logo

Kara Sevda 4.Bölüm izle

Özet: Leyla'nın oyunu üzerine Kemal ve Nihan karşıkarşıya gelir ve artık konuşup eteklerindeki taşları dökme fırsatı doğmuşturEmir ise Nihan ve Kemal'i görür son derece sinirlenir mümkün olsa Kemal'i bir kaşık suda boğacaktır.Ancak aksi olmaz artık Kemal'i geçmişiyle yargılayacak elinden geleni arkasına koymayacak bir Emir vardır.Nihan bu karşılaşmadan son derece mutludur ancak Kemal konuşmaya bile yanaşmaz.Nihan söyleyemediği sırlarıyla boğuşurken karşısında bambaşka bir Kemal'in olması aklını karıştırır.Nihan eski Kemal'e ulaşmak için yüzleşmeye kararlıdır.Asu ise Kemal'e karşı yoğun hisler besler bunun üzerine araştırma yapmaya karar verir fakat Kemal ve Nihan'a dair öğrendikleri kalbini incitir.Önder ise Kemal'i öğrenine kızını korumak ister.Hemen aldığı bir kararla hayatları deiğişir.Kemal ise Tarık'a yardım etmek isterken yanlış birşey yapar ve iki kardeşin arası açılır.Salih ise Kemal'le konuşup Zeynep'e olan aşkından bahsetmeye kararlıdır.Ancak Kemal'den duyduğu şeyler Zeynep'le aralarındaki farkı gözüne sokar.Zeynep Nihan'ın desteğiyle ajansa gider ve görüşme yapar.Kemal ise katıldığı bir televizyon programında bazı gerçeklerin farkına varır hesap sorması gereken başka kişilerinde olduğunu düşünür.Nihan ise Kemal'e ulaştığını düşündüğü an aralarında bir uçurum olduğunu ve artık eski Kemal'in olmadığını görür.Emir ise Kemal'i yenmek için en büyük zaafına el atar.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 08/11/2015
MSFIGO demiş ki;
Kemalin Nihana böyle nefretle yaklasmasi dogru degil. Hele o söyledigi igrenc laf "basit birsey yasadik" demesi affedilir degil. Sonucta Nihan onu kandirip bir köseye atmadi. Ayrildi ondan. Ayrildiginda agliyarak ayrildi. Kemalde biraz düsünmeyi bilseydi herhalde anlardi Nihanin isteyerek ayrilmak istemedigini. Nihani biraz yasina göre giyrirelebilirler. Neslihan güzel kiz. Gözleri uzak dogulular gibi. Fizigi hos. Bazi yerlerde biraz diksiyonu degisik olabilir. Mesela vapurda Kemale, "sen benimle nasil konusuyorsun" dediginde fazla duygu yoktu. Yada igrenc Emir onu evlenme yil dönümünde rahatsiz ederken, yatak odasinda "bunu yapmamistin bir" derken ordada sinirledigi pek belli olmamis gibi görünüyordu. Ama daha genc ve ilerde kendini asabilir. Tarikin o köske gelip etrafa aptal aptal gülmesi hosuma gitmedi. Kemalin kiz kardesi ve Nihanin ikizi uyuyorlar. Cift olarak daha cok yakistiriyorum.
07.11.2015 - 14:09
1   3

Selman demiş ki;
Merhabalar diziyi güzel kaliteyle izledim sayenizde teşekkürler ddizi, 5. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak acaba sitede bulamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

Admin Notu: Fragman henüz çıkmadı, takipteyiz çıkar çıkmaz ekleyeceğiz
06.11.2015 - 00:06
1   0

MSFIGO demiş ki;
Aldatilmak kolay degil. Hele hele bunu kiz kardesin ve evlenecegin erkek yapiyorsa. Vildan nasil kardesinin evlenecegi erkegi elinden almissa, erkekde kendini ayartlattirmis. En kötüsüde dügün günü ortaya cikiyor. Zavalli Leyla. Anladigim kadariyla bu cift pekde huzurlu degiller. Emir kafadan arizali. Simarik, katil, ukala, ne varsa, bunda var. Üc kadinla koltukda oturup kadinlar gömlegini cikarirlarken, aboo dedim, ne oluyor bunlara ;))) Hele Emirin o piskopat haliyle masanin üzerinde ne varsa firtlatmasi. Iyi oyuncu. Bakislariyla oynuyor. Iyki Nihanla Kemal mercimegi firina sürmüssler ;) Piskopat Emire iyi olmus. Kemalin abisini hatali bulsamda birazda ailenin sucu. Kemale hep „iyi yaptin oglum, birtanecik oglum“ diyerik kardesleri düsman ediyorlar. Daha dogrusu bu düsmanlik abiden geliyor. Ondada mutsuzluk var.
05.11.2015 - 15:26
0   0

Hasan demiş ki;
Azerbeycandan Selamlar ))) Coook Guzel Dizi hayranlikla izliyorum )))
05.11.2015 - 09:53
2   0

elif defterdar demiş ki;
Su nihani oynayan kizi kim secmis Allahaskina. bu kadar kötü bir oyunculuk görmedim. nasil yapmacik yahu.
05.11.2015 - 09:39
0   7

səfa demiş ki;
Anlaşıldı bu diziyi iki karakter taşıyacak Leyla ve Kemal...bide az cok emir var ...bu Nihanı oynayan oyuncuyu hangi akıla hizmet kadroya almışlar hala yakıştıramadım...hic Kemala yakışmıyor ...Kamalın yanında yok ki kayıp...seside rahatsız edici ezbere şer söylüyor...Ertogrulu izledim canlı...ardından netden Eve dönüşü..sorra uyku sarmadıda bu bölümü daha izleyim dedim....bu kadar...hayırlı olsun ...bu nihanla ancak bu kadar iznenir...ay yapıma başarılar kopya yapıp izleyiciye yutdurmayı adet edindi...Neyse ya emek var..saygı ama ufff dedirtecek kadro ve kopya cok ((((Aslı daha cok yakışıyo Kemalin yanına!!!uykum dahada kactı...allah senariste kendi düşüncesini versin bütün dizilerden kopya yapma zekası degil...en iyisi agzımı daha fazla bozmadan noktalayım...
05.11.2015 - 02:56
0   1

Canan demiş ki;
Kemalin abisi Emir ile is cevirecegi belliydi! Herhalde Emirin ne kadar tehlikeli bir ruh hastasi oldugunu bilmiyor yada sezdiremiyor ve kardesinin rakibiyle Kemalin arkasindan is cevirmek istiyor...Ama ne olursa olsun bir kardes baska kardesi bu sekilde arkadan vurmak istemesi garibime gitti. Yasi basi yerinde, kendi ayaklarinin üstünde durabilirdi, mutsuzlugundan kardesini sorumlu tutmasi kin gütmesi gercekten cok garip. :bence Kemalin abisi üvey olabilir, belki bu yüzden babasi ona kötü davraniyor, Öz oglu olmadigindan... bölümde hep kardeslerle problemler ortaya konuldu....Vildan enistesini ayartmis....sonrada ben yillardir onun dibimizde babamin oturdugu evde oturmasina izin verdim diyor, bundan rahatsiz oluyordu da o halde yillardir kendisi neden baska yere tasinmamis, yakin olmak istemiyordu da? Leyla baba evini korumus en azindan. Gitmemesi icin bir nedeni varmis. Bence Nihanin babasi Emir gibi paraci birisiydi, aileye girdi paramparca etti... o yüzden bedel ödüyoruz diyor. Nihanin kardesi de bir sucsuz kizi istemiyerek öldürmüs Emir pisikopatin oyununa gelerek. Emirde ne Emirmis, Ayisigi arkadasin yazdigi gibi hem serseri, akli sirf seytanliga calisiyor, hemde Nihan\'a bes senedir dokunmamis. Bu konuda dizi cok celiskili. Sabirla Nihanin razi olmasini beklemis. Bir aciklama getirilmeli, yoksa dizinin bu konudaki senaryosu hic inandirici olmayacak, alay konusu olacak!
05.11.2015 - 01:43
0   0

Bade demiş ki;
Emir kozcuoglu kemalin kardesini kullanaca filim cok karisacak bolumleri sabirsizlikla bekliyorum
05.11.2015 - 00:43
0   0

furkan demiş ki;
Emir tarikla beraber kemalin kuyusunu kazıcak ya sinir kemal hala nihanı seviyo öfkesinede yenik duşüyo bü emir de tam bi salak kendisini istemeyen biriyle evli ama bu bi şeyler karıştırmış anlaşılan ya düşünemiyorum artık
04.11.2015 - 23:57
0   0

melis demiş ki;
Emir tam bir piskopat zavalli cocuga kendi hatirladigibi komplayla ailesine tehdit ediyor adilik bu.saplantili ruh hastasi..Leyla madem neden aciklamiyor nihana gercekleri yegeniyse.
04.11.2015 - 23:29
0   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler