logo

Hatırla Gönül 7.Bölüm izle

Özet: Gözlerini hastanede açan Yusuf Gönül'ü bulmak için hemen harekete geçer ve ona giden yolda ilerler.Tekin ise bebek haberinin şokunu daha atamamışken hayatına yeni biri dahil olur.Gönül ise Ahmet'ten şüphelenmeye ve bazı araştırmalar yapmaya başlar.Bulduğu delillerin peşine düşer.Gönül Ahmet'ten olan bitenin hesabını sorarken hiç ummadıkları biri çıka gelir.Hatırla Gönül son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 02/12/2015
Ayisigi demiş ki;
Evet SANEM benim gözlerimde Nese yi aradi. Bakalim bu bebek yarali gönūl , yusuf ve tekin i iyilestirecek mi yoksa yaralarini daha cok kanatacak mi? Tabii bebek hayata tutunabilirse...
30.11.2015 - 15:23
0   0

sanem demiş ki;
Umarim Ozlemi diziden cikarsinlar, bu karekteri hic sevmiyorum, davranislari sinirlerimi bozuyordu, aferim Yusufa onu gonderdi ama keske diziden de ciksa. Selmayi sevdim, ama nedense bir hiss var icimde sanki Selma intikam pesinde mi ne. gizemli geldi bana. bakalim kim bu karekter. Tam Figani seviyim darken kadin pisman oldu korkusundan. AYISIGI haklisin 3 ay sonar migde bulantilari olmus. bak sana 3 ay boyunca ilac almis, gercek hayatta o bebek artik normal olamaz, ama dizilerde sacma ve mantiksiz neler neler gorduk. adam 6 kursunla yasiyor, bu ne ki:) bu sebeple de bu bebek nur topu bir bebek olacak merak etme biz alistik artik. Serminin annesi tam bir felaket nasil cekecegiz bu kadini? Sermin goruntuler'le Hilmiyi bitirecek. her seyini alacak kapinin onunde koyacak. Sermin herkesten akilli cikti. Neseyi bu bolumde gormedik. Ali herseyi gordu ama hic bir sey olmaz, son sahne heyecanli bitti ama bos. ben bu dizide heyecan hiss etmiyorum. eger hafiza kaybi uzatalirsa dizi bitecek.
30.11.2015 - 09:16
0   0

Ayisigi demiş ki;
Heyecanli bitti,yeni fragmana göre neyse ki Ali Neśe ye söylüyor abisinin Gönül ü sakladigini. Gönül taksinin icindeyken Yusuf görüyor onu. Ocak ayinda Murat Yildirimin dizisi basliyacak ondan dolayi sanki bu dizi harcanacak gibime geliyor. Bu arada gecenin kralicesini büyük bir merakla bekliyorum,Murat ta platonik aśk im-:) Gönül dizi basladiginda Tekin e karsi yelkenleri suya koydu,ehh kadin madem ben bu adamdan hamileyim bari güveneyim dedi-:) Ama sonra Yusuf u hatirlamaya basladi ve kendisini Tekinden kiskanmasi cok komikti-:) MSFIGO bende Figeni sen gibi cok sevmeye basladim,umarim bizi yaniltmaz. Aferin Figen e haplari vitamin haplarina degistirdi. Ama bunca zamandan beri alinan haplardan dolayi bebek pek saglikli dogmayacak herhalde... Tekin kendi evinde yine ortaligi kirdi döktü,"Yusuf gitti tohumu kaldi" demezmi-:) Adam o bebek düssün diye elinden geleni ardina koymayacaktir. Hilmi bunca ay demek ki Tekin i takip etmis ama Tekin bunun farkinda oldugu icin bunalimda bir adam rolüne bürünmüs Hilmi nin ruhuda duymamis tabii-:) Ama Ali en akillisi cikti,tabii Ali Tekin i Hilmi den cok cok daha iyi taniyor. Aylin ve Yusuf un biyikli adami cok güzel yakistilar birbirlerine,Aylin sana zaten o Ali den pek hayir gelmez,sen birak anacim onu-:) Tahmin ettigim gibi śermin sonunda topuz sacli sevgilisinden kurtuldu. Ayyy Sermin in annesi serminden daha beter biri,görgüsüz kadin. O kadini kücük kadinlar dizisinden beri hic izlememistim. Kadinin suratinda meymenet yok zaten. Bu Tekin de miknatis gibi kadinlari kendine cekiyor simdi de kafa dengi Selma cikti,güzel ve alimli kadin Selma. Gönül ü idare et,Figeni idare et derken Tekin kafayi yiyecek bu gidisle-:) Bu arada Figenin kuaförü nasil ayakta kaliyor acaba,tek bir müsterisi yok. Hilmi ve adaminin Yusuf ve adamiyla beraber hareket etmesi güzeldi anca öyle Tekin le bas ederler diyecegim ama Tekin hepsinden zeki valla..
30.11.2015 - 00:12
0   0

sefa demiş ki;
Gönülün hamileligi hicde hoş olmadı. Hoş şeyler olmuycak şu Tekin başını yer bu bebegin...kadıraya yeni dahil olan şu serminmi nemi onun yüzü ne yüzler görmüş bi allahı bilir bide kendisi...yine parca parca izleyip yorum yapmak düşüyor bana )))
30.11.2015 - 00:07
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sermini bende oldukca sevinmsiz buluyorum. Ayrica stilide hicde is kadinina uyan bir stilden degil. Ayaklarini masaja koydugu sahne beni tiksindirdi :((( Fettan kadin tipi var Serminde. Bir zamanlar o isi yapmis Figen ondan cok daha sevimli ve terbiyeli duruyor. Figene aciyorum. Gecmisi onun pesini birakmiyor ve santaj yapiliyor. Ama eger Gönüle kötülük yaparsa acimam gecer ;)
29.11.2015 - 16:11
0   0

Ayisigi demiş ki;
Figeni oynayan oyuncuyu izlemek güzel,Figen Tekin i cok seviyor. O kadar cok seviyor ki Tekinin hayatinda biri olsa bile onun yakininda olabilmesi kadina yetiyor. Ama bence simdilik yetiyor..Tekinin Gönülle ayni yatagi paylasmadigini biliyor. Gönül ün herseyi hatirlamasini istiyorum,cocuklugunu,gencligini ve kendisine pek iyi gelmeyen Tekin i. Sinsi Özlem aylarca Yusuf un basinda bekledi durdu,kadin umudunu kaybetmedi,bir gün Yusuf un kendisini istiyecegini saniyor. Onur Saylak Ahmet karekterinide cok güzel bir sekilde oynadi,herseyi ince ince planlamis,Ahmet in ev terliklerine varincaya kadar. Onur Saylak i izlerken sanki sahnede tek kisilik bir oyun izliyorum gibi. Gizemli avukatimiz Hilmi Kürsat ölünce elinde ki ipler biraz śermine gecti. Off bu śermin kimbilir ne kötülükler yapacak Gönül e. Bu dizilerde de masallah ilk defa birlikte olmakla hemen hamile kalma kliśesi hala devam ediyor-:) Ama yinede kafama takmadan duramiyorum hamileyken 3 ay sonra migde bulantilari genelde biter bizim Gönül kizimiz da ise 3 ay sonra basladi migde bulantilari-:) Ayrica bu Tekin Gönüle devamli ne ilaclari veriyor,bebek etkilenmedi mi bu ilaclardan? Sermini oynayan oyuncunun rol gücünü cok zayif buluyorum,zaten sevimsiz bir tip birde o koca koca ayaklarini masaya koymadimi ben hemen baska bir kanala kactim-:) Bakalim yeni bölüm bizlere neler sunacak?
29.11.2015 - 01:22
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler