logo

Analar ve Anneler 2.Bölüm izle

Özet: Zeliha, Neriman'dan duyduğu yalanlardan sonra tüm herşeyi arkasında bırakarak ülkeyi terk etmek ister fakat tarifi olmayan içindeki annelik duygusu onu bu kararından caydırarak bu fikrinden vazgeçmesini sağlar. Bu saatten sonra Zeliha, Tahsin'den de yardım alarak bebeğini bulmak üzere araştırmalara başlayacaktır. Olaylardan ve gerçeklerden haberi olmayan Kader de Neriman'ın kendisine verdiği minik bebekle gün geçtikçe iyice yakınlaşmakta ve annelik duygusuyla her geçen gün daha da fazla bir şekilde bebeğe bağlanmaktadır. Merak edilen soruların cevabını bulacağı 2.bölüm Perşembe akşamı izleyicilerle bulaşacak. Analar ve Anneler son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 31/10/2015
Ayisigi demiş ki;
Ahh ahh önümüzde ki bölümde kader bebegi zeliha ya götürüp veriyor. Ters köse oldum-:))
30.10.2015 - 21:48
0   0

Ayisigi demiş ki;
Hūlyaaa kizzzz yorumun nerede kaldı, bekliyorum bak-:)) bu bölüm reytingler pek ic acici gelmemis 11 sirada. Ilk ona giremeyen diziler pek uzun ömürlü olmazlar. . Birseyi merak ettim bende gizemle buranin disinda da görūsūyorum ama yeni bir diziye yazmasi icin davetiye yollamiyorum buradan,ona söylemek istedigim birsey varsa da aninda kimsenin ruhu duymadan cagimizin iletisim araclarindan yapıyorum hic reklamini yapmadan -:)) Bu arada buradan Gizem e bir hosgeldin diyeyim-:) .
30.10.2015 - 14:32
0   0

Ayisigi demiş ki;
Simdiye kadar baktigim diziler icinde gördügüm en sacma sahnelerden biri Kadar in catismalar aninda ates hattinda oradan gecmesi yere cömelmesi. Bir diger sahnede kollarini kesen Zelihanin baygin bir haldeyken bir anda araba icinde dur deyip Kader ve bebegini görmesi ve hatirlamasiydi-:)) Kader bebegi iyice benimsedi,birde analik hormonlari devrede,bebege iyice sahiplenecek. Zeliha nasil ispat edicek bakalim bebegin esas annesi oldugunu,DNA da yoktu herhalde o yillarda. Mustafanin babasini yakacagi sahneyi iple cekiyorum. Burak Tamdogan i iki sezon izledim,burada da yine serefsiz ve katil rolünde,off hic cekilmiyor. Adam güpegündüz elinde silah gidip zavalliyi öldürdü. Köyün delisinin 9 ay boyunca hic kimseye görünmeden yumurta calarak yasamini sürdürmeside ayri bir muamma. Neriman hic tanimadigi Kadere yardim ediyor,ona kol kanat oluyor ama gelinine düsman. Oglunun o olaylara karismasinin sebebi Zelihayi görüyor,halbu ki gördükki ilk bölümde yürüyüslerde Zeliha saskin bir ördek gibiydi,eyleme katilmaya korkan,cekinen. Babasida Zeliha ya sirtini cevirmis Muratla evlendi diye,ilginc. Yegenini gözü kirpmadan öldüren Ayhan in ayni sekilde ablasini bile öldürecek kapasitesi var,birde Zeliha takintili,yegeninin karisina gözünü dikmis ezik adam. Istanbul da hic baska kadin kalmadi sanki sana-:)) Tahminim gibi o yillari yasananlari anlatan sahneler tek tük,nice daha basarili dönem dizileri gördük.
30.10.2015 - 00:25
0   0

Musti demiş ki;
1.bölüm basi sikiciydi ama sonunda dogru anlam kazandi.o yillarda yasamis biri olarak izlemeye degermi bakacagiz.
29.10.2015 - 18:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler