logo

Kara Sevda 8.Bölüm izle

Özet: Emir, Nihan ile Kemal'in izini sürüyor. Kemal, Nihan'ın yeni aldığı eve ziyarete gidince kafası karışır ve şüphe duymaya başlar. Bu şüphenin nedeni, Emir ile Nihan ikilisinin evliliklerinin gerçek olup olmadığı konusu hakkındadır. Nihan'da Emir'in Kemal'e zarar vereceğini düşünerek Kemal'i uyarmak için peşinde uğraş verir. Kemal'de Nihan'a ulaşma çabası içindedir. Kimselerin görmeyeceği bir yerde başbaşa konuşabilmek için çareler aramaktadır. Nihayet Kemal istediğini gerçekleştirecektir. Emir, Nihan ile Kemal'in peşinde dikkatli bir şekilde iz sürmeye devam ederken, santaj amaçlı gelen yeni bir paket üzerine dikkati dağılır. Emir, artık kontrolden çıkmaya başlamıştır. Galip'in de bu konudaki rahatsızlığı üzerine baba ile oğulun arası kötüye gider. Emir'de kendini teselli etmek adına soluğu başka birisinin yanında alır. Bu durum, bizi geçmişe götürerek Emir'in önceki hayatıyla ilgili bir bilinmeyeni ortaya çıkaracaktır. Tüm bunlar yaşanırken Nihan ile Kemal aynı zamanlarda ortadan kaybolur. Emir bu durumu geçte olsa farkeder ve farkettikten sonrada hemen izlerine sürmeye başlar. Nihan ile Kemal ikilisi şehirden uzaktayken, Kemal'in bir planı neticesinde bir araya gelirler. Kemal'in derdi tüm bilinmeyenleri öğrenmek ve açığa çıkarmaktır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 05/12/2015
sermin askim ali demiş ki;
birbirinizi cok seviyorsunus once nihan konusmak istedi sonra kemal birbirinize deliler gibi ashiksinis
07.12.2015 - 23:31
4   1

MSFIGO demiş ki;
Seyirciler Nihan ve Kemal aski görmek istiyor. Seyirciler iblis Emirin karisini zorla tecavüz etmeleri görmek istemiyorlar. Zorla sahip ciksa dahami güzel olur dizi?? Zaten iblis Emir karisina pisikolojik baski yapiyor. 8 bölümdür Neslihan bu dizide basrolü oynuyor. Neslihan ödüller kazanmis bir kiz. Burakla uyumlari cok güzel. Burak zaten meteor tasi ;) Neslihanda hislerini güzel gösteren bir oyuncu. Düzgün fizige sahip. Asudan 1000 kat sempatik. Asu ve Emir birbirine asik olsun, seyircide bol bol Nihan ve Kemal aski görsün ;)
07.12.2015 - 16:54
2   4

sefa demiş ki;
Boş ve harcanacak zamanım olducumda iki saat otuz dakkadan fazla mühteşem dizini izleyip bitirdim nehayetki...her zamangi kibi Yakışıklı Kemali ve rölünde hep sevilen Leylayı izlemek güzeldi...yorumum bölümcün ....bulamlyorum...tekrar tekrar şeyler....Emirin hasta annesi "kac dizide bu tür hasteler var "unutdum sayını...aldıgı parayı hak etmiyen Bürak Özcivirin yanında sönük kalan Neslihana nehayetki ceki düzen verdiler ..dalgalı sactansa şimdiki hali iyi...geyimide...yani keşke ilk bölümden böyle olsaydıda...ya ben Zeynebi kınıyamıyorumki Salih taş kafalımı anlıyamıyomu kız onu oyalıyor...ZeynebKemal Salih sahnesinde kızın tavırlarından kör olsa anlardı ama kemal ve Salih anlamadı...Emir dizide rölünün hakını verenlerden bu adam ne kadar geniş adam ya bu kadar güce sahipken yerde bitme karısınamı sahip olamadı.sacmalık ...bu manyak karakter dogal olarak coktan sahiplenmeliydi...yani ayrı odalarda uyumaları komiklik...Emirin girdigi klübe olar olan külübe degildir bence..boş bi konu !!!
06.12.2015 - 02:39
1   1

MSFIGO demiş ki;
Emir adi bir santajla Nihani kendine zorla es yapti. NIhan onu hic bir zaman sevmedi ve hicbir zaman ona ümit vermedi. Nihan hep Kemali sevdi. Insallah Nihan su Emirden tamamen kurtulur ve Kemal/Nihan gelecegi olur. Vildan Leylayi kiskaniyor. Önderde bana kalirsa halen Leylaya ilgi duyuyor. Zeynepte biraz seytan tüyü var. Salihe yazik oldu. Ozanda tam piskopat cikti. Hastaligi yüzünden ona aciyordum bundan sonra beter olsun. Zaten bir nevi onun yüzünden Nihan su esareti yasamiyormu. Dilerim Kemal ve Nihan barisir ve asklarini güzel yasarlar.
04.12.2015 - 20:03
2   0

Hld demiş ki;
Su kizdan baska bir kiz koyamadilarmi diiziye...
04.12.2015 - 00:42
1   6

Serap74 demiş ki;
Burak özcivit gördugum en guzel Adam neslihanla cok iyi bir uyum yakalamislar
03.12.2015 - 23:22
2   0

kıvılcım demiş ki;
2010 yılında kemal nihan'la beraberken sakalsız ve bıyıksızdı.flashbacklerde sakallı ve bıyıklı.senaryolar haftalık ve süresi çok uzun yazılmasa daha kaliteli yapımlar ortaya konulacak.bakışmalar ve yürüyüşlerle süre tamamlanıyor.
03.12.2015 - 15:09
0   1

Ayisigi demiş ki;
CANAN yazdiklarina katiliyorum,kulübe bos olsa bile Emir anliyacak onlarin daha önce orda oldugunu. Ahh bu Ozan ne masum yüzlü seytanmis öyle! Kemal ailesine haber veriyor Zeynep le disarida yemek yiyecegiz. Zeynep eve geliyor annesinin ilk lafi yemek hazir gec sofraya. Ayol kiz zaten abisiyle yemek yemiyecekmiydi? Tarik ta hemen nerdeydin bana konum atmadin? Kemal size haber vermedi mi? Bir tutarsizlik valla. Santajci nin Emir in annesinin durumundan haberi var mi acaba?
03.12.2015 - 11:38
0   0

Zaur demiş ki;
Aferin Emirede Kemalada her ikisi super oyuncular.
03.12.2015 - 09:00
0   1

Canan demiş ki;
aynen katiliyorum size...dizi cok heyecanli yerinde bitti, ama bence Emir onlari beraber yakalamiyacak. Cünkü ikiside bir arabanin yaklastigini görmüslerdir diye düsünüyorum. Ilk basta Emir baska eve girdi zannettim, ama ev ile ilgili sahnelere tekrar baktim, malesef ayni ev. Emir onlari beraber yakaliyamasa da aptal adam degil sonucta, soba yanmis sicak bir bis ev, ve ikisininde beraber olduklarini biliyor, bir kere süphelendi, peslerini birakmiyacak kesin, umarim Kemal aklini calistirir, ve Nihan ve ailesine zarar gelmemesi icin iyi bir bahane bulur. Bakalim nasil kurtulacaklar...Fragmanda yok iyimi :D
03.12.2015 - 01:50
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler