logo

Kaderimin Yazıldığı Gün 45.Bölüm izle

Özet: Elif, Ustalar Holding'in bir çalışanı konumunda Soner Kaya ile toplantıya girmiştir. Herkes bu duruma şaşırmışken kahraman ise bozulmuş ve gerilmiştir. Üstelik Elif ile problemleri hala sürmektedir. İlişkileri yeni bir sınavdan daha geçecektir. Yakup ise bir sıkıntı içerisinde, ne yapacağını bilmez bir durumdadır. Saadet'in annesi, Maksut ile kardeş olduklarını öğrenmiştir. Kıymet de bu mücadeleden kazanan taraf olarak çıkmak için planlarını tasarlamaktadır. Kahraman ile Elif'in aralarının kötü olmasından Defne gayet sevinçlidir ve planına devam eder. Kendisini temiz göstermek için kolladığı fırsat önüne gelmiştir. Ancak bu fırsat düşündüğü gibi kolay olmayacaktır. Kahraman'ın içinde doğan şüphe giderek büyümektedir. Soner yeni çevresine kolay alışır ve sadece işini düşünür. Elif ile birlikte çalışıyor olmaktan gayet mutludur. Fakat hayatının farklı bir tarafa doğru yol alacağının henüz farkına varamamıştır. Selim için aşk kapıyı çalmıştır. Bu durumu sonuna kadar götürmeye niyetlidir. Selim için mücadele yeni start almıştır. Canan'da Selim'i kaybetmemek adına mücadeleye girişmiştir bile. Elif artık Kahraman'a karşı giderek gücünün kaybederken, Defne'de bu savaşın galibi olduğunu sanmaktadır. Bu iki kişi arasındaki mücadelenin elbet bir galip taraf olacaktır bu işin sonunda da Kahraman önemli bir karar vermek durumunda olacaktır. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/11/2015
kıvılcım demiş ki;
telefonun şarjı bitmemişse tuhaf olur.Defne holdingteki odasına Yörükhan soyadlı tabela yaptırmış,hala o soyadınımı kullanıyor?Celal işi gücü bırakıp Kahraman'a yancı oldu.Elif ile Kahraman'ın kaprisleri sıktı artık.küsüyorlar,barışıp özlem gideriyorlar tekrar küsüyorlar.
25.11.2015 - 20:23
0   0

sanem demiş ki;
yine mi yanlis anlasilma, Elif odaya giriyor ama Defnenin yaninda kimin uyudugunu gormiyor. insan cocuk ve olgun bir adami anlamazmi?. hayret bir sey, hala Kahramana inanmiyorsun bu nasil bir ask. o kadar sey yasadilar, Elif nasil Kahramandan suphelenir. bu senaristler bikmadilar mi? simdi Elif cocuk gibi hirsindan Soneri ariyacak ve onunla gitmesini soyliyecek. Kahraman kusecek, aaaaaaaaaaaah yeter ama. uzatmak icin sacma entrikalar yaziyorlar. Seytan Defne kadar plan yapa bilirmi acaba. neyse ki Kahraman kuskulandi, gel de Elifi toparla simdi.
25.11.2015 - 06:31
0   0

sezzy demiş ki;
Defne kuyrugunu kistirdi ama haberi yok, hala seytanlik pesinde. Insallah Kahraman telefon kaydini dinler, dinlemese bile Defneden suphelenmesi icin elinde o kadar cok delil oldu ki artik o cadiyi evden de hayatindan da tamamen uzaklastirmasi, hatta babasina da Elif.e de yaptiklari icin hapse gondermesi gerek. Kiymet de kotulukte onunla yarisiyor. Melegi kacirip Saadet.i tehditle uzaklastirmayi planliyor.ama Kahramanin babasi da karisinin da annesinin de nasil birer seytan olduklarini ogrendi.
25.11.2015 - 02:01
0   0

Aysen demiş ki;
Bu Özcan denizde bikmadi yoresinin kadin olmasi adetinden illa yore kadinina asik olacak.dizinin basinda neden defneyle mutlulardi neden ornek ciftlerdi .illaki yore dizilerini yazmaktan bikmadilar .babasiida olemedi gitti zaten sevmedigim oyuncu miiis miiiy konusmasi. Bu gidisle ozcanda biktirdi artik oyunculuk yok zaten ..
24.11.2015 - 23:28
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler