logo

Hatırla Gönül 6.Bölüm izle

Özet: Gönül hafızasını kaybederek tüm herşeyi unutur. Gönül'ün bu rahatsızlığından faydalanmak isteyen Tekin, evli ve mutlu bir hayatlarının olduğunu empoze etmektededir. Yusuf ise can pazarında ölüm ile kalım arasında ince bir çizgide hayatıyla ugraşmaktadır. Gönül hafızasını kaybetmenin etkisinde unutmuş olduğu yaşamına dair problemlerle uğraşırken, Tekin'de kurduğu bu hayali dünyayı sürdürebilmek için adımlarını sağlam atmak adına gizliliği ön planda tutmaktadır. Fakat hiç ummadığu bir anda beklemediği bir şekilde şok olacağı bir haberle karşılaşacaktır. Hatırla Gönül son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 25/11/2015
sefa demiş ki;
Yeni bölüm fragmanını izledim bence Tekin bebegide kabullenecek!!!nufuzunada alacak ...işler dahada karışacak...topuzlu koruma yeni bölümde işi bitiyor ama o nasıl Gönülü buluyoda digerleri bulamıyoda sacmalık...yani Gönülün her şeyi hatırlaması icin dogumu bekliycez !!!tahminlerim bu yöndede Tekin Gönül bebegi düşük yapsın diye bin bir oyundan cıkmasa!!!dizinin normal reytingide yok...irelide kanal yayından kaldırıpda bize hayel kırıklıgı yaşatmaz inşallah...hayırlısı..bekliyip görecez !!!
23.11.2015 - 01:08
0   0

Ayisigi demiş ki;
Kürsatin helvasini yiyelim,keske ölmeseydi,kizinin kendisini bir gün affedebildigini görebilseydi. Karizmatik Hilmi nin gecmisine biraz uzanabildik,demek ki Kürsat ona sahip cikmis ve onu okutmus. Valla hisselerinin sadece yüzde 5 ini Hilmiye birakmakla biraz cimrilik yapmis-:) Tekin in Ahmet kisiligine bürünmesi ilginc,hic mi acik vermiyor bu adam? Nitekim de son sahnelerde Gönül le hastanedeyken Tekinli saatini cikarmayi unutmus! Bende Hilmiyi akilli sanirdim,neden Tekin i takip etmemis dedim. Ama gördük ki takip etmis kac kere ama herseferinde uyanik Tekine yakalanmis-:) Avukat beycigim daha profesyonel adamlar kullansaydin bu takip iśinde. Serminin en kisa zamanda topuz sacli sevgilisini kesin sepetliyecegini saniyorum. Demek śermin Tekinle iś birligi icinde,tabii Gönül ün hafiza kaybi Serminin isine yariyor. Ama Serminin sevgilisinin bu ortakliktan haberi varmi acaba merak ettim? Mutsuz Gönül,karanliklar icinde,Tekin bir güzel inandirmis yalanlarina. Bari Gönül doktora gitmeyi akil etse. Haftaya bakalim Tekin Gönül ün hamileligini nasil karsilayacak? Herhalde Yusuf un cocuguna sahip cikacak degil. Gönül nasil yaraya kolonya sürülmeyecegini hatirladigi gibi yakinda hayatinda baska bir erkek oldugunuda hatirliyacak. Figenin Tekine sen iyice uctun demesine katiliyorum bende öyle düsünüyorum. Baksen zamanla Gönül Ahmet e asik olacakmis-:),hava alir. Lale ye acidim,esasinda ne cocuklarina ne karisina sevgi göstermeyen adamdan yalnizligini dindirsin diye bir cocuk istiyor. Ama Lale Tekin ve Nese nin durumlari ortada,ikiside sorunlu,hic dogru degil baba olmayi bilmeyen adama bir cocuk daha vermek. Lale iyi düsün bu konuyu-:( Dizilerde ne kadar cok Sezen Aksu sarkilari kullaniliyor,kadin telif haklarindan zenginligine zenginlik katacak-:) Gecmis Figenin pesini hic birakmayacak...Hilmi ve Nese hala cok tatlilar,hele Hilminin Aliyi arastirip fakülteyi sondan 3 .cülükle bitimis demesi-:) Yeni FRAGMAN merak uyandirici. Yusuf tabii ki uyaniyor. Gönül kocasi Ahmet i gönülden kiskaniyor. Bizim Tekin kendisine yeni bir sevgili buluyor.
23.11.2015 - 00:20
0   0

sefa demiş ki;
Gönül hamileyse dizinin izlenecek yanı kalmıycak iyice arap sacına döndü(((iyide Gönül karı kooca sevgili anlıyoda yarıya ne dökülecek biliyoda bi Gönül oldugunumu hatırlamıyor? Sacmalık....gözelim diziyi mahv etdiler (((
22.11.2015 - 22:29
0   0

sefa demiş ki;
Valla kanalından izloyemiyorumparca parca eklenmesini bekliyorum...valla Tekinin Yusufa yardım etmesi doktor oldigunu ..insanlıgını unutmamasını gösteriyor...sabrım kalmadı ya beklemege ((( ekleseniza ya yeni parcaları (((
22.11.2015 - 21:05
0   0

MSFIGO demiş ki;
Tekinin Gönüle o uyguladigi pisikolojik baskiyi ve terörü lanetliyorum. Bu kapidan gidersen Yusufa sunu bunu yapacam demesi insani geriyor. Gönül nasil bir günün icinde cöktü, bu affedilir degil. Tekin hep kendinden daha savunmasiz insanlara siddet uyguluyor. Kardesine, annesine, Gönüle, eski sevgilisi, onun kardesi vs. Bir babasina gücü yetmiyor.
22.11.2015 - 17:38
0   0

Ayisigi demiş ki;
Sevdigimiz insanin tapusu bize ait degildir. Birini severiz,ona asik oluruz ama ona benden baskasini sevemezsin yoksa o sevdigini öldürürüm tehditi savurmaya hakkimiz olamaz. Tekini de yasadiklarini,travmalarini anlayabiliyorum ama Gönül takintisini yanlis buluyorum. Onur Saylak bu cizdigi karekter Tekin e cok inanmis,umarim izliyeci yari yolda birakmaz bu diziyi. En cok sevdigim sahne Tekin in öldürecemm ve öldürmiycem gel gitleriydi. Oyuncu olmak isteyenlere ders olarak gösterilsin bu sahneler. Ben Hatice karekterini cok tutarsiz buluyorum,Tekin Yusuf u kötülerken ona inaniyor bu seferde Yusuf Tekin i kötülediginde Yusuf a inaniyor ve Tekin e kiziyor. Birde bu kadin Gönül ün annesi cikmasin.. Yeni bölümde Tekin in Ahmet karekterine bürünmesini merakla bekliyorum.
22.11.2015 - 00:05
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler