logo

Kara Sevda 10.Bölüm izle

Özet: Nihan, evliliği hakkındaki bilinmeyen gerçekleri söyleyecek mi ? Teleferiğin ortasında Kemal'in sorduğu soru sonrasında artık Nihan'ın lafı dolandıracak hali kalmamıştır. Nihan'ın söyledikleri, Kemal'in aklında başka soruların oluşmasına sebep olur. Emir, Kemal için yaptığı planın kimin yetiştirdiğini öğrenmeye çalışır. Kafasında bunu yapabilecek herkesi belirler ve ilk şüphelendiği ismi sorguya alır. Aradaki köstebeğin bulmaya doğru yaklaşırken bir yandan da Kemal'e karşılık vermek için ailesindeki bireyleri hedef olarak seçer. Zeynep, Salih'in yaptığı evlilik planlarından sıyrılmak için uğraşırken, hiç ummadığı bir tarafa doğru yol almaktadır. Tarık ise kendi çabalarıyla birşeyler yapmaya çalışırken, hiç beklenmedik olayların arasında bulur kendini. Vildan ile Önder, geçmişlerinin ortaya çıkmasını engellemek adına, gurur yapmayı bırakırlar. Leyla'nın bir misafiri daha vardır. Tüm bunlar olurken Nihan, Emir'e boyun eğmesinin sebebi olan o geceye dair ilk defa büyük bir kuşku içindedir. Bir iz yakalamıştır ve o izin peşine düşmek için hemen harekete geçer. Kemal, Nihan'ın kendisinde oluşturduğu yeni sorulara cevap bulmaya çalışırken Nihan'da sonu belli olmayan bir yolda ilerlemektedir. Sonunda Emir, Kemal'in kendisini alt etmesine sebep olan kişiyi bularak cezasını verir. Nihan ile Kemal farklı yerlerden başlamış oldukları bu yolda, ikisi içinde en önemli viraja doğru gelirler. İkisinin de geldiği bu viraj, yeni bir çıkmazın içerisine girmelerine sebep olacaktır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 20/12/2015
kerem demiş ki;
ah bir zamanların en güzel dizisi keşke böyle bitmeseydi 16 07 2020
4 yıl önce
3   0

Canan demiş ki;
SEfa kardes Ozan´a o silah´i o ölen kiz kendisi eline tutusturuyor, ve bu bir oyun diyor, bana ates et diyor, ates etmeni istiyorum diyor... kiz da bilmiyor icinde mermi oldugunu, onuda kandiriyorlar...yoksa kiz bana ates et der mi hic??, Hani derler ya seytan doldurur silahi :D iste bu dizideki seytan da Emir oluyor :D . Ve Ozan da sarhos oldugu icin beyin dalgalari tam calismadigindan oyun olduguna kolayca inaniyor ve ates ediyor....Kiz´in öldügünü tam gösterdiler mi hatirlamiyorum, ilk bölüme tekrar bakmak lazim... ama kiz´i gömüyorlar diye hatirliyorum...Belkide ölmedi kiz senin tahmin ettigin gibi. Insallah öyledir, ve simdi Emir´i tehdit eden o kizdir..., o zaman Emir Nihanin ailesini 5 yil boyunca bosu bosuna kandirmis oluyor..Ama bence kiz öldü, cünkü Emir o sarisin rus kizina bana kimsesiz bir kiz bul bu is icin diye önceden talimat veriyor. .Ozan´i Emir o gece bile bile sarhos ettirdi. Bu yüzden büyük suc Emirin, digerleride suc ortagi oluyorlar.
21.12.2015 - 21:21
0   0

sefa demiş ki;
Canan hanım Ozan nesini kaza olarak yaptıki.?hatırladıgım kadarıyla baya istiyerek ateş ediyorkız zorluyor boş bu silah diye.yani savunacak yanı yokki.!!!sonucta katil...istiyerek yada istemeyerek öldürdü birini.!!!birini isip nerdivenlerden salıp öldürseydi...birine yalnışlıkla arabayla carpsaydı evet istemeyerek olurdu yada kendini korumak icin.Ozan Salagı sonucta silahla oynuyor.ben o kızın öldügünede inanmıyorum.kızın cesedini gösterdilermi ben görmedim.!gören varsa öldü desinler bence Emrin oyunu sahneni kurmuş bitdikten sora yollamış kızları.!Vildan ilk başda razıydı diyelim ama Önder bey?kızını bu kadar seviyodusa yani neden caba harcamadı?.!Nihan cesedi görmeden nasıl bu kadar aptal oluyor?!bence bu bi oyun.!Fragmanda izledim yeni bölümde Vildan galiba Leylayı anlatacak kızına şimdi aklına geldi lüks düpşgünü paragöz kadının kafasına.!Leylaya aferin bunca haksızlıga remen nihana bi şey anlatmamış.!bide ne Zeynep nede Tarık nihan hanım icin Emire bedel ödemeli degiller dimi.?!
20.12.2015 - 18:15
1   0

Canan demiş ki;
CZTJNS kardes...kesin almistir :D benimde ilgimi cekti, belki 5 saniye gösterirler diye düsündüm ama gösterilmedi. O sahne icin baya para harcanmisti yani, helikopterler felan, sonra konser yeri ve yüzlerce insanlar, ve konserin girilmeyen arka yerleri. baya inandirici bir sahneydi,ama haziretleri gösterilmedi ücrette anlasamadilar kesin Sefa kardes, Cinayet konusunda cok haklisin. Ozan istemiyerek tesvik edilerek katil oluyor, ve bunu planliyan Emir, planlari tikir tikir isliyor.Ozan´i simdiye kadar hep korumus olan ailesi, suclu oldugunu bile bile,hapishaneye girmemesi icin oglu icin kizlarini kurban ediyorlar.Emir onlara Ozanin katil oldugu aramizda kalacak diyor ama karsiliginda Nihan´i istiyor...Ve 5 sene üstünden geciyor ve simdi simdi aile canlaniyor, simdi simdi soru isaretleri olusuyor kafalarinda...aslinda hepsi suc ortagi. Nihan da dahil. Gercekler ortaya cikinca hepsi hapishaneyi boylamalari gerek. Ama dünya adaletli degil ki dizilerde adalet olsun degil mi yani?
19.12.2015 - 21:56
0   0

CZTJNS demiş ki;
Acun'un prensi murat boz'un cismi değil de ismi dizide yer aldı,ücret istemiş midir acaba?
17.12.2015 - 20:57
0   0

kıvılcım demiş ki;
Salih hem geveze hem de gereksiz bir karakter.Emir gerçekten Nihan'ı seviyor mu yoksa ulaşamadığı için hırs mı yapıyor?
17.12.2015 - 20:50
0   0

sefa demiş ki;
Admin bey umarım bi tek benim yorumlarım icin ayrımcalık yapmıyosunuzdur?? Yoksa diyer arkadaşlarında yorumlarının yası yayınlanıyor??ben birine küfür veya kırıcı bi şey yazmadım! Sadece dizi ve karakterler hakda yorumumu yazdım...TŞK ederim admin bey nasıl uygun gördüysez.!emeginize saygılar...
17.12.2015 - 14:50
0   0

sefa demiş ki;
Emir katil sucluysa Nihan ve aileside onun kadar suclular bi cinayeti gizlediler.!şimdi tabiki ellerine iki foto gecti diye Ozan sütden cıkmış ak kaşık omdu Nihan ve babası hakikatın peşine düşdüler.!beş sene önce akılları nerdeydi?şimdi Emir katil diye düşdüler işin peşine neden Emiri iceri atacaklar diye boşanacak diye Nihan hanım.!neden beş sene önce adaleti görmezden geldiler?kendi evlatları yaparsa susmak lazım Emir yaparken hemen adi herif oluyor!ne kadar örnek bi aile bu Nihan ailesi.!bu kız utanmadan hala Kemale yelan söylemekde devam ediyor para icin diye.!ne hakkı var Asunu kıskanmaya?evli kadınsın önce kocanı kıskan ne o iyilik meleyi ayakları kocasının asistanı kürtaj oldu diye masumca davranmalar.Yasemin karakterini sevdim.!şak diye gercekleri cakıyo Nihanın suratına.Nihan hanım sen o hakı beş sene önce kayb etdin ailenle bi cinayeti gizlerken.bide Ozan bu kadar hastayken olayda kazaysa Ozan fazla ceza almazdı iyi avukatlar korusaydı.Yaseminde Leyla gibi sevmeye başladım.!
17.12.2015 - 14:25
1   0

Canan demiş ki;
oh be, simdilik ne Tarik nede Zeynep Emirin tuzagina düstü. O cinayet islenen evde de neden bilgisayarlar calisir haldeydi bende merak ettim dogrusu, birde sanki evde baska biri daha vardi gibime geldi....en heyecanli yerinde bitte. Artik gelecek bölüm Nihan Kemale dogrulari anlatmak zorunda kalacak. Emir Kemali hapishaneye tiktirmaya calisirken kendisi düsecek bir gün, ama bu ancak cok sonra yani son bölümlerde olur. Nihan ile Kemalin halleri yine cok güzeldi. Nihan ilk defa Kemali kistandigini gösterdi Kemal´e. Asu da yapti yine yapacagini... :D ama bosuna cabaladigini biliyor. Umarim en yakinda baska birisine asik olur... Kemal ile Nihan´i ayiramiyacak ama ileride Emir ile isbirligi yapacak gibime geliyor. Leylali sahneler cok azdi bu bölüm. Ozan ise
17.12.2015 - 01:07
0   1

Ayisigi demiş ki;
Yine heyecanli bitti ama Kemal birsey ögrenemez cünkü Nihan a babasinin kaza gecirdigi haberi gelir. Nihan in kiskanc halleri cok tatliydi,Asu nun sesini duydugunda Kemal e kapa üstünü demesi. Sonra sinirinden koskocaman pastayi migdesine indirmesi-:)) Bir diger eglenceli buldugum sahnede Salih,Kemal ve Leyla nin kafa kafaya verip Nihan in \"kardesim icin evlendim\" sözü icin teoriler üretmeleriydi. Emir Nihan a hicbirsey ifade etmedigi icin kocasinin sevgilisine ne kadar anlayisli davrandi. Kocasini seven bir kadin olsaydi Banu nun sacini baśini yolmustu. Ayrica Banu ya tesekkürler Nihan in o gece ile gözünü acti. Önder bey in o geceyle ilgili orada bulunan diger kadini arastirmamalari cok büyük bir aptallik.Benim hala Tufan kuśkum gecmedi,tipki Emir gibi-:) Zeynep in annesi ise ayri bir vaka,kizinin kiyafetleri icin yasasin sosyete pazari diyor,ayol yasasin Emir in paraciklari. Zeynep herseye dünden razi,helikoptere nasil atladi. Emir simdilik tuzagina Zeynep ve Tarik i düsüremedi ama onlari avucunun icine almasi an meselesidir. Kemal bir taraftan arastiriyor \"o geceyi\" Nihan ve babasi bir taraftan. Halbuki güclerini birlestirseler ancak öyle indirebilirler Emir i kaf daginin tepesinden. Nihan in kardesini koruyabilmek icin Kemal e kizdim Salih i susturmasina. O zaman madem susturdun ödeyi ver kardesim dedigin adamin ekmek teknesini. Asu tam bir YILAN,Kemal ve Nihan in arasina girip cöreklendi. Nihan kizim inanma sen bu yalanciya.
17.12.2015 - 00:58
1   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler