logo

Kara Sevda 7.Bölüm izle

Özet: Nihan, Kemal'in uzağında yapabilecek mi ? Kemal'in, Emir ile Nihan'ın birlikteliğini uzaktan uzağa izlerken, intikam ve acı duyguları artar. Bundan sonra bu oyun yeni kurallar ile oynanacaktır. Kemal'in yaptığı ilk hareketle beraber, Emir ile birlikte sonu gelmeyecek olan mücadeleside böylelikle başlamıştır. Nihan ise ikilinin bu savaşından rahatsızdır. Kalbine ve duygularına yenik düşmemek adına Kemal'den uzaklaşması lazımdır ve ondan uzakta durması gerektiğini anlar. Bu düşünceyle eski hayatına dönmek isterken, bir yandan da Kemal'den uzaklaşmasının mümkün olmadığını bunun kendi elinde olmadığını anlayacaktır. Ozana Zeynep için konulan yasaklara ve direktiflere rağmen Ozan Zeynep'ten vazgeçmez. Fakat bu sefer buna engel olmak isteyen ailesi yerine hiç ummadığı ve aklından geçirmeyeceği birisidir. Öte yanda Emir, Tarık ile Zeynep ikilisiyle iyi ilişkiler kurma düşüncesindeyken, Kemal ile Leyla arkadaşlığı, tarihi bir andan geçecektir. Bu önemli andan sonra ikili arasındaki arkadaşlık ya bitecek yada eskisine göre dahada güçlü bir hal alacaktır. Kemal'in verdiği savaş Nihan ile Emir'in yanında devam ederken, Emir'in sahip olduğu şüphe dolu düşünceler artarak büyümeye devam edecektir. Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 28/11/2015
Bahar demiş ki;
Off ne saçma ressam fakat 20 tane asistanla geziyor bir tane işi kendi yapmıyor iyice saçmalamıslar ben heykeltraş ım bir sürü üni hocalarıyla çalıştım yerli ve yabancı bir sürü sanatçıyla çalıştım böyle birşey görmedim evet asistan olur ama bu şekilde herşeyi onlara yaptırmazlar her zaman ilk adım da onlar olur genelde de bir kişinin 2 asistanı olur heykel diyorum resim de değil heykel ağır ve zor bir iş resimde 10 tane asistan nedir
1 ay önce
0   0

Istanbul demiş ki;
Videolar neden sürekli hata veriyor izleyemiyorum :( :(
03.08.2018 - 23:30
7   0

alev demiş ki;
aslina diziyi izlemek istiyorum ozellikle bir zerrin tekindor hayrani olarak ama BASROLDEKI neslihan a alisamiyorum dizideki adi ile NIHan..:( onun oldugu bolumleri atlamaya calistim o da olmadi bende seyretmiyorum.. yani baska bulamazmiydiniz ? anlamadimki neresi oyuncu bu kizin.
09.01.2016 - 17:06
2   11

Alis demiş ki;
offffffffffffffffffffffffffff suppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrr bir dizi favorilerimden biri
30.11.2015 - 16:40
5   0

Ali demiş ki;
@ elif defterdar Elif Defterdar, Nihan kardesinden dolayi Emir'le mecburen evlenmek zorunda kaldi. O yüzden bu sekilde davranmasi gerekiyor, ve o yüzden Kemal'le acikca konusamiyor.
29.11.2015 - 20:50
0   0

Canan demiş ki;
Ayisigi arkadasin yazdiklartina her zamanki gibi katiliyorum fazla ekleyecek bir sey yok bu bölüm digerlerine göre daha canlanliydi. Kemalin iscileri kurtarmasi güzeldi, insan hayati kurtarmak icin biraz olsun planlarina bir ara vermesi güzeldi. Diziye bunun gibi daha cok hareket katmalari lazim reytinglerin yükselmesi icin, simdilik sadece herkes herkes ve birbirlerine laf sokup duruyorlar, uyusuk uyusuk konusmalar bitsin artik. Ilk bölümlerde en azindan suya düsme gibi aksiyonlar oluyordu, simdi hic... Zeynep cok aptal bir kiz, babasi onun cezasini cok daha uzatmaliydi. Salihin Zeynebe söyledikleri benimde hosuma gitti. Bu kiz onun sevgisini hic hak etmedi, katlanmasi güc olan bir karekter cünkü. :D Kemal ve Nihanin son sahnesindeki konusmalarida güzeldi, en azindan birbirlerini incitmeden konustular. Artik diziyi canlandirsinlar ve Emir´i de yavasca tahtindan indirmeye baslasinlar. O mendil saten Elif kiz cok seker. Onu daha cok göstermeleri lazim, sahip ciksinlar, korusunlar....
26.11.2015 - 19:24
0   0

elif defterdar demiş ki;
Ya basrol oyuncusu diye koyduklari kiz bu kadar mi yeteneksiz olur. Güya kosuya cikmis, kosmasi bile o kadar yapmacik ki. sirf güzel diye insanlara böyle paralar verilirmi.
26.11.2015 - 09:44
1   4

sefa demiş ki;
Bu gece calıştıgım ücün uyumamam gerekti o yüzden Eve dönüşü ve Diriliş Ertogrulu izledim...zaman erken bol oldugundan iki bölümünü izlemedigim Kara sevdayı izlemek gecdi icimden...izledim ve bi konuya bi kez daha vardım...Leyla ve Kemeli izlemek güzeldi)))diziye gelince dizinin konusu yokki)))her diziden bi parca calıp Kara sevda yapmışlar)))Kemalin yakışıklıgına Leylanın oyunculuguna dalıp dizi ne zaman bitdi anlamadım...komedimi aksiyonmu aşkmı dramamı anlamadım konusunu)))ama bu güne kadar izledigim bütün dizileri hatırlatıyodu bana)))KEREM CATAYA teşekkürler bütün izledigimiz dizileri cem şekilde toplamış buraya )))ama iyiki leyla ve Kemal icin izlemişim!!!umarım gelecek hafta yene nöbete kalıp izlerim yoksa hic alınmasın Kemal ve leyla mecbur kalmazsam zaman kayb etmege deymez!!!)))iyi seyirler !!!
26.11.2015 - 05:01
1   0

Ayisigi demiş ki;
Kliśeler dizimizde bir kliśe daha,Emir in sevgilisi hamile-:) Tatlilar tatlisi mendilci kizimiz Elif i yine görebildik,Kemal bile ondan bir paket mendil almadi. Nihan bir projede Elif i kurtarabilmek icin yapsa ya. Kemal de az degil,Emirle burun buruna yasamak istiyor. Hem öyle bir ev alacak parayi nereden buldu merak ettim? Ailesi gece konduda yasiyor sonucta. Vildanda da ne büyük kin mis öyle,30 senedir Leylanin evini almayi anca simdi akil edebilmis. Benim anlamadigim Leyla burunlarinin dibinde yasamisken Leyla nasil 30 senedir vildan beni görmedi diyebiliyor? Bana bu durum pek mantikli gelmedi. Simdi anladim Leyla Nihana neden tavirliydi,Nihan ona gecmisini,Vildani hatirlatiyordu. Vildan kizkardesinin evlenecegi adami elinden almis ama hic mutlu olamamis,zaten o evde hicbiri mutlu degil,ne anne baba nede cocuklari. Salih havali Zeynep e güzel bir ders verdi,hak etti kücük hanim. Nihan Asunun kalesine her gol attiginda öyle bir seviniyorum ki-:) Kemal sonunda Leylanin da yardimiyla evi satin alabildi ama icinde tek basina mutlu olamadiktan sonra ne faydasi olur o evin? Emir bir lafi cok dogru söyledi, dedi ki Tarik a "ben benim gibi olan birini hemen tanirim". Seytan seytandan anlar-:) Tarik in karekterini sevmiyorum ama adama bir taraftan aciyorumda,baba kurbani olmus. Ne kücüklügünde nede yetiskinken babasindan aferin alamamis. Belki ilk cocuk babaya yardim etsin,baba meslegini kapsin diye istedigi kadar okuyamamista Tarik. Emirle tek basa cikabilecek kisi babasi. Emir Kemal e olan hirsi yüzünden iscilerinin güvenligini bile hice sayan biri...
26.11.2015 - 00:16
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayyy Kemal Nihan ve Emir i uzaktan izleye izleye onlarin mutlu bir cift olduguna karar kildi durdu kac bölümdür. Oysa bilse ki hersey göründügü gibi degil.. Halbu ki deliler gibi hala sevdigi kadinin tek taśini fakir insanin önünü atmasindan anlamaliydi bu yüzügün Nihan icin öneminin olmadigini,ama nerde onda o akil-:) Kemal Nihanin canini yakmaya devam ederken aslinda kendi canini da yakiyor. Leyla yeni bölümde itiraf ediyor Kemal e Nihanin teyzesi oldugunu,demek ki Kemal bunu bilmiyormus. Merak ediyorum Kemal in bu duruma tepkisi ne olacak? Dizilerde hep bir saplantili bir karekter oluyor,herhalde karekterlerin cogu iyi olsa reytingler yerlerde sürünür. KS nin saplantilisi Emir ve Nihana ruhsal śiddet uyguluyor-:( Kliśeli bir numarali dizinin yeni bölümünü merakla bekliyorum-:)
25.11.2015 - 11:16
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler