logo

Karagül 94.Bölüm izle

Özet: Narin ve Ebru olan biten üzerine yüzleşmek isterler Narin ise Ebru'ya engel olmak için elinden geleni yapacaktır.Narin çabalasada nafile çırpındıkça daha çok batıyor artık oda farkında hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Katil oldum paniği yaşayan Narin olnaları anlatacak mı?Ebru ise ondan habersiz hayat kurmaya çalışan kızlarını ikna edebilecek mi?Kendal ise Melek'i evlendirmeye çalışıryor.Aynı zamanda Kenan'la uğraşmaya devam ediyor.Özlem ise içine düşen daha önce hiç tatmadığı bir sevgiyle tanışıyor.Mehdi'ye zamanla daha çok alışan Özlem bunun üstesinden nasıl gelecek? Karagül son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 08/11/2015
Zerrin demiş ki;
Rezalet!!! Donup dolasip ayni yere geliyor. Artik akliniza baska bir konu gelmiyorsa bitirin cok daha iyi edersiniz.
10.01.2016 - 08:05
0   0

Ay ay demiş ki;
İyice saçmaladılar zoraki izliyorum . Kevgire döndüler bıçakla Boğaz\'la kurşunla kaza yap hep aynı. En yaşlıları Kadriye 1 kere düştü hastaneye. Sezon başladığından beri Ebru\'nun yeşil tişörtü koktu yeminle. Baydı yapın artık finali de rahatlayalım!!!!!!!!!!!!!!!
11.11.2015 - 22:56
0   0

ada demiş ki;
men anlamadim sibele bir kursun deydi narinede bi kursun narin bayilmadan amelyatdan cikdi tek basina eve kader yurudu sibel hale ayilmadi narin arabadan sag salim cikdi yurudu bile ebru kaldi oyle sacmalik kadriye eminenin arkasinca getmis ama ozu ucun getiriyor kadriyeye kim yemek bisirsin kim kahvesini getirsin kim ilacini versin o boyda insanlara kim bis dus etsin kadriye emineni sevdiyinden getmiyor kulukcu kimi getiriyor emine ozu calisib kazanib ayri olsa daha guzel azad bir kadin olar hec kime mohtac olmaz ada maya abartmislar bir anelerine sordularmi anne derdin ne ozleri annelerinden kusub deyirdiler bir sormiyorsun halimizi indi sizde sorun
09.11.2015 - 12:21
0   0

Nurten demiş ki;
Fragman da sanki bu hafta ögrenecegiz diye baktim Baran ile annesini kavusturacaksiniz sandim yine olmadi. Hep konuyu baska yere çekmekten bikmadiniz mi biz biktik ya bu saçma sapan konunuzdan. biraz gerçekci olun. Gerçekten sapittiniz dizinin karagüle alakasi kalmadi, Gûller nerde ? Haftalardir bi ana ile çocuklari toplayip konusturtmadiniz sanki kilometreler uzaktalarda !Bir anne Istanbuldan gelecek ¨grenecek çocugunun yasadigini ve gözünun dibindeki çocuk onun oglu oldugunu ögrenecek ve konusùmayacak, pes ya. Haftaya yine kavusturmayacaklar, Bu kadar nefreti bu diziye koyup bizlere baktiriyorsunuz hem kötü örnek hep de saçmalik.Bu kadar da nankör olmayin ya anladiniz ki sadece bu ana ogul kavusmasini bekliyoruz sizde sakiz gibi uzattikca uzatiyorsunuz, ben bu senariste uyuz oldum ya nasil bir vijdana sahipsiniz demek ki sizin bir evladiniz yok. Baran ve Ebruyu yaza kadar kavusturmazlar yine basa alirlar konu yu sapitiyorlar ya ayni KARADAYIYA YAPTIKLARI GIBI BI ARA.
07.11.2015 - 13:19
0   0

Cihan demiş ki;
Artık kimse yorum de yazmiyor, yani yorum yazmaya bile değmez! Yada herkes diziyi burakıp gitmiş!buna ancak rezalet denir rezalet!!
07.11.2015 - 08:56
0   0

ahmet demiş ki;
yeter arkadaş yav amma entrika dolu artık kavuşturup başka senaryolara bakın normal de bukadar kötülük olmaz insanlara kötü örnek oluyorsunuz ayıp be bidaha bakmayacağım ayıp yav
07.11.2015 - 06:26
0   0

səfa demiş ki;
Anlaşıldı şu bebek hırsızı narın kedi gibi yedi canlı kurşun öldürmüyo..intihar öldürmüyor...araba kazasından burnu bile kanamadan sapa saglam cıkıyo neymiş bu hasiyetsiz narin be...kendalla bi farkı yok bu kadının.!!!cocuklara cok acıyorum ya bu dunu nasıl izahı olurya...narin icin her şey kaza kadında kafa yokki...ya bu kazayıda bilerek yapıp kaza diyo ya pes dogrusu insanın mıdesini bulandırıyor üzüne suratına kusası geliyo insanın...onu komutan buluyo arabada can cekişen biri daha var dimeye dili varmıyor fitnenin ...köpek saldırmış narın köpege saldırmasında ...kopeye yazık olur !!!Kasımda kecileri kacırdı...Ayşe ona öyle bi sarılacakki şimdiden merak etdim.Merdanı nasılda şak diye bulmuşlar ..tam bi bu günün saraylısındaki Feridenin hasiyetsiz kocası olmalı )))
07.11.2015 - 03:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler