logo

Kara Sevda 5.Bölüm izle

Özet: Emir Kemal ve Nihan için yeni planlar yapmıştır ve uygulamaya koyar.Kemal'in Nihan'ın atölyesinde olduğunu öğrenice sinirdem çıldıran Emir aklına koyduğu planları hemen uygulamaya koyar.Bu olaylar kötü haberleride ardında getirir.Emir karısı ve Kemal'in görüşmesinden sonra hedefine kilitlenir ve artık daha acımasız bir hal alır.Emir'in Nihan'ın hayatına ettiği müdahaleler Nihan'ın canını sıkmaya başlar ve Nihan isyan eder bu durum onu sonu kötü bir duruma sürükler.Nihan Emir'e isyan edip attığı bir adım Kemal ve Emiri bir kez daha karşı karşıya getirir.Önder ise Emir'den kurtuluş yolları arar.Çırpındıkça batacak gibi bir hali vardır.Kemal Nihan'dan uzak durmak istedikçe onun hayatının merkezinde bulur kendini.Asu ise bu durumun sonucunu kestirerek engel olmak için çabalayacaktır.Nihan'ı bertaraf etmek için elinden geleni yapacaktır.Nihan ise onun bu çabalarına karşılık bir ders hazırlar.Zeynep ise kaydolduğu ajanstan teklif alır.Bu teklif hayatını baştan aşağı değiştirece olan döbemeçtir.Ozan ise Zeynep'e yakınlaşmak için elinden geleni yapar.Emir ise Kemal'e her türlü her açıdan saldıracak özellikle en hassas yerinden canını acıtmak için plan yapar.Kemal ise bunun üzerine artık kozlarını farklı oynamaya karar verirKara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 13/11/2015
sefa demiş ki;
Beş dakka daha tahammül edemiycem şu karga gibi karlayan neslihan bozuntusuna..her seferinde aynı şeyi yazıyorum yokmuydu türkiyede başka kadın oyuncu ?bu asu yer gök aşkdaki manyak olmasın Yusufla Hevvanın katili ?ona benzetiyorum...bu dizinin güclü bi kadın oyuncuya ihtiyacı var.Madmazel tek yetmiyor...ya Kemalin kardeşi neden bu kadar hasiyetsiz ve kin dolu?her.zamangi gibi iki kişi icin izledik Kemal ve Madmuazel icin!!!
12.11.2015 - 11:39
0   12

Ozlem demiş ki;
Kemal hala nihana asik ve nihanda hala kemala asik
12.11.2015 - 07:28
5   1

Enes demiş ki;
Nasil bukadar heycanli olabiliyor. İ dizi anlayamiyorum. .anyak bisey herhafta iki gibi ce izlkyorum anca geciyor:)
12.11.2015 - 05:00
0   0

Zoyi demiş ki;
allahim nihanin oyle narin narin komasna asim kemalinse nihani kalpde cok sevipde yuzde beli etmemesi tam bi kafkaz erkeklernin karekderi basarlar 7 diden 77 yedye kalpleri fet edyorsuniz inanin ben nihanve kemal karekderine oynayan oyunculari bu dizye gore hayranlari oldum harkasniz basarlar
12.11.2015 - 03:08
0   0

Ayisigi demiş ki;
Kemal kafayi yiyecek bu gidisile,abiside kizkardesi de Emiri in uśaklari olmuslar-:) Hadi Tarik yine iyisin babandan bir aferin aldin hediye paketlerinden dolayi. Tarik in dedigi gibi kendisi evlilik programina katilsin kizkardesi de benim stilim e katilsin olsun bitsin-:) Ama Tarik gibi bir abi cekilmez yani,adam devamli devamli kemal e laf sokusturuyor.tamam hakli olabilir babasi cok hatalar yapmis ama yinede bu kadari fazla. Vildan ve Emir nasil Nihan caresizken kizi böyle bir evlilik anlasmasina zorlamislar,Vildan Nihanin öz annesi olamaz gibi geliyor bana. Benim kafam karisti anlayan biri anlatirmi Vildan neden Emir in babasina ogullarimiz hakkinda konusacagim dedi ve adamla bulustu? Emir Vildanin oglumu? Yok artik daha neler-:( Ozan Zeynepte ne görüyor anlamiyorum,süslü kagitla kapli ici boś bir kutu o Zeynep. Hem neydi öyle Ozanla bulustugunda öyle karsidan öper gibi yapmalar,bu Türkiye de modami nedir? Ama Ozan a acidim,cocuk karakolda rezil oldu hep o pis Emir yüzünden. Asu yüzünden de ben bu Nihani sevmeye basladim. Nihan in Asu out-:) Yilan gibi bir kadin Asu,Kemal in ailesini fethetti vallah-:) Delibal sinama filminin kisa bir reklaminida yaptilar,tabii Ozani oynayan oyuncu uzun zaman Cagatay Ulusoyla calisti-:) Fragmandan da birsey anlamadim gitti. Ben bu bölümü digerleri kadar sevmedim,basrol Emir mübarek,her taśin altindan o cikiyor.
12.11.2015 - 00:40
0   0

sumeyye demiş ki;
1. parçaya bakın hah tam da beklediğimiz kısım
11.11.2015 - 21:12
0   0

Ayisigi demiş ki;
Evet ARZU hadi ekran basina -:)
11.11.2015 - 20:59
0   0

Riyad demiş ki;
guzel bir film yalniz izlemeye deyer)))
11.11.2015 - 20:33
0   0

ARZU demiş ki;
bu gunleri verecek bu seriali ??
11.11.2015 - 18:46
0   0

Canan demiş ki;
yanlis yazmisim Kemal Zeynebi begeniyor yazmizim....Ozan seviyor Nihanin kardesi... diyecektim :D
11.11.2015 - 15:41
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler