logo

Paramparça 44.Bölüm izle

Özet: Cihan Dilara'dan şirketi devralınca hemen önemli ve güçlü bir firma ile anlaşma imzalar.Harun ise Cihan'ın başarısını kıskanır ve onu engellemek için uğraşır.Harun Cihan'ı Gülseren ile vurmak ister.Artık Gülseren'le tanışma vakti gelmiş kapıya dayanmıştır.Gülseren ise Cihan'la gurur duymakla beraber Cihan'a layık olup olamayacağı endişesine kapılır.Biran önce dış görüntüsünü değiştirmek ister.Candan ise Harun ve Dilara aşkının farkındadır,ancak Harun'a engel olamaz.Hedefi Dilara'dır onun üzerinden oynar oyununu.Harun Candan'ın yapacaklarını tahmin eder ve ona bir ders vermeye karar verir.Ozan ise annesinden şüphelenince onu takibe alır,hayatındaki kişiyi görünce şaşkına döner.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 10/12/2015
Berran demiş ki;
gizem hemen sana cvp yazdim gönderdim .Ancak cikmadi;-:-((( Yarin Oglumnun önemli FINAL SINAVI var DOKTORA tezinden dolayi ,HEyecan nedeniyle kafami toparliyaymiyorum. Beni mazur gör. Ay rica görülddügü gibi herkes istedigi gibi davraniyor.SELIN aciklamasini yapti.Bence yeterlidir.Uzatilmamasi icin herkesi kasdediyorum.Iyi geceler
14.12.2015 - 22:55
0   0

gizem demiş ki;
BERRANcım empati yap lütfen. bak yakın geçmişte sana laf söylenince neler hissetmiştin hatırlasana. selin teyzem + nickleri ile bana bulaşmasın ben de ona bulaşmam. bence uzatma lafını sen ona söyle. yoksa sana dokunmayan yılan bin mi yaşasın?
14.12.2015 - 17:09
0   0

gizem demiş ki;
tekrara düşmek ile tekrar düşmek arasında o kadar çok anlam farkı var ki... acaba gözlüğünün numarasını mı değiştirsen? kızmıyorum teyzecim, senin yaşına geldiğimde bakalım ben nasıl okuyacağım yazılanları.
14.12.2015 - 17:05
0   0

Sultan demiş ki;
Ayşe yeni nick alıp laf sokmada bi sen eksiktin şimdi tam oldu. Abow her şey beklenir sizden
14.12.2015 - 11:38
0   0

gizem demiş ki;
SELİN hanım teyzecim, bak şu farklı nickleri aramızdan çıkaralım artık. beni böylesine takip edip özlediğinden haberim yoktu. evet önceki iki bölüme yorum yazamadım ayışığı bunun nedenini biliyor. bu kadar üzüleceğini bilseydim sana da mazeret bildirirdim. bence sen ya kendi nickinle yaz bana ya da uzantılarının ağzına kara biber sür. gerçi ağzın acıyacak ama ne yapalım. ayrıca bir seferinde tabi kendi nickinle değil, başka bir nickle bana ücüncü kişilere yemek yemek düşer demiştin. bende büyüklerimi örnek alarak senin lafını ücüncü kişilere yönelik kullanmak istiyorum. bu benim lafım değil selin hanım teyzemin lafıdır, bilesiniz. girmeyin benim selin teyzeciğimle arama. onunla muhabbetimize de yorum yapmayın. ayrıca daha önce de söylemiştim. selin hanım teyzecim, sen benim idolümsün. senin kadar renkli bir kişilik görmedim. yoksa uzman yerine oyuncu musun? şekerim ilerde hamdım yandım piştim olursam o zaman ne olursan ol yine gel derim, ama şimdilik bana selin olarak gel.
14.12.2015 - 09:50
0   0

LaLem demiş ki;
Gizem hanım bacım bende hangi niklerle kimin sana ne söylediğini çok iyi biliyorum. Çünki söyledikleri iki üç sıfatı içeriyor ve bunu cansu bile üç yaşından beri ezberliyebiliyor. Burada tekrar düşmeyeyim demişsin, bencede düşme bu sefer sağ ayağın kırılır ve ayak kırığı kol kırığına da benzemez valla, on günde iyileşmez, yirmi günü bulur. Bizde 20 gün senin bize doğru fırlattığın kırmızı güllerden mahrum kalırız. Ben zaten sana hiç yorum yazmıyorsun demedim, sadece son bölümlere yorum yazmadığından bahsettim, ki bu sadece benim değil sevgili annenin de fikri olarak geçen bölümde yer alıyor. Orada “uzun zamandır yazmayan gizeme” dil uzatılmasından şikayet ediyor. Bende onun yalancısıyım. Sen zaten devamlı emin olduğunu söylediğin bir konudan tekrar emin olmanın heyecanını yaşadığın için yazılanları yanlış anlıyorsun. Kimsenin senin ve diğer yarın gibi galeyana gelmemesinin sebebi bazı insanların bu sayfaya kim ne şeytanlık yapıyor bakayım diye değil, yorum yazayım ve okuyayım diye girmesi ve herkese senin ve annenin “acaba kim hangi nikle yazıyor” hastalığının bulaşmamış olması olamaz mı? Belki onun için olanlara itiraz etmiyorlardır. Olur mu olur. Bu dünyada böyle insanlarda var. Hem sana izmirli , üniversiteli cici bici bir kız olarak, çuvallamak, rahatlamak, palavra gibi laflar yakışıyormu? Tabii deney konusuna çocuk inanmaz, çünki anlamaz ama üniversiteli birinin anlaması gerek. Vallahi arkadaşımın halinde ben birşey göremiyorum ama işi gücükim kimdir olan senin gibilerin haline acımak gerek. Vallahi bizim halimize acımak gerek, bak bu konuda haklısın. Bir türlüböyle takıntılı insanların takibatından kurtulamıyoruz. Çav bella/ “Bu benim” nikiyle yazan yeni ;)))))) yorumcu bacımız, sana birilerine hakaret ediyorsun diyen olmadı. Sende bacın gibi yazılmayanı görenlerden misin? Gizem bacınla ilgin gizemle ayışığına saldıranlara karşı saldırmanla doğru orantılı. Sen şimdi bunu anlamamışındır. Ama olsun bende zaten seni anlamadım. Çav çav!!
14.12.2015 - 02:35
0   0

Berran demiş ki;
AYISIGI ne yazmami bekliyorsun?? Ben icerik SELINE ait oldugu anlaminda yazdim.AYrica kendisi itiraf etmedimi???Uzatilmasa tyt olacak!!!
14.12.2015 - 01:18
0   0

ayşe demiş ki;
Selin arkadaş önce LaLem nikiyle gönderdiğin yorumunda belirttiğin Gülseren karakterine yeni şekil verilmesi düşüncene katıldığımı belirteyim. Ben öyle halktan güçlü, kararlı ve kendine güvenen zamanımıza uyan bir kadın tiplemesinin hayalini kurmaya başladım bile. Bu dizi eğitim düzeyi bizden yüksek ülkelere de satılmıştır mutlaka ama insanlar Türkiye’de şirket işleri böyle yürür diye düşünür ve senaristlerin garip şirket hikayesini yadırgamaz. Zaten o ülkelerde de Türk dizileri belirli bir kesim tarafından seyrediliyor. Cihanın Dilaranın ilişkisini öğrendiğinde öfkelenmesinde senin saydığın sebeplerin hepsinden biraz var diye düşünüyorum. Yorumunu Lalem nikiyle gönderdiğini görünce önce bende afalladım ve malum hatunla bacısı gibi düşündüm. Açıklamanı okuduktan sonra seni anladım. Bir yorumcu bir keresinde her diziye başka bir nikle yazıyorum yorumcuların beni aynı kişi olarak mimlemesini önlemek için demişti. Onu da pek anlamamıştım ama şimdi anlıyorum. Bende bundan sonra çeşitli niklerle yazacağım. Bakalım tezahurat nikime mi düşüncelerime mi? Hem o takdirde, zamanlarının büyük bir kısmını kim hangi nikle yazıyor diye harcayan hatunla bacısına daha büyük bir eğlence çıkmış olur. Belki bir ümitte bu oyundan bıkar ve bırakırlar. Lalemin bir dahaki sefere senin nikinle yazma düşünceside güzel. Bu sayfada kangren olmaya başlayan bir yarayı patlattın diyor seni bu cesaret ve gayretin için kutluyorum. Belki bundan sonra artık niklere yorumu bırakıp diziye yorum yaparız. Tabii o zamana kadar zaten senin herkes olduğundan emin olduğunu söyleyen şimdi sanki yeni bir olay olmuş gibi yaygara koparan hatunla kasımpaşa ağızlı bacısı seni linç etmezse. Ne yapman konusunda emirler yağdırmaya başlamışlar bile. Tek nikle yaz ilk emir. Berran arkadaşta nasibini almış. Emir büyük yerden –artık rengini göster ultımatomu gelmiş bile. Bu arada senin uzantın olarak Hülyayı bile saymışlar ama beni unutmuşlar, çok üzüldüm. Berran arkadaş bende –benim Türküm gelişinden- bellidir yazını beğendim. Harcadığın emek ve zaman takdire değer. Petekkayanın canlandırdığı Cihan karakterini bende pek beğenmiyorum ama onunda Nurgül gibi senaryoya uyduğundan eminim. Öpüşmek konusuna gelince, bildiğim kadarıyla oyuncular senaryoyu okuyor ondan sonra rolü kabul ediyor. Onun öpüşmek istemediği artık biliniyor. Böyle konular dizi anlaşması yapılırken karalaştırılıyor. İstemiyorsa onu oynatmasalardı ve Nurgülde onunla oynamayı kabul etmeseydi öpüşmüyor diye. Senaryoda öpüşme vardıda Petekkaya şimdi mızıkçılık yapıyor ise hatalı ama sonradan böyle bir şey isteniyorsa reddetmekte haklı. Ne olursa olsun Nurgüle karşı öyle terbiyesizlik yapmamalıydı tabii haber doğruysa. Belki bütün bunlar bir reklamdan ibarettir.
14.12.2015 - 00:42
0   0

gizem demiş ki;
SELİN hanım teyzecim, bak sen hangi nicklerle bana neler söylediğini çok iyi biliyorsun. arşivine bak istersen. burada tekrara düşmeyeyim. ayrıca ben yorum yazıyorum ama senin aklın şeytanlıkta olduğu için fark etmedin galiba. burada ayışığı ve benden başka böyle bir riyakarlığa itiraz eden yok galiba. ha bir de paranoyanın tavan yapıp seni eleştiren bir nick var ben sandığın. diğerlerine gelince, onlara her yer teşt.
14.12.2015 - 00:22
0   0

səfa demiş ki;
samirə xanımmı desəm Səmrə xanımmı...Nizami Gəncəvinin Xəmsəsindən Bəhram Gur olmasın bu abidə???ama harda hansı səmitdə bax bunu bilmirəm tam...admin lütfen bundan öncekinide bunuda yayınlayın rica ediyorum...
14.12.2015 - 00:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler