logo

Analar ve Anneler 3.Bölüm izle

Özet: Kader,Neriman'nın yaptığı hileli oyunlarla Zeliha'ın bebeğini aldığımı öğrenir ve Zeliha ve Tahsin'i arar.Kader bebeği Zelha'ya vercecek mi?Kader'in aşığı Mustafa İstanbul'a çıkar gelir.Kader'i arayan Mustafa kuzeni Ayşe'ye gider.Zeliha ve Tahsin bebek aramaya çıkarlar doğru Neriman'a giderler.Zeliha Ayhan'la Kader ise tecavüzcüsüyle yüzleşirAnalar ve Anneler son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 08/11/2015
elly demiş ki;
diziyi izleyim dedim baktim yorumlara, peee herkes herkesi kinamis, cok tuaf :))))
13.11.2015 - 12:38
0   0

nazmi demiş ki;
var sıkıntıları konuşuyorlar. iki tarafa da söyleyinn ya da okumayın arkadaşım
13.11.2015 - 11:15
0   0

bülent demiş ki;
şakamısınız siz yahu burası dizi hakkında yorum yazma yeri burda bile tartışıp hakaretmi ediyorsunuz birbirinize harbiden hiç aynaya bakınca gülmüyormusunuz sanalda görmedigim biriyle sacma sapan nedenler yüzünden tartışıyorum sinirleniyorum falan filan diye dizinizi izleyin yorumlarınızı yapın başka yorum yapanlarada karışmayın herkesin hür iradesi var begenmesenizde saygı duymak zorundasınız bukadar basit
13.11.2015 - 04:07
0   0

anita demiş ki;
kızın adını geçiriyor, ima ediyor sen hala eski defterden bahsediyorsun. madem konuyu bilmiyorsun uzatma. ben biliyorum ve söylüyorum sana. bulaşmayın şu kıza. yerini mi dar etti?
11.11.2015 - 10:03
0   0

... demiş ki;
Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal oynuyo diye izlemek istedim. 1 bölümünü saldım yarısına bile varamadım beğenmedim çįktım.
11.11.2015 - 00:45
0   0

esref demiş ki;
Gizem Hanim, kimse bu sayfada size yönelik bir sey yazmadıgı halde siz birden sayfaya girdiniz ve eski hesaplarınızı kapatmaya çalişiyorsunuz. Size haklısınız veya haksiniz demiyor. Kavganızı bilmiyorum. Hakli veya haksiz olmanızda beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Burada söylenen sadece başka dizi sayfalarında olan olayları buraya taşıyıp bu sayfanın huzurunu bozdunuz siz ve korumaya aldiginiz ayisigi hanim, bunda bir yanlis varsa yazin üzerine konusalim. Alay ve polemikle cevap vermeniz üzücü. Ben rahatsizliklarimi yazdim. Gerisi size kalmis. Bu konuda sizin tarzinizda diyaloga devam etmeyi kendime yakistiramiyorum. Sizi sikazetlerinizle ve süphelerinizle basbasa birakiyorum. Esenlikle kalin.
10.11.2015 - 23:16
0   0

gizem demiş ki;
hemen dizi yorumu yapalım, eşref kızıyor... dizi biraz dram, biraz tarih, biraz sağ sol kavgası karışımı ortaya karışık salata gibi. biraz eski türk filmlerinden esinti. biraz daha şans vermeli bu diziye ama sonuç başarısız olacak gibi... bakın bundan sonra sizin taktiğinizi uygulayacağım. görev tamam. şimdi buraya yazma hakkı elde ettim. önce yorum, sonra laf. önce iş sonra fiş. hoşgeldiniz EŞREF bey mi desem, eşref saatinize mi denk geleyim mi desem bilemedim. vallahi yazılanlardan gözlerim yaşardı. ne kadar duyarlı, ne kadar hassas bir kişiliğiniz var öyle. hani o bayan bundan beş ay önce ortaya çıkıp benim yazdığım yorum sayfasına gelip hem bana, hem de kardeşime hakaret etmeseydi dediklerinizden oldukça utanacaktım. neden hep beni öne sürüyorsunuz onu anlamıyorum. bana yapılanlar yoksa hoşunuza mı gidiyor? yoksa o siz misiniz? bana bir iki nickle laf sokmak sizi kesmiyor mu acaba? daha kaç nickle geleceksiniz. hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
10.11.2015 - 21:06
0   0

esref demiş ki;
Dizide akicilik, ic icelik ve yogunluk yok. Olaylar sanki cesitli sahnelerde oynanan tiyatro oyunu gibi. O sagci solcu catismasi olaylari biraz hatirla sevgiliden esinlenmis gibi. Orada da kacirilan solcu ve asil sagci tarafindan kurtariliyordu ve onun yegeni burada kardesi kötü sagcilarin etkisindeydi. Zeliha dogumdan sonra cocugunun öldügünü ögrendi ama intihar etmege falan kalkmadi ama ikinci defa öldügünü ögrenince birden intihara kalkismasi inandirici degil. Herkesin birbirini tesadüfen hemen bulmasi da hic inandirici degil. Dizinin uzun ömürlü olacagini pek sanmiyorum. Bu bir iki cümle dizi yorumundan sonra bende diger konuya yöneleyim. Sergen bey yazdiklariniza katiliyorum. Baska dizi sayfalarindaki kavgalarin buraya tasinmamasi ve burada yazmayan yorumcularla burada hesaplasilmasini bende kiniyorum. Gizem hanima gelince, görünen manzara söyle kendisi buraya yorum yazmiyor sadece birilerine laf atmak icin giriyor. Birinci bölümde girip yorum yazan bir hanima hakaret eden iki yazi yazmisti. O hanim birdaha yazmadi herhalde bulasmak istemedi. Simdide baska bir yorumcuya laf söylemek icin giriyor. Kendisiyle ilgili bir kelime bile yazilmadigi halde ve burada yazmayan kisiler hakkinda sikayetlerini belirtiyor. Burasi sikayet bürosu degil. Ayisigi hanim buraya yorum yaziyor ama bu bölüm o da baska dizide yazan birilerine laf söyleyerek basladi. Simdide birbirlerini koruyorlar. Ona da lütfen bu sayfada bunu yapmayin diyorum.
10.11.2015 - 20:07
0   0

Sergen demiş ki;
Benim hakkinda konusuyorsan bana yönelik yaz, Ayisigi. Ben ne senin, nede baskasinin avukati degilim. Anlamadinsa yorumumu, yeniden yazayim. Hepinizin burda sürekli kavga etmenizden gina geldi. KINIYORUM!!!
10.11.2015 - 18:48
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayhan ablasina Zeliha icin karim olacak o benim diye haykiriyor fragmanda. Ah be kadin anlasana zeliha takintili kardesinin oglunu kötü emelleri icin yok ettigini. Burasi paramparca yerini bile gecti ve polemik yeri oldu,bari iki kelime dizi hakkinda yazayim dedim-:)
10.11.2015 - 11:33
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler