logo

Kara Sevda 13.Bölüm izle

Özet: Kemal, yaralanması olayında Emir'in eli olduğundan emin gibidir. Aynı şekilde Önder'in kazasında da başına gelenlerde Emir'in parmağı olduğunu düşünen Kemal, Emir için yaptıklarının hesabını sormaya and içer. Bunlar yaşanırken Nihan, disklerdeki görüntüyü izledikten sonra o anları tekrar görür ve yaşar. Kemal'in yaralanma olayı tüm ailenin bir araya gelmesine sebep olur. Kemal'in başını bekleyen kişiler içinde Asu'da yer alır. Asu'nun bu şekilde kemalin başında beklemesini uzaktan gören Nihan'ın kıskançlığı tavan yapar. Kemal'in yanında olmak için yapacağı girişim sonunda göreceği tavır büyük olacaktır. Galip ile Emir kayıtların çalındığını öğrenir. Nihan bu yüzden Kemal'in başına birşey gelebileceği ihtimalinden dolayı endişelidir. Kemal'de Nihan'a diskleri yok etmesi gerektiğini söyler. Kemal'in, bunun sonucunda Nihan'ın tehlikenin ortasında tek başına yer alacağından haberi yoktur. Nihan için Kemal'in yardımı gereklidir. Vildan ile Ömer çifti, Leyla'nın Nihan'a kendisinin teyzesi olduğu gerçeğini söylemesinden korkmaktadır. Fakat bu durumu Nihan'dan önce Emir öğrenir. Emir elindeki bu önemli bilgiyle Sezin ailesine bir darbe daha vurmak zevk olacaktır. Ortaya çıkan bu durumdan sonra Nihan ile Leyla yüzleşmek durumunda kalırlar. Leyla'nın yaptığı itiraf sonucunda Nihan, kendi gerçeklerini Kemal'e söylemek konusunda ikilime düşer. Nihan, hayatında ona zarar vermeyecek ve tek sırtını dayayabilecek kişinin Kemal olduğunu anlar. Şimdi zaman Kemal'a gerçekleri söylemek için belkide en doğru zamandır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 17/01/2016
Kamila demiş ki;
Bahtyyarowa .
20.11.2016 - 19:23
1   0

Ayisigi demiş ki;
SANEM senaryo Ba-yil-dim mūthisti-:) Asu out olsun ya. Ama dogru dizisine bakmaya devam etsem Yekta ci olurum kesin,Aylin miy miy gicik.
14.01.2016 - 13:25
0   0

Ayisigi demiş ki;
Onder degil Önder madem hata istemiyorsak. ..
14.01.2016 - 13:14
1   0

isimsiz demiş ki;
Vildan ile Ömer çifti, degil Vildan ile Onder cifti sayin admin
14.01.2016 - 12:13
0   0

sanem demiş ki;
Emire aciyim mi, seviyim mi yoksa sinir olayim bilemedim. bu kadar kotuluk yapiyor ama yine de ondan nefret edemiyorum nedense. Ayisigi hani demistin ya" Yeter" dizisinde" bu gidisle Yektanin tarafini tutacagim:) iste benim ki de o hesab. Icimden bir ses Emirin Zeynep'le beraber olup onu hamile biraktigini soyliyor, sonra onu terk edip, Zeynep de kosa kosa Salihe gidip ve salih de kimse anlamasin diye cocuga babalik yapma teklifi ediyor. Tariki da katil yapacak ya da Ozana kurdugu pilani aynisini Tarika kuracak. o zaman da Kemal aynen Nihanin durumuna dusecek. Ben buraya kadar senariyomu yazdim, bakalim senarist ne yazmis. Asu'nun ne zaman cirkinlestigini merakla bekliyorum, bu kizda o potansiyel var yani. ne sevimsiz bir kiz ya rabbim.
14.01.2016 - 06:31
0   0

Ayisigi demiş ki;
Öncelikle fragmandan baslayayim,Semiya Yanki nin 70 li yillardan bir sarkisi esliginde dans ediyor ciftimiz,good-:) Sonunda Nihan agzinda ki baklayi cikardi ve anlatti ,oda rahatladi bizde-:)) Yetis bacim misali yetisti ve hayatini kurtardi Kemal in. Nihan da sevdasini haykirdi Kemal e böylece-:) Kemal in hastanede Nihan a olan tavrini begendim,git demesi. Adamda bikti Nihan in susmalarindan. Yarali Emir in annesi intihar ederek mi oglundan vaz gecmis acaba ve onu intihara iten neden kocasi Galip mi? Kesin odur,adamda öyle bir kapasite var. Kemal i kiskanan Nihan komikti-:) Yasemine yakiniyor \"almis uzunu (Asu) evine yaralarina pansuman yaptiriyor\" demesi-:) Tarik in susma payi 100 bin,git gide Emir in kuklasi olacak. Emir sag kolu Tufan a ne kadar maaś veriyor acaba? Flashdisklerden de birsey cikmadi,Ozan in birini öldürdügü ve Emirle beraber cesedi yok ettikleri var. Santajci bence santajini Ozan a yapsin asil katil o. Ama Nihan disklerin hepsine bakmadi cünkü o anda Emir geldi. Ayol Nihan önce sifreyi ögren sonra kasanin karsisina gec,heyecan yaptilar iste bizlere-:)) Kemale de kiziyorum ama bu Asu ya umut veriyor,gerci kibarca defetti sonradan ama olsun. Anneside oglu bicaklanmis biraz oturup hemen Asu ile oglunu bas göz etmek icin firsat kolluyor. Bu Asu bir gün tecavüzcü coskun gibi Kemal i uyutup yatakta onunla selfie cekip Nihan a göstermesinden korkuyorum -:(( Salih te kendisini iyice kapip koyverdi hemde o degersiz Zeynep yüzünden. Kemale bir konuda kizginim oda Salih i tekne konusunda susturdu,sirf Nihanin kardesine birsey olmasin diye. Can dostuna yeni bir ekmek teknesi almasini isterdim,bari cocukcagiz oyalanir... Nihan kötü bir sekilde sonunda Leyla nin teyzesi oldugunu ögrendi. Gercekten de kizin ailesi bir acayip,basta kardesi,annesi ve babasi. Nihan icin kolay olamasa gerek bunlari ögrenmek,teyzesinin nisanlisini elinden alan annesi,eski nisanli babasi. Ben bazi sahnelerde Kemal ve Emir karsi karsiya geldiklerinde ikisinide horoz dögüsü yapan horozlara benzetiyorum kendilerini-:)) Bunlarin iś adami calistiklarida yok artik,kim kimi śah mat edicek derdindeler.Yakinda bir kürtajda Zeynep olacak-:(
14.01.2016 - 00:34
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ilk bölümlere göre dizi simdi daha cok ilginc gelmeye basladi bana,hernekadar gecen bölümü pek begenmemis olsam bile.Emir heryere yetismeye calisiyor,babasina kafa tutuyor,Kemal le sürdürdügü savas,Zeynep ve Tarik i agina düsürme cabalari. Hal böyle olunca hatalarda yapiyor ve Kemal ile güc konusunu tartinca Kemalle dengeli bir hale gelmesini sevdim. Emir in böyle keskin demir kisiligi altinda cocukluk,aile travmalari yatiyor. Durum böyle olunca ben Emir i bile anlamaya biraz olsun sevmeye basliyorum. Yani Emir sadece takintili asik bir adam karekteri degil.Kemal in ailesini ilk gördügümde esasinda dedim ki yaw adamlar ugrasmislar birbirlerine benzeyen insanlar secmisler. Zeynep annesine tip olarak,Kemal ve Tarikta birbirlerine benziyorlar. Kemal sadece daha bir metroseksüel-:)) Zeynep,te Tarik ta hatalara dogru gidiyorlar. Tarik in bu hataya kosmasinin nedenini anlayabilirim babasi tarafindan fark edilmek,sevilmek istemis ama bu istegi olmamis.Zeynep i ise anlayamiyorum. Ikinci fragmana göre Nihan geri dönüyor ve Kemal in yaralandigini anliyor. Yetistir kizim Kemalimizi hastaneye-:) Ters köśe oldum,Nihan flasdisklerdeki görüntülere bakmis,ben bakmiyacagini tahmin ediyordum. Tabii tabii Asu hemen Kemal in hastaneye düsmesine firsat bilip Nihan i yine kiskanclik krizlerine sokacakmis-:(( Kurtulamadik gitti bu Asu dan-:) Fragmanda en sinir oldugum sahne ise Zeynep in Emir e \"seni seviyorum\" demesi-:( Evet ya iste budur Nihan sonunda Kemal e sakladigi SIRRINI anlatiyor ohhh beee-:))
13.01.2016 - 10:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler