logo

Kara Sevda 11.Bölüm izle

Özet: Kemal ile Nihan, geçmişte kaderlerini etkileyen evde bir araya gelirler. Kemal gerçekleri öğrenebilmek adına Nihan'a başka şans bırakmayacak sorular sormaktadır. Babasının kaza haberini duyana kadar Nihan'ın yapacağı oyunda Kemal'de rol almaktadır. Beraberce hayatlarına birkaç saatliğine ara verirler. Tarık, Önder'i hastaneye ulaştırmıştır. Emir'in tüm oyunlarını bozup, kendi oyununa düşürdüğünden haberi yoktur. Emirin tek amacı polisler Tarık'a ulaşmadan ona ulaşmaktır. Önder'in geçirdiği kazadan sonra ağzından çıkan ilk laflar, Nihan ve Kemal'in her ikisininde araştırmaları için ışık olur. Kemal bu bilgileri kullanarak şantajcıya çok yaklaşmıştır. Asu'nun Zonguldak'tan gelmekte olan amcası, Hakkı sevinmesine yol açar. Asu, amcasıyla muhabbetini Kemal adına bir fırsata çevirmek peşindedir. Emir, Kemal'a karşı intikam yemini etmiştir ve bu amaç uğruna kardeşleri Tarık ile Zeynep hakkında planlar kurmaya devam eder. Zeynep bu plan içerisine adım adım gelmektedir. Emir tüm zamanını Kemal'den intikam almak için harcarken, bunca zamandır korumaya çalıştığı fakat santaj yapan kişinin eline geçen delil ve belgelere bir yeni kişi daha ulaşabilmiştir. Kemal'in üstünde olan kötü planları öğrenen Nihan, Kemal'i durdurup bu oyunlardan uzaklaştırmak için çaba gösterir. Kemal'in hayatına maal olurcasına elde edeceği bir işaret, o gece olan olayara ait sırların ve bilinmezlerin nasıl çözüme kavuşturulacağına dair önemli bir bulgu olacaktır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/12/2015
Canan demiş ki;
Neslihan oyunculugu icin bir cok ödül almis birisi. Onun oyunculugunu begenmiyenler oluyor, ama cok gence olmasina ragmen bencede cok basarili. Bazi sahnelerde tüyler bile ürpertiyor, gecen bölüm Emir´e arabanin icinde isyan eder gibi bagirmasi mesela, o sahnede cok basariliydi.
25.12.2015 - 23:02
7   0

MSFIGO demiş ki;
Asuyu bende bu diziden önce hem YGA da gördüm, hemde Kurt Seyit ve Sura da. Ikisindede sevmedim. Soguk bir tip, oyunculugu yok. Seside kulaga hos gelmiyor. Kendine gelin güvey oluyor. Kemalde artik tavrini koysun. Ama bir yandanda hosuna gidiyor, hem patronun yegeninin bu kadar onunla iglilenmesi ;) Hatice Sendilde soguk tipli biri. Neyseki Kaderimin yazildigi günde biraz daha gülüyor. Ama orda Dila hanim dersin. Köyden gelen kiz, zamanla tam iskadini oldu. Hatice Sendil benim icin hep Dila hanim olarak kalacak. Baska rollere siginmali. Neslihan bile degisik rollerde oynadi. Mesela Hayat Devam Ediyorda, dogulu sivesiyle, kötü bir karakteri oynamisti. Bayagi basariliydi.
25.12.2015 - 13:17
1   1

MSFIGO demiş ki;
Ayisigi, bende ona sariyiroum. Emir gelisi güzel evli bir adam degil, ayni zamanda Nihanin esi, yani Zeynepin sürekli "abla" dedigi kadinin esi. Bunlarin evliliklerinin bozulmasini kötü bulmam, zaten cocu dizide evli adam, iki kadin normal gösteriliyor :) Ben istiyorumki söyle güzel asik olsun Emir ona, sonra pisman olsun :) Zeynep bazen saf saf geziyor ama kizin bakislari o kadar saf degil. Yani onun yüzünden Kemalin üzülmesini istemem. Ama Emirin hakkindan birinin gelmesini istiyorum, Emir Nihandan ve Kemalden uzak dursun, bunlarda asklarini yasasinlar, aile kursunlar vs. bizde muradimiza erelim :))
25.12.2015 - 13:12
1   0

Ayisigi demiş ki;
Canan yaniliyorumda olabilirim. Sanem Hatice Sendil i Dila hanimda izledim asla birdaha onun dizilerini izlemem dedim ve bu tutumunu sūrdūrūyorum. Ayni senin Asu yu oynayan güzellik yarismasi gūzeline hissettigini hissettim. Zeynep daha fazla Emir e ne yapabilir ki,en fazla daha pesinden kosturtabilir -:)
25.12.2015 - 10:17
1   0

Canan demiş ki;
Ayisigi arkadasim yapma yaa...demek Asunun amcasi Kemalin kara sevdalisinin Asu oldugunu anladi, gercekten öyle mi düsünüyorsun üzüldüm simdi, cünkü senin sezgilerin dogru cikiyor :( Umarim zorla Kemali Asu ile evlendirmezler. Kemalin annesi dünden razi, ve Asu da dogrulari bildigi halde bayila bayila evlenir Kemal ile...Gelecek bölümde kesin Emir ile bulusacak Kemal ve Nihanin arasini acmak icin... MSFIGO arkadasim Zeynebin Emir´i kullanmasi fikrini sevdim. Belki Zeynep Emirin hakkindan gelir. Kiz senin dedigin gibi kacin kurasi :D umarim öyle olur. Öyle boyun egecek bir kiz degil diger cocuk aldirmaya zorlanildigi kiz´a benzemez Zeynep....
25.12.2015 - 02:05
1   0

Sanem demiş ki;
Canan bilgiler icin sagol, allah yazdiysa bozsun. Ben en cok bu kizin arkasinda kim var merak ediyorum. Hiss ediyorum belki de yaniliyorum, hani diyorlar ya her tasin altindan bu kiz cikiyor.Kotu rolu oldugu icin degil, bu kizdan oyuncu olmaz cunku konusma tarzi kotu. Agliyor ama yuzu bozulmasin diye buz gibi. Konusuyor ama agzini acmiyor , tabi bu benim fikrim. Bir oyuncu daha var bunun gibi, Hadice Sendil. Bu kizi sevenler kusura bakmayin.
25.12.2015 - 01:32
1   0

Sanem demiş ki;
Ayisigi, inanmiyorsun belki ama ben Yer Gok Ask dizisini bu kiz geldiginde izlemeyi biraktim. KS dizisini de asla izlemedim. Bilmiyorum bu kiz negative eneji veriyor bana:) ben Nihani da sevmiyorum Kemal icin izliyorum. Meryem Uzerliyi, PK dizisinde Aysegulu oynayan oyuncuyu ve diger oyuncular var isimlerini hatirlamiyorum, onlari gorsem dizi kotu olsa da onu izledim:)
25.12.2015 - 01:11
0   0

Naz demiş ki;
Miy Miy Miy Nihan , iyice baydi, sinir etmeye basladi hepimizi. Ustelikde sacmalamaya basladi senaristler, hadi yuruyelim yok oyun oynayalim. Zaman mi kazanmak amaclari anlayamadim.
24.12.2015 - 23:51
0   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo Zeynep onlarin evliliklerinin kagit ūzerinde oldugunu bilmiyor ama Emir in EVLI oldugunu biliyor. Ben ise zeynep in hayatinda unutamiyacagi bir ders almasini istiyorum.
24.12.2015 - 23:39
0   0

MSFIGO demiş ki;
Zeyneple Tarikin gözlerinin yüksekte, Kemalinde gözünün tok olmasinin nedeni, Kemalin okumus ve basarili bir madenci olmasi. Tarikin derdi babasinin ona o kadar saygi duymamasi. Kemali göklere cikartiyor ama Tariki degil. Buda babanin sucu. Aileler cocuklarinin arasinda ayrimcilik yaparsa, cocuklari birbirlerini kiskaniyor. Zeynepe gelirsek, kiz baska birseyler yapmak istiyor. Emirin evli olmasindan daha cok, Emirin Nihanin esi olmasi ve Zeynep icin bunun bir sorun olmamasi. Zaten Emir ve Nihan sadece kagit üstünde evliler. Aslinda iblis Emirin Nihandan ilgisinin gecip baska birine yönelmesini istiyorum cünkü sabirsizlikla Nihan ve Kemal aski görmek istiyorum. Emir cok adi bir adam. Hem kötü, hem kiskanc, hemde cok daha genc bir kizi bastan cikartmasi. Aslinda Zeynepte seytan tüyü var ve Emiri güzel kullanmasini istiyorum.
24.12.2015 - 21:51
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler