logo

Asla Vazgeçmem 27.Bölüm izle

Özet: İclal'in Yiğt. nur'la karşı karşıya gelip yüzleşmeyi pek çok şeyi alt üst eder ve artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.Nur ve Yiğit herşeyden herkesten uzakta başbaşa hayat kurma kararı alır ve çiftlikten uzaklaşmak isterler fakat Mert'in psikolojisi gittikçe değişmiş bu onları üzmüştür.İclal ise bu durumu kullanmaya hazırlıklıdır ve bu fırsatı kaçırmaz.Aytül'e kızdığı için ondan uzaklaşmış yakın arkadaş olarak Fırat'ı seçmiştir İclal.Fırat sayesinde amacına ulaşır ve gerekeni yapmaktan çekinmez.Asla Vazgeçmem son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 28/11/2015
sefa demiş ki;
Şu yigiti oynayan oyuncu bütün dizilerinde evliyken genc kızları kendine aşılk edip kac defa evleniyor sayını unutdum...kac kadından kac cocuk sahibi oldu bile sayısını karıştırdım...bu adama normal bi karakter nasip olmuyor...adam sinir oluyor adamın bu güclü rüzgardan etgilenip aşık olmalarına...valla bu dizinin fragmanlarını izliyodum iki bölümdü izliyelim dedim iyiki fragmamlarla yetinmişim...yani bu kadar kötüleri kötü iyilerin iyi oldugu fazlalıgını hic bi dizide göremedik...reyting diye bunca gerelim bunca entriga valla şaşıyo insan nerden geliyo. Senaristin aklına...neyse benimde iki bölümlük katkim olsun izliyerek...gelecek haftadan fragmanlarla devam !!!)))bide fragmanlarda adet edilmiş üzre Yigitin ücüncü karısını bekliycem )))
27.11.2015 - 02:18
0   0

Serap74 demiş ki;
Iclal cok gicik nurls yigite yazik olcak amine cok guzeli
27.11.2015 - 01:04
0   0

sunshine demiş ki;
Senaristlere tebrikler. Her bölüm, kötülükte kendilerini aşıyorlar. Türk milletinin neyi sevdiğini bildiklerinden sürekli kaos, entrika, kötü karakter ağırlıklı bir dizi yapıp 10 sezon devam edebiliyorlar. Elbette her bölüm aşk meşk sevgi pıtırcığı olsun demiyoruz lakin bununda bir dengesi olması lazım. Bir 5 dakika bari kötü karakter oynayan oyuncular zora girsin onada razıyız :) Ben şahsen bu diziyi artık izlemeyecem. Zaten günlük hayatta binbir şey canımı sıkarken birde bu dizilerle entrikalarıyla kurdeşen dökmeyecem.
27.11.2015 - 00:53
0   0

sezzy demiş ki;
Iclal karakterindeki oyuncuyu daha once hic izlememistim. Ama nerden bulmuslarsa tamamen gicik bir karakter yaratmayi basarmislar. Tipki Kaderimin yazildigi gundeki Defne gibi. Kendilerinden nefret ettirmek icin herseyi fazlasiyla yapiyorlar. Yesilcamin kotu karakterleri bunlarin yaninda cok basit kalir.
26.11.2015 - 04:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler