logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 75.Bölüm izle

Özet: Ateş, oğlunun hayatını düzeltmek ve huzurunu sağlamak amacıyla Arzu ile hayatını birleştirme kararı almıştır. Bahar bu durumdan ötürü hayatının ellerinden kayıp gitmesini izlemeyecektir. Ateş için savaşmaya hazırdır ve tüm riskleri göze alarak İsviçre'ye gitmek için yola koyulur. Fakat Arzu, Bahar'ı engellemek adına tüm herşeyi deneyecektir. Hülya'nın bulduğu küpe, konakta ki savaşın seyrini değiştirmiştir. Efsun ile Sultan'a karşı bu kozu kullanmak isteyen Hülya'nın planları Fulya'nın herşeyden haberdar olmasıyla bozulmuştur. Fulya tüm bildiklerini anlatmaya hazırdır. Ayhan'ın annesiyle beraber polisin sorularıyla ve etraftan duydukları ile çocuğunun katilinin Salih olduğunu sanmaya başlamıştır. Salih, yaşlı kadının polise gidebilecek olmasından dolayı huzursuzdur. Artık git gide köşeye sıkışmıştır ve işin içinden sadece kendini sıyırmak derdindedir.O Hayat Benim son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 06/01/2016
S3rg1o demiş ki;
Arkadaslar isvicre diye gosterilen yer sirbistanin baskenti belgrad (karis karis biliyorum belgradi)hatta cevredeki araclarin plakalarinin basi bile BG idi. (Belgrad plaka kodu)baharin isvicrede kaldigi otel diye gosterilen otelde eski calistigim gumus toptancisi firmanin sultanahmet ticarethane sokaktaki sura oteldir.
13.01.2016 - 00:37
0   0

sezzy demiş ki;
Nur. Mutlaka dedigin gibidir. Ben Isvicre.de sadece iki hafta kaldim. Zurih civari ve Lugana.yi gordum sadece. Burda da pek dikkatli bakmadim aslinda. Sadece izlerken bir yerde Zurih ismini gordum. Belki orda cekilmis hissi vermek icin o sahneyi kullandilar.
05.01.2016 - 23:47
0   0

nur demiş ki;
sezzy, o sahneler Isvicrede cevrilmemis,... Isvicrenin her kösesini bilirmde.
05.01.2016 - 17:39
0   0

Berran demiş ki;
Baharin kararsiz kazimligi ve mücadele etme yetenegi olmamasi agzini havaya acti.Arzuda ne arzuymus ama PESSS,,,cok iyi ayarlamis herseyi.Esasinda BAHAR geldiginde yalan söyledi!!! Neyse Mehmet Emir in ölmesi iyi olmadi:-(( CETE iyice köseye SIKISTI!! Burdaki BAHAR NURGÜL YESILCAYLA "ASK KIRMIZI sinema filmini cevirmis!!!Dün Kanal D de izledim. Nurgülün cok cesur sahneleri vardi....Youtube veya baska portaldan izleyebilirsiniz. Konu bir Insan 2 Kadini ayni anda sevebilirmi???OSMAN SINAV yapiti!!!
05.01.2016 - 11:06
0   0

sezzy demiş ki;
Slm Nur. Ben diziyi izlerken bir ara Zurih yazisini gordum. Ama yapimcilar mi Ates.in Isvicre.de oldugunu gostermek icin o sayneyi ozellikle mi koydu yoksa Zurih.te mi o sayne cekildi bilmiyorum. Ama anlayamadigim baska bir sacmalik, Bahar Ates.e gidiyor ve kapiyi Arzu aciyor biz evlendik diyor, sonra Ates Bahar.in kaldigi otele gidiyor. Buraya kadar tamam, ama sonrasi aklimi karistirdi. Ates.i bir bankta dusunceli otururken goruyoruz. Arzu da elinde evlilik cuzdani ile gulucukler dagitiyor. Acaba ben birsey mi kacirdim. Ates Bahar.a evlendikten sonra mi gidiyor??!!!! Yoksa evlenmeden mi???!!!Cunku sonrasinda Ates Arzu.ya Bahar.a yaptiklrini biluyorum, butun amacin benimle evlenmekti diyor. Bahar.i evlenmeden once gorduyse neden evlenirken ses cikarmiyor da sonra Arzu.dan hesap soruyor??! Insallah ben evlilik sahnesini kacirdim yoksa boyle mntiksiz birsey olamaz. Gelecek bolumu sabirsizlikla bekliyorum,cunku Ates.in diziden ayrildigini dusunmek bile istemiyorum. Bahar.in babasinin da.
04.01.2016 - 21:06
0   0

nur demiş ki;
O hayat Benim 75. bölüm Yaa Arkadaslar, Ates Isvicrede Yasiyor diye, Bahar göya Isvicreye ucuyor, fakat gercek bu ki BELGRAD A ucuyor Bahar. Ya mademki Isvicreye ucamiyacaksiniz oralarda cekim yapamiyacaksiniz, caktirmadan Türkiyede Isvicreymis gibi birseyler uydursaydiniz. En azindan böylede berbat bir seylere kalkismasaydiniz!! Seyircilerinizi anlayamiyacak kadar cahil saniyorsunuz demekki? Bu zamanda böyle bir cakma Isvicreyi cektirmek hangi …….. aklina geldi cok merak ediyorum. Ne kadar basit ve cidden gülünc!!! Zaten filmin senaryosuda berbat 2 ayda bir bakiyorum, bunlari iceri attilarmi diye. …… insallah tez biter, oyunculara sözüm yok, hepsi cok iyi, fakat senaryo cok berbaaaaatttt, bozuldu
04.01.2016 - 16:56
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler