayagi yükseltenler. 3 Fidanin idam edildigi yillardaki olaylar konu alinmak istenmis.Kanal ATV olunca 2 kez düsünmek lazim karar vermek icin. Benim o KANALA güvenim yok:-((( Galiba Lalaylom izleyecegiz belki- yalniz KAFES diye bir film ÜLkücüler tarafindan ilk kez yapilmis.Onu izlemek isterdim. LaLemin bugün dönmüs olmasi gerekiyordu.Arjantinden ,Oda Jetlake atlattiktan sonra katilir.AYSE Arkadasada bahsettim, Sen ve onlara sadece ve sadece IGNORE edilmesini tavsiyeden baska elimden birsey gelmiyor.Selincm uyguluyor. Hepiniz uygularsaniz Harika olur!!!Iyi geceler.Hosca kal ve sevgiyle kal C K K li arkadasima ITK lidan*_*
30.10.2015 - 20:24
0   0

gizem demiş ki;
çok sevindim burada sizi görmeye devam edeceğimiz için. artık engin tecrübelerinizden yararlanırız bol bol. ama neden şikayetçisiniz onu anlamadım? birden ortaya çıkıp hiç üzerinize vazife olmadığı halde kin kusan siz değil miydiniz? ne oldu siz söylediniz, ben söyledim oldu da bitti maşallah mı? büyür de unutur inşallah mı? altmış dört yaşındaşınız, oldukça da hareketli bir hayatınız olmuş üstelik. demek ki hayatınızı dün dündür bugün bugündür felsefesiyle yaşamışsınız. ne güzel. sizden öğreneceğim çok şey var. görüşürüz teyzecim.
29.10.2015 - 10:07
0   0

hülya demiş ki;
Berran arkadaş merhaba! Seni selamlamakta biraz geciktim, çünki beklemediğim bir şey oldu ve artık yazmaz dediğim birinin birden alıştığımızın aksine hemen ilk günden değilde ben yazdıktan sonra bu diziyede yazmaya başladığını gördüm. O da yetmemiş gibi geçmişten bir kişinin aylar sonra,sırf bana laf sokmak için sayfaya yazıp saçma sapan şeyler yazdığını okudum ve buraya yazıp yazmama konusunda biraz tereddüte düştüm. Görülüyor ki bu iki arkadaş Selin ve LaLemden sonra beni de takibe almış. Hele bunlardan birinin bu kadar uzun bir süre sonra özel olarak sayfaya sırf çoktan bitmiş bi kavga nedeniyle sırf laf sokuşturmak için girmesi beni hayretler içinde bıraktı. Neden zamanında söyliyeceklerini söylememiş diyeceğim ama zaten o zaman söylemediğini bırakmamıştı o ve iki kumpanı. Kalanlarıda ben sayfaya yazmayı bırakmış olsam yorumları devamlı okuduğumu yazmıştım. Konular tazeyken herşeyi söyleye bilirdi. Aylar sonra bitmiş bir kavgayı bu sayfada devam ettirip bu sayfanında huzurunu bozmak niye diye mantıklı bir soru sormanın manası yok Selinin dediği gibi.Yakında üçüncüsü de damlar. O zaman bu kişilerle muhatap olmamak için paramparçaya yazmaktan şimdide Kara Sevdaya da yazmak istiyordum ondanda yine bu sebepten vazgeçmiştim . Neyse galiba Selin haklı kaçmanın sonu yok ve bunların kini bitmez. Bunları sana ağlanmak için yazmıyorum ve amacım aranızdaki muhabbete laf söylemek değil aman yanlış anlama! Bende başkalarının ilişkilerine karışmayı ilkel bulanlardanım. Amacım sadece sana neden geç yazdığımı izah etmek. Dün Selinle telefonda görüştükten sonra onun da bu ikiliye (yakında üçlü olacaklardır) rağmen burada yazmaya devam edeceğini öğrendim ve bende bu konuyu bir daha açmamak üzere bir yana bırakarak hem buraya hem Kara Sevdaya yazmaya karar verdim . Sonrada Aslantuğ ve Yıldırımın bir dizisi başlıyacakmış ona mutlaka yazacağım belki sende oraya gelirsin. Seni, LaLemi ve tabii sizin muhabbetinizi severek izleyen Ayşe arkadaşı da aramızda görürsem sevinirim. Belki biz hoşgörülü muhabbetimizle başkalarına da örnek olur kin ve nefretin dünyayı çirkinleştiğini onlara gösteririz. Bu arada inşallah senin dizimizi seyretmeye vaktin olmuştur. Ettiysen dizi hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim. Bende daha önce yazdığım gibi Kobalı beğenmedim. Ona Gönül İşlerindeki rolü çok yakışmıştı. Neyse dediğim gibi belki zamanla açılır.Okan Yalıbıkı Hatırla Sevgiliden sonra böyle bir rolde görmek insanın içini acıtıyor. Tabii tamamen duygusal bir durum. Yoksa o her role yakışan oyunculardan ve yine ilk yorumumda belirttiğim gibi sırf onun için bu diziye bakılır. Dizi hepimize hayırlı olsun der seni tekrar sevgiyle selamlarım. Herkese kolay gelsin.
28.10.2015 - 10:47
0   0

gizem demiş ki;
Beş ay ne çabuk geçti değil mi hülya hanım teyzecim, bana bir ay gibi geldi. rüzgar gibi geldiniz, birden ortaya çıkıp benim hakkımda ne nedir, değildir bilmeden yorumlar yaptınız. üstelik kankinizin bile kankiniz olduğunu bilmeden hop olaya atladınız. sonra da sizi bulana aşkolsun. paramparçanın tıpkısının aynısı olan hayatınızla bizi etkilemiştiniz oysa. bakın benim kırık kolum ile de bayağı bilirkişilik yapmıştınız. sonra bacı demem üzerine teorileriniz vardı, burada muhatap olduğum insanlar için sizi ilgilendirmediği halde laflar söylediniz. vs.vs.vs. sizden farklı düşünenlere tahammül edemiyorsunuz, burada farklı fikirlere nasıl katlanacaksınız acaba? yoksa sadece ayışığı ile benim fikirlerime mi katlanamıyorsunuz? başkalarının pardon bizim meselelerimize karışmak galiba hobiniz. beş ay boyunca ah ne üzüldüm siz yoksunuz diye anlatamam. madem buradasınız bundan sonra bende arada uğrarım. ne de olsa tanışıklılığımız eski değil mi efendim. o günlerin hatırı var. hoşgeldiniz.
25.10.2015 - 17:09
0   0

Berran demiş ki;
merhabalar Hülya denek buraya karar verdin bakmaya?Beni SELIN arkadasim davet etti bende bende DAVET 'e icabet ettim;.))))AYSE kardeste izler tahmin ediyorum.70 yillarda gecmesi bakimindan.zira bende bire.bir yasadim.Ve kisa bir zaman sonra ayrildim Tr,den!!!! LaLemde Yurtdisindan gelince katilir,Ben henüz seyretmedim.DEDIKODU: SINEM KOBAL , hic begenilmemis!!!(KAYNAK.SÖZCÜ gazetesi)kader karakteri ve orhan yalabik begenilmis...iyi seyirler yollari acik olsun.
25.10.2015 - 16:16
0   0

Ayisigi demiş ki;
Diziyi seyrettim ama kendi acimdan konusuyorum bir sey eksikti,oda bana duyguyu geciremedi. Biraz paramparca dan esinlenmisler,simdilerde cok moda olan cocuk karisikligiyla ve dönem baharatiyla harmanlayip sunmuslar bizlere-:))Okan Yalabik in canlandirdigi psikopat Ayhani cok sevdim ben. Hernekadar yegeninin karisina göz dikip yegenini acimasiz bir sekilde öldürmesini cok canice bulsamda. Ikinci psikopatimiz da Mustafa nin babasi,oglunun sevdigine göz dikip tecavüz ediyor kadersiz Kader e. Iyi ki tecavüz sahnesini göstermediler,üstü kapali gectiler. Keske Kader sadece istenmeyen gelin olarak kalsaydi ve tecavüz olayi hic olmasaydi..Umarim köyün delisi tecavüz edenin Salih aga oldugunu ortaya cikarir,Mustafa babasini delik desik eder o zaman herhalde. Al sana agir bir drama.Kader ve Tahsini oynayan oyunculari Medcezir de iki sezon seyrettim,burada cok farkli rollerdeler. Ahh Tahsin birde o biyiklarin olmasaymis-:)) Sinem Kobal i daha önce hic seyretmedim,oyunculugu da wow dedirtecek cinsten degil. Sinem benim kafamda hep degistirdigi sevgililerle yer etmistir. Kafama taktiklarim Salih aga güclü bir adam,dünyayi ben yarattim havalarinda bir adam nasil olurda dürbünü arabasinda tutmaz da,agac altina gizler durur? Bu arada Salihi oynayan oyuncu bir önce ki dizisinde azili katildi burda da tecavüzcü. Kafama takilan bir diger olayda Zeliha 8 aylik hamile,tam ertesi gün Isvece gidecek,bunca zaman söylememis Nerimana torunu olacagini tamda o ani beklemis. Ehh beklemiste böylece analar ve anneler olmus-:)) Kaderi ise 8 aylik hamile bir kadini nasil erkeklere satmak isterler anlamadim gitii. Bunca ay beklemisler karni burnundayken uygun görmüsler! Dizi yetmisli yillarin siyasetini anlatmiyacak,sadece o yillarin dramasini anlatacak herhalde. Karagül dizisine bakan bir yakinim bu dizinin orada ki Ebru ve Narini cagristirdi dedi,bilemiyecegim. Ben daha simdiden Kader ve Tahsini birbirlerine yakistirdim-:)) Tahsine Zeliha dan hayir gelmez. Kader sanki bana o bebegi sahiplenecek Nerimanin evine iyice yerlesip gercegi Zeliha dan sakliyacak gibi geldi,bakalim olaylar nasil ilerliyecek. Neriman da Zeliha yi asla kabul etmemis ama hic tanimadigi Kadere kollarini ve evini aciyor,ilginc bir karekter. Binnur Kaya yi daha önce hic izlememistim ama göz gezdirmistim daha önce ki komedi dizisine.. Onun oldugu bazi sahnelerde ben tamam simdi bir śaka anlatacak ve güldürecek bizi diye düsündüm ve güldüm. Mesela hastane sahnesinde hamile gelini Zeliha yi görüp kendini yere attigi sahneyi ben komik buldum-:) Kadini komedyen olarak gördügüm icin-:) Reytingleri iyi gelmis,yolu acik olsun...
24.10.2015 - 18:42
0   0

hülya demiş ki;
Merhabalar. Nihayet 70 li yıllarda geçen bir dizi daha. Sırf Okan Yalabık için bile seyredilir. Kobal yakışmamış diziye ama belki zamanla adapte olur. Biraz fazla dramtik başladı ve 70 li yılların politık havasını pek verememişler ama yinede güzel. Ağırlık zamanla neye verilecek merak ediyorum. İnşallah sadece bireysel dramlarda çakılı kalmaz ve memleketin halini de biraz görürüz. Herkese kolay gelsin. PS: Selin ciğim telefonda konuştuktan sonra Türk klavyesiyle yazma programını dediğin gibi ayarladım. Sen LaLem i bekliyelim demiştin ben beklemeden geldim, burada kendime bir yer ayırayım dedim;) Senide en kısa zamanda beklerim. O da gelince inşallah bize katılır. Sen ona not bırakırsın yazdığı sayfaya artık. Selam.
24.10.2015 - 12:15
0   0

Ilknurcuk demiş ki;
Bence süper ayrica Sinem Kobal gayet güzel ve yetenekli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.10.2015 - 23:05
0   0

serap demiş ki;
Muhteşem bir dızı bence dızıler içerısınde ses getırecek bir dızı.... Kadınlar ve yıne kadınlar.... Çekilen onca acı ve haksızlık ancak bu kadar guzel işlenebilır. Ay yapım yıne guzel bir yapıma imza atmış insallah reytıng kurbanı olmaz uzun Ömürlü olur dıye tahmin edıyorum ve tum oynuyan Sanatçıları tebrık edıyorum..
23.10.2015 - 21:20
0   0

bülent demiş ki;
bikere diziye bayıldım binnur kaya inanılmaz 180 derece ters bir karakter de metin akdülger den korkuyordum gene medcezirdeki gibi bir rol mü verecekler bir dizide diyordum ama ondada ters köşe oldum bence medcezirdeki rolünden sonra burda cok sevilecek ama beni en cok şaşırtan dizi bittikten sonra oldu medcezirin eylülü burda kader muhteşem oyunculuk hele o tecavüz sonrası karşılastıgı yoldaki yardım etmek isteyen adam la olan diyaloğu süper oyunculuk senaryo harika valla ne yalan söylim metinle hazar beni ters köşe yaptılar ve bu rolleri onlara verenlerede teşekkür etmek lazım ay yapım helal olsun inşallah çok uzun soluklu bir dizi olur herkesin emeğine sağlık nazar etmeyelim de çabuk kalkmasın dizi Aslında dizinin ismi anlat istanbul olabilirmiş yada buna benzer bişey neyse izlemeyenler mutlaka izlesin
23.10.2015 - 15:35
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler